Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 3

• 55 456
  • 724
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Гледам я тая Вила Рока, и се чудя, аз ли не виждам ама какво включва закуската и вечерята? Блок маса или по меню? Басейна доста мъничък ми се струва  newsm78. В Лапни не мога да открия и коментари къде се пишат  Thinking.

# 151
  • Sofia
А някой да е ходил в хотел Бъндерица в Банско? Предстои ми този уикенд да използвам ваучера си от колектива  ooooh! Включва 2 нощувки със закуски, вечери и масажи за двама. Цената беше около 190лв.

# 152
  • София
Милото ми е закупило ваучер за шоколадов масаж!  newsm68 http://www.888.bg/offers/detail/active/2727

Относно Вила Рока - ползвала съм им само Спа центъра. Басеинът е сравнително малък и няма прагче къде да се стъпи или къде да се хванеш, да си починеш. А е към 160см. Има парна баня и сауна, които са хубави. И някакви две глупави топилки. Съблекалните са под всякаква критика!  Naughty Много малки, с много малки шкафчета. Неподдържани, с подули се от влагата стени (цялото Спа е така, непипнато от както е правено според мен!), няма кошче в съблекалнята, няма закачалки за кърпите при душовете и единия душ беше нещо развален. Не ми хареса на мен. За хотела не знам. Peace

# 153
Искам само да попитам някой посещавал ли е лазерно студио Finn Beam във връзка с офертата на kolektiva.bg.Още се чудя да си закупя ли ваучер.Ако имате наблюдения върху студиото или сте си правили процедурата моля споделете.благодаря ви предварително.

# 154
  • София
Току що поизчетох доста мнения в нета за въпросния Вила Рока, и се отказах. Който се престраши да разкаже после, ама аз тцъ  Stop

# 155
  • София
Момичета, някъде да сте засичали добри оферти за Мартенските празници (може и да не е от тези сайтове)?  Thinking Ама само не в Гърция (на която не искам да и наливам пари в миризливата икономика, а те да ни затварят границите  Stop ). И не за Турция, щото видиш ли хич не ми се връзва честването на 3 Март в Турция  Sick (нищо против комшиите иначе  Wink ). Макар, че то тая дата кой точно я е избрал за национален празник, ама т'ва е друга тема.  Whistling

# 156
  • София
Обадих се да поръчам за четвъртък суши от Енсо ООД. Жената на телефона беше любезна. Каза ми, че до петък са много натоварени с поръчки, но обеща да провери какви доставки имат в моя район през този ден. По-късно ми позвъни и уговорихме доставка по обяд. Ще видим в четвъртък как ще се развият нещата.

# 157
Това, че са много натоварени с поръчки, защо го съобщават на клиента? За да им влезе в положението? Явно имат сериозни проблеми с организацията в "ЕНСО". Stop

# 158
  • До хладилника, който обичам
Искам само да попитам някой посещавал ли е лазерно студио Finn Beam във връзка с офертата на kolektiva.bg.Още се чудя да си закупя ли ваучер.Ако имате наблюдения върху студиото или сте си правили процедурата моля споделете.благодаря ви предварително.
Посетихме ги за лазерна епилация. Нормално отношение, любезно. Чакаме сега да видим ефекта от процедурата Simple Smile

# 159
  • София
А някой да е ходил в хотел Бъндерица в Банско? Предстои ми този уикенд да използвам ваучера си от колектива  ooooh! Включва 2 нощувки със закуски, вечери и масажи за двама. Цената беше около 190лв.

Ние сме ходили доста пъти в Бъндерица - без ваучери.
Персоналът е страшно любезен, басейнът не е много голям, но става за плуване, ако няма много хора и като температура е ок. Храната в тяхното заведение е добра, имат и едно страхотно цедено кисело мляко със сладко Heart Eyes
Като цяло е един от любимите ми хотели в Банско Peace

# 160
Обадих се да поръчам за четвъртък суши от Енсо ООД. Жената на телефона беше любезна. Каза ми, че до петък са много натоварени с поръчки, но обеща да провери какви доставки имат в моя район през този ден. По-късно ми позвъни и уговорихме доставка по обяд. Ще видим в четвъртък как ще се развият нещата.

Може би имат прогрес в обслужването  Tired Защото на мен вчера ми отказаха заявка за тази седмица (всички куриери били заети  Tired), предложиха да мина да си взема сама сушито ooooh! Не искам да се разкарвам до Красна поляна, при положение, че са обявили доставка включена в цената, мерси  Crossing Arms

И не мога да разбера какви са тези оправдания с многото работа, защо не сложиха лимит на ваучерите?  Crossing Arms

# 161
Използвам момента да се запиша при вас! Hug
Купила съм си един ваучер за маникюр и педикюр и 2 за кавитация в Angel face. Но нищо не съм използвала още.
Я, кажете, тази оферта за Мармарис от Грабо за 5 или 7 нощувки в 5-звезден хотел за 300 лв как ви се струва? Thinking

# 162
  • София
Това, че са много натоварени с поръчки, защо го съобщават на клиента? За да им влезе в положението? Явно имат сериозни проблеми с организацията в "ЕНСО". Stop

Явно. Peace Безплатната доставка очевидно е примамка за хората от други квартали на София също да закупят ваучери. След като нямат ресурс да я осъществят, трябваше коректно да обявят промоцията само за взимане на място / както направи ресторант Кабуки в Grupo.bg/.

# 163
  • София
Днес осъществихме втория индивидуален урок по плуване с Георги Палазов (детето, де! Mr. Green) с ваучер от Грабо!  Flutter Голямо плуване, голямо нещо - скокове, под вода, гръб, какво ли не!...  Crazy Синът ми (4 г.) е изцеден и много щастлив! Ще продължим, живот и здраве, и на стандартна цена. Това е истинска сделка - опитваш на 50% от реалната цена, но с удоволствие продължаваш и без намаление, защото си заслужава!

От Грабо до сега "куца" сделка не съм видяла.   bouquet В събота - яхваме шейната на Боровец.  Wink Пак чрез тях.  Heart Eyes  

# 164
  • София
А къде се провеждат гореспоменатите уроци по плуване?
Координатки някакви?  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт