Забранена любов - тема 6

• 38 973
  • 723
  •   1
Отговори
# 705
 sad_woman  много благодаря.

# 706
Сашо какво ли  е намислил ? newsm78

# 707
sad_woman и аз много благодаря че пропуснах две три серии. Крис все повече ме дразни, да вземе да върви на някъде, да осъзнае сексуалната си ориентация ида си намери подходящата за него половинка, стига е мъчил жените със себе си. Mr. Green

# 708
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
sad_woman и аз много благодаря че пропуснах две три серии. Крис все повече ме дразни, да вземе да върви на някъде, да осъзнае сексуалната си ориентация ида си намери подходящата за него половинка, стига е мъчил жените със себе си. Mr. Green

много нервен човечец...вЕрно, че това му е 'работата', ама от толкова емоции чак преиграва  Mr. Green

# 709
  • София
Добре де, а Сашо как разбра че онази тийнейджърка дето живее при Борис е Нора?

# 710

Тъкмо и аз това щях да попитам.  Rolling Eyes

# 711
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица

Маги нали взе тел-а на Нора да й го върне. Обаче като се прибра, Александър реши да й звънне на Норчето и опаляяя - тел-а на Норчето в ръцете на Маги...Маги каза, че звъни Кил Бил и така Сашко се усети и започна да разпитва щерка си за Нора  Crazy

# 712
Може Маги да му е казала,нали той поиска тя да му разкаже за приятелката си(Нора)

# 713
Незнам какво си мисли Сашко, уж реши да я разкара норчето.................да вземе да го направи вече, че си е направо прокуроска щерка Нора / 17 годишна все пак/ Mr. Green

# 714
  • Талант на 2012,2013 г.
На мен ми е по-интересно дали Ирина и Явор наистина ще подновят обирите... И то заедно. newsm78

# 715
Може Маги да му е казала,нали той поиска тя да му разкаже за приятелката си(Нора)
И аз така мисля,че стана. Нямам ясен спомен от това,но е логично да се е случило точно така. А Крис-наистина героят му е адски противен и буди само антипатия в повечето зрители,което обаче означава много добра актьорска игра на Любо Ковачев /нали не греша името?/. Много е убедителен като образ,браво!

# 716
Зойчето и Стойо голеееми сладури Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 717
Какво каза Нора накрая, че ми заби ТВ-то?

# 718
  • София
Спомена за целувката с Маги като обясняваше, че е само на майтап. защото реши че Сашо вече знае, но...греда Mr. Green

# 719
Спомена за целувката с Маги като обясняваше, че е само на майтап. защото реши че Сашо вече знае, но...греда Mr. Green

Автогол  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт