Споделете - 158

• 31 800
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
  • Варна
Много ти е мързелив грипът, Василиса, забравя да си тръгне. И ти почна да отслабваш като героините си, това на добре ли е? Simple Smile

# 601
  • Кацнала на едно дърво.
Много ти е мързелив грипът, Василиса, забравя да си тръгне. И ти почна да отслабваш като героините си, това на добре ли е? Simple Smile
Аз съм една съща тийнейджърка на 38 години.  Laughing
Ето и "Фифи не яде сух хляб" (на Илия Бешков):

Цък.

# 602
  • Бу-у-урга-а-ас
Вълнувам се за нещо, което аха, аха и да стане. Ама как и аз като Василиса да се похваля. Рибата в морето, аз тигана сложих, ама много ми се иска да стане една работа.
Обичам промените и ужасно се нуждая от една семпла, промяна, която да освежи дните ми. Ама да не си помислите нещо - за бачкане става въпрос.

Вируси не щем, но почти сме стъкмили диетичното меню и от понеделник пак я отпочваме. Като Фиданка Спиридонова няма да я докарам, ама поне 5 се надявам да фърля.

# 603
  • Пазете Гор
Пролет, пък още няма коприва, хем на юг пътувах. През един януари видях в Солун коприва към един лакът, едва се сдържах да не накъсам, ама чужбина, знаете, други хора, неудобно.

Фифи е леко изкелеферчено, аз съм за Фифа, звателен падеж ФифО! Тъй, ами, ние на хуните ли сме потомци, или на Оскар Уайлд.

Ох, Василисе, на тебе ще чакаме някой филм да разкаже история, човешка история, а не историята
 на творческите лутания на автора. Чудя се да туря ли творчески в кавички.

# 604
  • о`майна лунна нощ е
В Пловдив се изсипва порой.

# 605
... и аз му се кефя  Grinning

# 606

В Разград трети ден вали ... на картата на метереолога.

# 607
  • Пазете Гор
Губи-време са тия прогнози. Вижте лепне ли солта в солницата, глъхнат ли ви ушите, спрят ли да цвърчат врабците - ще вали. И вали.

Хубаво ми е днеска. Случих се до свято място, отидох, помолих се, постоях, разгледах, побеседвах, имам мир.

# 608
  • Варна
Не ми се ще пак да тормозя подфорум Наш дом с моите колебания, затова да ви питам тук в по-тесен кръг - дали има последни етажи, които никога не протичат?

# 609
  • о`майна лунна нощ е

Добре си си ти - с тия ботуши до коленете, шубичка и огромен чадър ...
Милото имаха платен час за футболно игрище. Върна се като мокро канарче. В момента се донамокря в банята.

Даф, това ми беше големият страх, когато търсихме жилище. Дано попаднете на свестни майстори.

# 610
  • Пазете Гор
Има, daffodil!
Майстори - да, но и материал, основа, пари. Покрай строителство си вадя хляба, правил съм покриви, знам какво е.
Често протичат за първи път напролет. Никога не е за последен.
Виждал съм и хубави изолации, не са много, и  причините са различни. На ЛС ми сподели проблема, може и да съм полезен.

# 611
Ако мухите напят, ластовичките летят ниско, летящите мравки излизат и излитат, ако откъм съседното село гърми, Joy

Заменям два апартамента врата до врата срещу един течащ

# 612
  • Варна
То проблем няма, чудим се да го купим ли и дали ще протече някой ден. Уж е хубаво строителство.

# 613
Даф, мансарда ли е?

# 614
  • Варна
Не знам на кое точно се казва мансарда. Супер готин апартамент, но последен етаж, не знам, не знам  Confused

Общи условия

Активация на акаунт