Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 3

• 55 504
  • 724
  •   1
Отговори
# 420
Тук да похваля "Ima Sdelka" и офертата им за х-л "Бреза" в Боровец. Очарована съм. Мястото на хотела е чудесно - Боровец център. На метри от гондолата и безплатен превоз до ски-център Ястребец. Почистване на стаите, разнообразна храна в достатъчно количество, отлично обслужване на рецепция. Гардероб за ските и обувките. Парната баня и сауна - на ниво + ледено корито и стая за релакс (ползват се индивидуално, така че може и без бански). Даже безплатни коктейли вечер. Съотношение цена/качество перфектно. Имам още един ваучер, само да намеря време и ще го ползвам с удоволствие! Забележка - малки стаи, няма асансьор.

# 421
Ха, вие да не бяхте около 13 ч в дъното на масата залата в ляво ? Ние точно тогава бяхме там и имаше недоразумение с тази маса / 3-ма човека / относно ваучерите.

Точно ние бяхме! Четвъртият човек закъсня, но бяхме си ние това...

Цитат
Е тази грешка щяхме да си я платим-ако мине номера и излиза,че от ваучерите няма нужда..
Друго,което ми направи впечатление: 6 броя суши са 5,99 лв, а вегетарианските са по 4,99. Дотук 11 лв. Колкото е ваучера. В допълнение получихме само непълна чаша вино-посредствено и едно кремче брюле.!! И разправии..
И ние повече няма да отидем в Дивайн, въпреки приятната обстановка... Crossing Arms

Въобще ми се повдига от такава дребна тарикатщина. Направили сте си заведение на пъпа на Варна, изсипали сте един куп пари и нямате елементарна представа от работа с клиенти.
Представете си това, ами и ни развиваха едни теории кой там какъв бил. Какво като си нотариус? Ние на челата си нямаме етикети кой какъв е, но едно, че прави грозно впечатление, второ, никога не знаеш кой може да стои насреща ти. Може да е учителя на детето ти или сина на градски съветник или магистрат... които също в един момент да решат да не проявят разбиране към теб като им чукаш ти на тяхната врата.   
Цитат
Добра реклама си направиха от Промомакс и Дивайн - Варна. Няма начин да му забравя името на това заведение и да стъпя там, лятото   

Веднага след като си тръгнахме си помислих как ще кажа на всички в БГ мама за преживяването ни в ДиВайн. Още повече, че Другарката Певица Рени също е останала с негативни впечатления. Тези, които не те третират като ваучер и предоставят добра услуга и обслужване, си заслужават рекламата. Но ако са се държали зле... хубаво е всички да научим  къде е било това.

# 422
  • София
За Русе няма нищо никъде в момента  ooooh!

От Vip оферта, ощеха скоро да пуснат   Grinning

Здравейте, не е чак  да няма нищо за Русе ,  има- ето това е хубаво хотелче, което гледам, че и в Русе сега се промотира. Била съм там, хубаво е. Hug

http://www.deals.bg/ruse/

# 423
Привет и от мен.
От доста време хвърлям по едно око в темата, но чак сега (като понатрупах опит) реших да пиша. Ох, голяма краста са тези сайтове за колективно пазаруване, сутрин първата ми работа е да и прегледам...
Да се отчета с досегашния си опит:
- мексиканска храна от La Taqueria (ако не греша в името) - много вкусна, големи порции, бих отишла пак    chef
- ресторант Параграф- единствената забележка е, че менюто е малко бедно, но за сметка на това мнооого вкусно, обслужването също беше много добро. Бих отишла пак   chef
-фотоепилация на триъгълник и мишници в "Дерма Елит"- нямам база за сравнение, т.к. ми беше за първи път, но не съм очарована. Направих си и маникюр, т.к. имах свободно време и не беше добър. Ще си използвам и втория ваучер, но повече не бих отишла.  Sad
- маникюр от Flimmi- честно казано не бях очарована в първия момент, малко салонче в нещо като мазе, НО маникюристката е много талантлива в декорациите, прави чудеса. Само да ми пораснат ноктите и отивам пак.  Mr. Green

