Забранена любов - тема 6

• 38 974
  • 723
  •   1
Отговори
# 600
кажете как се казва новия сериал да си го потърся в нета Praynig
Столичани в повече

# 601
На мен много ми се иска Ачо да се върне, много ми домъчня за Емилия вчера  Confused Принципно не ми е нито симпатична, нито неприятна, смятам че добре си играе ролята Wink

Леле тоя Крис е наистина все по гаден и гнусен и мазен ....  Twisted Evil Ето го в промото: http://www.facebook.com/pages/%D0%97%D0%90%D0%91%D0%A0%D0%90%D0% … /153981064612912#!/video/video.php?v=10150168888484052&oid=153981064612912&comments

# 602
А,сега де,Ева си заминава при Никос ShockedМи тя като знае какво и е положението,защо изобщо се омъжи за Мартин и каква и беше целта така и не разбрах?!То не бяха маски,циркове,зарибявки...сега уж влюбена в Мартин,не може без Борис...и накрая айдееее при Никос,че не и дава детето Rolling EyesАми той и преди това не и го даваше newsm78

# 603
Е,вече ще стане много тъпо,ако Ева си замине ей така ! ooooh! Много тъпо се получава,изобщо  не се доразвиват започнатите сюжетни линии.Явор както винаги прави супер нелогични действия,но не мисля,че Ирина ще се усети,че той е Ръкавицата. Peace

# 604
 Здравейте!
Отдавна не съм писала в темата.
Иван Юруков ми харесва много повече в ролята на Камен, отколкото на Валери, влюбен в Крис в началото на филма.
Допада ми и нишката около Нора и Сашко-не знам, има нещо романтично Heart Eyes Също и Камен и Ана.
Новият сериал по бтв ми хареса свеж и забавен
Да, и на мен ми допадна. Посмях се доста Peace

# 605
Евала на Ана...Сложи го на мястото му тоя мухльо Крис,че той вече прекали.Много и се изкефих!

# 606
Изпитвам все по-голямо желание да вкарат Крис в затвора Twisted Evil

# 607
Много ме дразни вече Яна Маринова с този насечен говор. Говори на пресекулки, като че ли ще си забрави репликите иначе, независимо към кого се обръща, към Борис, Мартин или сина си  ooooh!

# 608
Поздравявам последната цитирана и актьорът, играещ Крис с част от песента "Буратино":
"Аз съм малко, дървено човече..."
Всъщност и други кандидати за поздрава ми има от сериала, ама да не издребняваме,а пък и съм от редовните пред екрана (ей това не мога да си го обясня вече!?)...

# 609
И на мен ми хареса Ана как с две думи постаави на мястото и оная дето беше при Камен и Крис! Крис и той като Борис много морален го раздава, а той самия е много извън морала ooooh! Плюс това не виждам какво лошо има (тоест аз знам какво е лошото и Камен и той се е чатнал какъв е проблема) Ана да излиза с Камен  Whistling Егати мухльото, егати охлюва !!

# 610
И на мен ми хареса Ана как с две думи постаави на мястото и оная дето беше при Камен и Крис! Крис и той като Борис много морален го раздава, а той самия е много извън морала ooooh! Плюс това не виждам какво лошо има (тоест аз знам какво е лошото и Камен и той се е чатнал какъв е проблема) Ана да излиза с Камен  Whistling Егати мухльото, егати охлюва !!

Mr. Green

# 611
Сашко как изработи Норчето да си даде портмонето,ама и тя голяма шушуминга JoyСега ми е супер интересно дали ще продължат заедно?!Едва ли,Сашко ми изглежда много морален тип.А Норчето е яко влюбена,то и Сашко е хлътнал,ама ми се струва,че като чуе цялата лъжа и набързо ще я разлюби Simple Smile

# 612
Най-накрая поне около Нора се случи нещо,крайно време беше.

# 613
Ох и аз като видях как започна с 92.....и си казах "наааййй - после"  Grinning  Ама той тая вечер я заподозря след всичко което избръщолеви, а това с клуба беше капака!  ooooh!

# 614
Явно не е на 17 все пак  Peace

Общи условия

Активация на акаунт