Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 3

• 56 236
  • 724
  •   1
Отговори
# 270
А за този салон някой да каже нещо?

# 271
Аз в петък съм си резервирала за Солун, за уикенда - не знам ти за кой чакаш отговори , но още в понеделник ще пиша.

Честно казано малко съм разочарована от последните неща, които прочетох...
първо, си използвах сушито , което обсъждате и не виждам какво не му харесахте. Обадих се 3 дни предварително - просто защото досега каквито и ваучери да съм закупувала винаги се обаждам ПОНЕ седмица по-рано, разбрахме се, докараха ми го и това беше. Суши като суши

.....
И с каква цел ще си измислям тези неща за доставката им и държанието им ?? Какво печеля от това и как конкуренцията ще спечели от това ???? А щом ти е харесало сушито радвам се, съветвам те да идеш и в някой ресторант да пробваш да видиш разликата, няма да ти предлагам заведение.  Да видим теб ако те бяха въртели цял ден с доставката дали щеше да си доволна(оставям качеството на продукта). Аз се бях обадила 5 дена преди дата за доставка за да планирам кога да ям суши така и не ядох като ми го донесоха в 20ч вместо в 13ч. И при всички случай за си взели бележка тия от от фирма след като 15 пъти ги попитах защо поемат доставки, които не могат да изпълнят ако ще и цяла нощ да обикалят.

Момичета, няма смисъл да спорим помежду си. Не мисля, че досега някой в тази тема е недоволствал, че се е обадил сутринта, поръчал е сушито за следобяд и са му отказали...всички са се обадили много по-рано, все пак такива бяха и условията на ваучера. И аз не виждам кой какво ще спечели, ако пише неверни неща, просто се споделя това какво се е случило, а всеки си има глава на раменете да прецени кое-как-защо. Лошото е, че Колектива нямат възможност за коментари на сайта. Вече бях платила ваучерите за Енсо, когато се разрових и прочетох отрицателни мнения в старата темичка тук.

Продължението на нашата история от онзи ден...след като не ни доставиха поръчката в 3 продължихме да звъним упорито ту аз ту мъжо, накрая той успял да се свърже с жената, която приема поръчките около 5. Замазаха положението с нещо от сорта, че били записали грешно телефона...после чакахме още половин час куриера да благоволи да се обади и да се разберем за великата доставка, та в крайна сметка около 6 часа (само с 3 часа закъснение  Joy) сушито стигна предназначението си. Някой по-горе питаше за качеството...да, парчетата наистина се разпадаха, и бяха с най-обикновен бял ориз, точно както Ragga спомена, освен това рибата се губеше някъде из ориза  Laughing (тоест почти я нямаше), авокадото беше неузряло, а краставицата киселееше  Sick Като обобщение - не ми хареса нито сушито, нито обслужването, и не мисля, че платото струва 50 лв (това беше обявената реална цена).  Peace За утеха взех ваучери от Грабо за Суши Експрес, предния път сушито им беше невероятно   chef

Последна редакция: ср, 23 фев 2011, 17:43 от len4ita

# 272
Благодаря ви за отговорите, момичета   bouquet

# 273
  • София
А за този салон някой да каже нещо?
Преди време имаше тяхна оферта, ако някой вече е ходил ще сподели  Peace

# 274
Здравейте, за лазерната епилация наистина има противоречиви мнения- и там има доста противопоказания и евентуални рискове. И лазерната, и IPL Не се препоръчват при:кожа с  тен, солариум, лесно изгаряне на слънце, диабет, вирусни или бактериални инфекции по кожата, болести на метаболизма и жлезите с вътрешна секреция. Като цяло при добрите лазери и IPL апарати не би трябвало да има риск, ако процедурата се прави от квалифицирано лице и не е налице рисков фактор. Но има и много студиа, пуснати в сайтовете за колективно пазаруване, които работят с някаква много съмнителна техника  -не бих отишла в такова студио, там процедурите се правят на китайски апаратчета от немедицински лица. Колкото до данните- лазери и IPL се ползват масово за козметични цели от поне 5 години, има достатъчно статистика, че върху здрав човек със здрава кожа ефектът е добър и няма странични ефекти.

