Забранена любов - тема 6

• 38 984
  • 723
  •   1
Отговори
# 570
Не бях гледала известно време, но днес ги гледах на веднъж.
Емилия е много голяма егоистка и ми става още по-противна. Не обичам такива хора дето все знаят и все си врът носа тук и там.
Ева изведнъж взе да ми става антипатична, промени се.
Димитър-развитие в застой. Той беше едни от глевните герои сега е само някакъв пълнеж, покрай него и Надето.

А Нора е на 17 още от първия епизод. Нали имаше рожден ден ставаше на 18?????? А и от тогава 2 години минаха...

# 571
Финалът на снощната серия ми хареса Simple Smile Явор направи ченгето за смях. Има още доста интриги да се разплетат,но действието пак почна много да се забавя. Димитър и Крис вече са ми двамата най-анти герои,а и Борис вече ми става все по-гнусен. Да спи с жената на сина си! Не че тя е стока,както някой вече писа,тя му се увърта и го съблазнява,но все пак що за извратеняк трябва да си,че да го направиш....Между другото,гледахте ли промото за довечера? Май обещава да бъде интересно  Simple Smile

# 572
  • с/у ОколоМръсТното
Много тъпа ми беше снощната серия.

sad_woman, викаш хубав финал. Да, но не е реален.

# 573
Да,ако някой е гледал промото,да каже какво да очакваме,че и аз го изтървам днес,а уж през повечето време сме на Нова...

# 574
Ана влиза с Ния вкъщи и вижда как Камен  прегръща друга жена. Физиономията й е неописуема. Марти и Ева спорят за нещо,тя казва,че ще говори с баща му. В този момент влиза Борис и казва,че Христо трябва веднага да се върне при баща си.

П.П. Опитах се да пусна линк,но нещо не се справих  Embarassed

# 575
# 576
  • София
Ана влиза с Ния вкъщи и вижда как Камен  прегръща друга жена. Физиономията й е неописуема.
Joy  Joy  Joy
Предполагам, че така ще свърши серията, имат лошия навик да дават финала на епизода в промото - така си е промо за по-следвашия епизод, всъщност  Crazy

# 577
Не можах снощи да гледам филма до реклами и не видях какво стана с Нора и  Сашко. Засякоха ли се ?

# 578
Не,естествено,Норчето си стоя набутана под бюрото Laughing
Аз пък не разбрах кого ще проучава Сашко?За Камен ли става въпрос или съм изтървала нещо,че и аз не гледах много внимателно?

# 579
# 580
  • Все на втория етаж
Вчерашния епизод беше доста блудкав. Дано днес е по- интересен. Крис направо е перколясал като Митето  Crazy

# 581
Гледам го от 1 вият епизод но много го проточиха.

# 582
За финала си мислех, толкова хора снимаха тогава, много ясно, че се вижда всичко. Все пак Явор не е фокусник, а крадец.

# 583
Аз се чудя Явор няма ли кой да го разпознае от клипчето в интернет

# 584
И какво като го разпознаят, просто тийн филм? Wink

Общи условия

Активация на акаунт