Споделете - 158

• 31 808
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
  • Казанлък of all places
Ти пък, Рокси! Нерде Хосейни, нерде мис Колинс! Я мини през "Мостовете на Медисън" първо. Simple Smile
Аз пък слушам Стинг в Берлин.

# 91
Катюнгелче, и аз не знам как се нарича, но е красиво Simple Smile Благодаря ти!
Намерих малък лек за утре- ще рисувам стъклата на фенера за мама.
И ще потърся луковици за красиви лалета-хубава идея. А един приятел ще ми звъни по време на концерта на Епика и ще чуя и на живо.
Ести, за теб специална прегръдка-ти знаеш защо  Hug

# 92
# 93
  • Майничка
Рокси, най-добре задай въпроса писмено на мейла на НОИ, NOI@nssi.bg. Напоследък такива странни тълкувания правят, че не бих рискувала с догадки.

Аз да споделя нова мода в класа на №1 - кой ще отиде по-рано в училище. Не че е лошо, но събуждане от ровичкане н кухнята в 5,20ч. ми дойде стряскащо и леко нагорно.

# 94
Рокс, по-скоро ще го разделят на периоди до 3 и след навършване на 3 години.
Но наистина, най-добре питай запознати.

# 95
Отпаднах , надявам се окончателно, от списъка на евентуалните младоженци на госпожица Черешова, искала да се омъжи за Гого, " жащото ме геда и ми ше ушмихва, и аш ше ушмихвам ". Освен това ми каза, че : " толкова си мила и добра, и ако сложиш Йокличка ще си направо прекрасна. ", добре, но йокличка и прахосмукачка как се комбинират.

# 96
  • До хладилника, който обичам
Аз да споделя нова мода в класа на №1 - кой ще отиде по-рано в училище. Не че е лошо, но събуждане от ровичкане н кухнята в 5,20ч. ми дойде стряскащо и леко нагорно.
Хахах, и тук, и тук. Станала в 6, да идела първа и да полива цветята. Аз, по подразбиране, не участвам в такова ранно ставане, така че го поощрих Mr. Green

# 97
Ех, защо в офиса не въведат мода кой ще дойде най-късно на работа...  Whistling

# 98
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
... а и бонуси ако въведат да се плаща за закъснението ...

Ех, Есте, размечта ме по сиестино време.  Flutter

# 99
  • о`майна лунна нощ е
Има малка светлина в тунела .... малка, но я виждам.

# 100
  • Бу-у-урга-а-ас
Вали та се къса. На пук на навъсеното време си сложих шарено рокле. Сега даже и на курс по английски ще ида. Стане ли 19:10 обаче, ме напада такава дрямка, та чак и на мен ми става неудобно. Чудя се как издържат децата, които са в съседните стаи.

# 101
Явно, това с дрямката не е само при мен. Защо така?
Аз си мислех, че може би се разболявам.
Рано е за пролетна умора.

# 102
 Аз пък мислех, че пролетната умора, лятната нега, есенната депресия и зимния сън са измислени само за да оправдаят наличието на мързел.  Wink

# 103
Може, може, но има периоди в които заспивам права.
Имах приятелка, която казваше, че така й се приспива, когато слънцето залязва.
Аз обаче не съм видяла закономерност, нито със слънчевите изригвания, нито с пълнолунието.

# 104
А мързелът е измислен за да се намери описание и за мен  Blush

Общи условия

Активация на акаунт