# 275
vanichka, благодаря ти за линка! Незнаех за този сайт, явно е от новите. А ето че излезна и офертичка за Великденските празници, от кога дебна да пуснат нещо готинко за почивните дни, ще я имам предвид, има още време до края на сделката, та ще изчакам ако някой има отзиви  за фирмата да сподели  Wink

# 276
Аз въобще не искам да се карам или споря и нямаше да изказвам мнение, но след като някой от коментарите засягаха места, които съм посещавала редовно.
Както и да е
 Peace

# 277
  • софия
Разгледах оферти, но мисля,че няма за грим.
Моля ако някой е видял, да ми пусне линк. Мерси!

# 278
Момичета, имам едно питане...
Искам да направя подарък на мъж - някой от масажите. Приемам предложения/ако някой е пробвал/
Питането ми е за ваучера..ако го купя днес от сайта и го платя днес или утре, кога ще ми дойде на мейла? След края на офертата или на другия ден? Трябва ми за петък и ако е след края на офертата, няма да има какво да подаря:)

В грабо ваучерът излиза веднага след като се плати, в колектива до 24 4аса след сделката,
в 888: Ще получите ваучър за използване на офертата в електронната си поща до 48 часа , според мен е най-добре да видиш сайтовете и да прочетеш,тъй като всеки сайт по различен начин практикува. Според мен зависи и колко работа имат работещите към тези фирми , ако имат за обработка много ваучери, ще се позабавят Simple Smile
Аз лично съм ходила на шоколадова терапия,но не в салона за който е офертата в 888, и много ми хареса. За съжаление сега нямам как да се възползвам.. във Варна има много по-малко оферти по сайтовете. Най -много имат грабо засега Simple Smile аз лично съм доволна от самия сайт грабо, но не и от всички оферти. Имам закупена за Идент, и голям проблем със запазването на часове, по телефона всеки път ми казват, че не може събота, а в коментарите в самия сайт,докато течеше офертата, бяха казали, че ще може.. в крайна сметка има много работещи хора до късно.. както и да е .. ще видим какво ще стане , по това което чета от коментарите след посещенията на хората, всички са доволни  Simple Smile

# 279
В грабо ваучерът излиза веднага след като се плати, в колектива до 24 4аса след сделката,
в 888: Ще получите ваучър за използване на офертата в електронната си поща до 48 часа , според мен е най-добре да видиш сайтовете и да прочетеш,тъй като всеки сайт по различен начин практикува. Според мен зависи и колко работа имат работещите към тези фирми , ако имат за обработка много ваучери, ще се позабавят Simple Smile
Би било доста налудничево ако ваучерите се генерират ръчно... Simple Smile

# 280

Незнам точно как работят хората в тези сайтове,не съм запозната, но със сигурност чакат от банките справки кой какво е платил.. поне така мисля...  Wink

# 281
  • София
Бе, не знам кой какво чака, ама в Грабо плащането се отразява по какъв ли магически начин, та чак ваучера е надлежно оформен почти веднага. Wink Не помня забавяне и при Групово, Лапни, Дийлс и Наполовина.

# 282
http://bg.kolektiva.net/sofia/extra/bansko.html  какво ви е мнение? Извинявам се ако е коментирано  Embarassed

# 283
  • София
как не ви беше срам да разграбите 389 ваучера
я си признавайте кои сте  Mr. Green

п.с аз днес ходих да сключа договор с фирмата за съответната дата - нямаше никакви проблеми Wink

# 284

От доста време следя темата. Чета и по други форуми и сайтове. Имам си мнение. Кой сайт какъв е, как работи, какви "хватки"  прилага и т.н. Няма да го споделям, защото още в началото ме обвиниха в пристрастност. Както и да е...  Доколкото успях да схвана, Иво Апостолов е собственик или поне управител на Слон.бг (да ме поправи, ако не е така). И никога до този момент не се е саморекламирал, не е написал лоша дума за конкуренти....   
Пожелавам му успех, а на вас момичета ви препоръчвам да приемате мненията му за чиста монета, защото са компетентни и мотивирани.

P.s. Нямам пристрастия към слончето. Но пък ми е симпатично  Grinning Както се вижда, от Бургас съм и други са ми любимците  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт