Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 3

• 55 415
  • 724
  •   1
Отговори
# 390
Нахлувам чела-недочела  Embarassed

Някой да има отзиви от студио за епилация "Савана" в Борово (ето я офертата: http://www.napolovina.com/index.php?offer_id=51Rolling Eyes заинтригува ме, толкова евтино...

# 391
Преди повече от 2 часа зададох следния въпрос на deals относно офертата им за ресторант в Бояна. Отговориха на друг мой въпрос, но не и на този :
Цените, които са поместени в сайта на заведението същите ли са като тези в менюто на място? Извинявам се за въпроса,но вече имаше заведениe, което на място беше завишило многократно цените с цел ГОЛЯМО доплащане и избиване на цената на офертата.
Но дано причината да не ми отговарят е техническа, а не от друго естество

Преди на сайта им имаше менюто с цените. Можеш да сравниш.
Ето тук http://www.prima-boyana.com/#/menu/ си теглиш менюто.

# 392
Преди повече от 2 часа зададох следния въпрос на deals относно офертата им за ресторант в Бояна. Отговориха на друг мой въпрос, но не и на този :
Цените, които са поместени в сайта на заведението същите ли са като тези в менюто на място? Извинявам се за въпроса,но вече имаше заведениe, което на място беше завишило многократно цените с цел ГОЛЯМО доплащане и избиване на цената на офертата.
Но дано причината да не ми отговарят е техническа, а не от друго естество

Преди на сайта им имаше менюто с цените. Можеш да сравниш.
Ето тук http://www.prima-boyana.com/#/menu/ си теглиш менюто.

Между другото, вчера сутринта като четях условията на офертата имаше забележка: преди да поръчаме, да кажем на сервитьора, че ще плащаме с ваучер. Сега гледам тази точка е отпаднала  Thinking

# 393
  • София
До тази сутрин отговор на въпроса ми (зададен 2 пъти) -няма,но са отговорили на други.
Ясно е, че мога да разгледам менюто в интернет, но както писа едно момиче- като отидеш на място и цените се 2 пъти по-високи доплащаш все едно си отишъл без ваучер. Жалко, че тя не сподели кое е заведението.

# 394
До тази сутрин отговор на въпроса ми (зададен 2 пъти) -няма,но са отговорили на други.
Ясно е, че мога да разгледам менюто в интернет, но както писа едно момиче- като отидеш на място и цените се 2 пъти по-високи доплащаш все едно си отишъл без ваучер. Жалко, че тя не сподели кое е заведението.

За съжаление това можем да го разберем само при свършен факт.Sad Аз от преди си бях харесала ресторанта за посещение, така че ще се пробвам и после ще споделя. Да се знае, ако не за тази, то поне за следваща оферта от Прима.

# 395
Нас мен за пицата са ми взели 1 ст. такса от e_BG.Карта Visa Electron от Юнион Банк.

И при мен по същия начин - 1 ст. с карта Visa Electron на Пощенска Банка. Не си спомням дали са ми взимали някаква такса за регистрация на картата в началото. Спомням си само, че искаше да ми взима по левче на транзакция без регистрация и се регистрирах, за не ми взимат по левче всеки път. Ето това намерих като тарифа на сайта на Ebg:

Плащане към търговец, използващ ePOS       
За клиенти, използващи дебитни карти БОРИКА или Maestro    без такса    
За клиенти, използващи карта VISA, MASTERCARD, VISA ELECTRON, виртуална карта VISA / MASTERCARD    0.79 % от сумата

За регистрация на карта пише:

две авторизационни транзакции на обща стойност по-малка или равна на 1.00 лв.    Възможно е таксуване от страна на банката-издател според нейната тарифа

Аз се регистрирах с Маестро на Първа инвестиционна, точно 1.61 ми струва поръчката на пица с Ebg. Това е!

# 396
  • София
До вчера имахм ваучери за пица, чакаха потвърждение, а сега са изчезнали. Някой получи ли ваучери?

# 397
Момичета, да ви споделя за ОГРОМНО разочарование от PromoMax!  newsm45

Това ни е втората оферта, която ползвахме. От ресторант Гуун-Гуун чрез Грабо останахме доволни. За следната оферта си закупихме 2 ваучера: http://www.promomax.bg/index.php?p=100027 - Ресторант ДиВайн във Варна

Днес в леда (защото във Варна улиците са сковани от сняг) аз и трима приятели специално отидохме, за да си оползотворим ваучерите. Заведението се оказа с приятна обстановка, а имаше хубави неща на менюто. Тъкмо си поръчахме супи и стана дума за ваучерите. Показахме ги и от заведението ни информираха, че те такива номера нямали и не можели да ни позволят да ги ползваме. Предложихме им да им покажем в Интернет, че са платени и че ние сме си изпълнили задължението по сделката. Те се отнесоха грубо с нас и категорично отказаха да ни ги признаят. С приятелите ми просто казахме да не ни носят супите и си тръгнахме.  #2gunfire

Това преживяване ни развали деня, още повече, че ходихме напразно в кучия студ. Не искаме да стъпим повече в ДиВайн - ще си искаме парите обратно. НИКОГА ПОВЕЧЕ и с Промомакс!!!

Последна редакция: сб, 26 фев 2011, 16:19 от mahidevran

# 398
Потресаващо! За да не се озова в твоята позиция и то с гости отдалече, да попитам тук ползвалите вече предишните оферти на Егур Егур: как беше? Не съм ходила доста отдавна там, освежили ли са нещо, все още ли мирише на старо и застояло в целия салон?
А за Фокача някой да каже нещо?

# 399
  • София
Плащам кеш ако няма сделка как връщат парите,100% е обсъждано Embarassed но не намирам.

# 400
Пазарували ли сте от sdelkite.bg? В момента за Варна има оферта за цялостен масаж (класически или релаксиращ - по избор, но в какво се състои разликата всъщност?). Чудя се дали да се възползвам... Имате ли отзиви за салон Тонус G?

# 401
Плащам кеш ако няма сделка как връщат парите,100% е обсъждано Embarassed но не намирам.
Предполагам си оставила телефон за връзка и email. Или ти се обаждат или ти пишат.  Peace
Но аз досега такъв случай не съм имала  Rolling Eyes

# 402
  • София
Вчера бях с приятелки в Егур-егур /без ваучер/ и останах много впечатлена от храната и обслужването. Неприятна миризма не усетих. Салончето беше много приятно, музиката- тиха и дискретна. Кухнята е 100% автентична и много вкусна. Сервитьорката, която обслужваше нашата маса, беше изключително любезна. Според мен офертата си струва. Peace

За Фокача някой беше писал положително мнение. На мен лично ваучерът за там ми е прекалено скъп за място, което не познавам.

# 403
Момичета, какво ще кажете за тази оферта http://vipoferta.bg/offer.php?offer_id=38
Още не съм платила ваучера, но искам преди това да съм наясно какво ме очаква. Че пътя Варна-Банско не е никак лек  Rolling Eyes

# 404
Пазарували ли сте от sdelkite.bg? В момента за Варна има оферта за цялостен масаж (класически или релаксиращ - по избор, но в какво се състои разликата всъщност?). Чудя се дали да се възползвам... Имате ли отзиви за салон Тонус G?

Често виждам 'класически', 'релаксиращ', 'отпускащ' и т.н. като различни масажи в ценовите листи в спа салоните. Нищо подобно няма! Казвам го като дипломирам и практикуващ масажист. Целта на класическия масаж е да релаксира и отпусне (които по себе си са си синоними). Не обръщайте внимание на масажисти, които се опитват да ви навиват, че са различни неща и похватите били различни. Пълни глупости са това - или са недоучени, или се опитват да ви метнат в незнанието ви.
Този салон - Тонус Джи - съм ги виждала и отвън изглежда приятен, но не знам как работят вътре. Напоследък се въртят различни оферти от тях по сайтовете, най-вече закозметика.

Общи условия

Активация на акаунт