Засега това съм оползотворила. Следващата седмица съм в Дипломат плаза, Луковит (романтичен уийкенд по повод 6 месеца от сватбата ). Ще докладвам  Wink
Имам и още доста ваучери, които чакат да влязат в употреба

# 424
  • Някъде на път....
Ние вчера си ползвахме ваучера от Грабо за пицария The Jungle - http://pizzajunglebg.com/index.html
Останахме много доволни! Препоръчвам!  Peace

# 425
  • София
Вече почвам да се дразня от GoldenDeals.bg . Платила съм ваучерите, изобщо ги няма в сайта им. Получих писмо последния ден от промоцията, че е имало проблеми, поръчката ми не е приета, но може да съм поръчала пак. Плащането е минало обаче, не ми даде да пусна пак поръчка. Писах им отговор на писмото, ни вопъл, ни стон. Снощи им писах в сайта на фейсбук, писали са, но на мен не ми отговориха, пак писах, пак нищо. Ми няма да повторя в този сайт. Не става дума за 2 лева които съм дала, ама ..... въпрос на принцип.

# 426
Гръцка им работа! Между другото, на повечето гръцки фирми, които влизат на нашия пазар имам чувството, че все нещо им куца. И по-лошото е, че са някак си надменни. А българите са едва ли не втора ръка хора  #Cussing out
Виж, в самата Гърция - оплаквания нямаме. Посещавали сме я многократно и винаги сме получавали адекватно обслужване. Тук обаче....... ooooh!

Последна редакция: нд, 27 фев 2011, 16:11 от petian

# 427
  • София
http://www.lapni.bg/index.php?p=offer&id=57
Харесах си този масаж. Мнение за BELIZE / на Гарибалди/ ? Имаше доста оферти за този салон напоследък.

# 428
  • София
http://www.lapni.bg/index.php?p=offer&id=57
Харесах си този масаж. Мнение за BELIZE / на Гарибалди/ ? Имаше доста оферти за този салон напоследък.

Аз ходих с ваучер на фотоепилация. Честно казано, не съм очарована. Не мога да кажа нищо лошо, но определено няма с какво да ги похваля. На всичкото отгоре в деня, в който бях там си записах час за следващият път, и вчера се обадих да попитам точно за датата (че нещо май се бях объркала) и ми казаха, че вобще няма записан час на мое име  Mr. Green При положение, че видях лично как козметичката го записа...., много странно  newsm78
Та, така, а и обстановката нещо не ми беше комфортна.
А, наистина, имаше и много момичета, които бяха доста доволни. Може пък масажът да е супер.

# 429
  • София
Благодаря!

# 430
Днес направих първата си покупка от такъв сайт - ваучер за ресторант Фокача от задружно. Искам да попитам дали трябва веднага да се обадя на ресторанта, за да им кажа, че имам такъв ваучер или едва когато реша да правя резервация? Може би е малко глупав въпрос, но се чудя... Embarassed
Благодаря предварително и приятна вечер!   bouquet

# 431
  • София
Трябва да им се обадиш чак за резервация.  Peace

# 432
  • София
Ние вчера си ползвахме ваучера от Грабо за пицария The Jungle - http://pizzajunglebg.com/index.html
Останахме много доволни! Препоръчвам!  Peace
ЕЕее много ме е яд, че съм я изпуснала тази оферта. Нали сме съкварталки, щях да си взема.
Относно пицата от Хът и ваучерите - и моите ги няма! Кво правим сега?
А и друго, опитвам се да видя една оферта от Всичкитеоферти за Шилак в студио Идар и не ми дава пък, а не пише от кой сайт е. Търси връзка с фейсбук, а аз такъв нямам.

# 433
Кашмир, мерсаж  Grinning  bouquet

# 434
Цитат
А и друго, опитвам се да видя една оферта от Всичкитеоферти за Шилак в студио Идар и не ми дава пък, а не пише от кой сайт е. Търси връзка с фейсбук, а аз такъв нямам.

Само този виждам в момента. http://www.promomax.bg/index.php?p=100034

Общи условия

Активация на акаунт