За умението да се изказваш.....

• 13 382
  • 236
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Брей, не смея да си вляза в темата...... Mr. Green

# 166
Аз мисля утре да пусна петъчна - "Стигате ли до плеоназъм и колко често?"  Flutter

# 167
  • София
Аз мисля утре да пусна петъчна - "Стигате ли до плеоназъм и колко често?"  Flutter
Ай' не ме ядосвай, а? Mr. Green

# 168
Аз мисля утре да пусна петъчна - "Стигате ли до плеоназъм и колко често?"  Flutter
Ай не ме амбицирай верно да я пусна  Mr. Green
Допълвам се: Стигате ли до плеоназъм от първия път, или ви е необходима тавтология?

# 169
  • Варна
Аз мисля утре да пусна петъчна - "Стигате ли до плеоназъм и колко често?"  Flutter
Допълвам се: Стигате ли до плеоназъм от първия път, или ви е необходима тавтология?
Може ли аз, може ли???? Може ли аз да я пусна?? /подскача от първия ред/

# 170
докога ще чакам?

# 171
  • София
Ей...ще ме караш да ровя по учебниците да търся рисунка на Матис и на шизофреник, ейййй...няма да мирясаш Mr. Green

# 172
и да я сканираш, че и ний сме любопитни

# 173
Може ли аз, може ли???? Може ли аз да я пусна?? /подскача от първия ред/
Разбира се, стига да пишеш, че в вдъхновена от Клонка, с най-добри чувства  Grinning

# 174
Току що се опитвах да вникна в една тема в съседен подфорум  ooooh! Пет пъти бавно и напоително четох и препрочитах какво е написала авторката, и... нищо не разбрах. И докато аз се пъна да вникна в иносказателната и мисъл, тя взе че се ... разсърди, естествено  Crossing Arms Щото, видиш ли, тук в този форум никой никого не разбира... И щото читателят трябва да е и телепат, та да може да прочете дълбоко закътаните мисли на авторката  Crossing Arms

# 175
  • София
Хайде да се хванем за ръце и заедно да я пуснем, а?

И кой развали тази хубава тема, така и не разбрах.
Когато я намерих, вече беше развратена. Извратена ли, развратена ли, да каже другаря лингвист, слад като си приключи там справките.

# 176
Както си говорим в този дух, изведнъж ми се привидяха детско негърско личице и авангардно оформени постове. Спомняте ли си Найка?  Party

# 177
Когато я намерих, вече беше развратена. Извратена ли, развратена ли, да каже другаря лингвист, слад като си приключи там справките.
Извратена е, ако е дала отклонение от нормите. Развратена е, ако е в нормите, но по много. Ако приемем, че темата е яко преебана, по-уместно е "развратена"  bowuu

# 178
или изнасилена

# 179

Общи условия

Активация на акаунт