Споделете - 158

• 31 810
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
Тежко е ... Мързела не мори , а мъчиииии.
Голяма мъъкаа Grinning

# 106
  • sofia
Може да мъчи, Росе, ама пък е основен двигател на прогреса!!!

# 107
Може да мъчи, Росе, ама пък е основен двигател на прогреса!!!
Имам едно приятелче, което точно така ме затапваше-щели сме да сме в пещерите, ако не бил мързела. Асансьорите, колите, МВ печки...всичко е само и единствено заради мързела ни измислено.

# 108
Мъж ми, откак ме взел, чака да умра от мързел...
Ох, добре че са моловете в това прекрасно време, ама трябва и да се поработва.

# 109
  • България-Швейцария
...всичко е само и единствено заради мързела ни измислено.
Абсолютно!
Най-полезните подобрения в конкретната си работа съм ги измислила основно от желание за няколко часа повече сън.
Впоследствие се установи, че ми носят и повече приходи, защото работя по-бързо.
Един колега, вече бивш, съвсем правилно ги кръсти 'сгоди'.
Ели, съжалявам за майка ти  action032
Моята я няма вече 10 години...

# 110
  • Кацнала на едно дърво.
Защо бре, Василисе да не дойде - идва за трети път  hahaha
Аз , живот и здраве ще го гледам за втори!
Боже, трябва много да съм изкуфяла, нямам никакъв спомен!  Joy
Сега, като рекохте...  Joy Сигурно е идвал в жизнени периоди, когато не ми е било до музика и танци.  ooooh!
Горчивата истина е, че досега не съм била на концерт на стадион, никога. Сега за Стинг може да се престраша...
Някак да се сдобря с тълпите.
П.П. Звъни ми сега домофона и весел глас обявява:
- Добър ден, от Сандански съм!
Е, какво да му речеш в отговор? Умрях от смях. Joy

# 111
вече сте я видяли тая тема, ама просто не мога да се удържа да не я споделя http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=566213.0;all

разгеле, форуме!  Laughing

# 112
Тази нощ сънувах, че проверявам някакви писмени работи по френски  Shocked
А едно момче в рейса днес четеше La Peste и си подчертаваше непознати думи  Laughing 
Много милно ми стана.

# 113
  • Пазете Гор
Днес се сблъсках с некадърно-пъзльовска подлост, издържана в стилистика от късния соц, със съвсем лек педер*стки оттенък.

Не съм дете, и не ми е за първи път, и все пак се чувствам омерзен.

Искам да се смиря, да се отпусна, да забравя.

# 114
  • Варна
Смирението е лесно достижимо Куркума, прошката не е...Аз съм на такава вълна. Много съм ядосана, много, че ми бият детето с юмруци в бъбреците/и по главата/ в градината и утре много лошо им се пише. Ако ще и вселената да ми се разсърди после, че не съм проявила разбиране...Как е възможно да има такива хора/жени/?!? Ами че той е на шест години? Какво ще помни от градината? Или да напускат, или да си пият лекарствата, аз ако така действам на работа ще ме изхвърлят/и от официалната, още повече от благотворителната/... Confused

# 115
Споделям, че след поста на Катюша озверях.

# 116
И аз! Мого си права, Кате, за смирението и прошката- много точно!

Действай днес , стискам палци да се пребориш . Такаива хора нямат място сред деца. Да си учител е призвание , а тая професия както и докторската я комерсиализираха.

# 117
Направо не е за вярване това, което прочетох. В кои години живеем?
Това е много сериозно, не трябва да ги оставяш на мира, докато не изхвърчи някой!

# 118
Ми няма да има особено приятни спомени. Заради същото като неговото "провинение" и мен са ме били в детската градина, вярно не с юмрук в бъбреците, а с линия през ръцете, ама го помня. Крайният резултат е, че не искам децата ми да стъпят в детска градина. Добре че няма места, щото ако имаше, сигурно щеше да трябва да ги пратя  Rolling Eyes Направо се учудвам как за 20 години не са се променили порядките, че и по-жестоки са станали  Confused

# 119
Какво смирение при такъв случай!
Такива хора, направо трябва да ги оволнят и никога да не им се дава право да работят с деца.

Общи условия

Активация на акаунт