LaRedoute.fr - 191 - Всичко за поръчката! 21.02 - 27.02

• 62 367
  • 1 343
  •   1
Отговори
# 90
За Алекс   bouquet за темата и за Евка   bouquet, че без нейните кодове за никъде не сме. И благодарности на всички останали, които помагат за успешно пазаруване. Макар че заради тази помощ кредитната карта е на нула, че и от друга харчих.  ooooh! Направо ще взема златния медал за шопинг от това намаление, но поне се надявам да не ми се налага скоро да обикалям по нашите магазини, а пък и нищо излишно нямам поръчано, всичко ще влезе в употреба.

Днес получих поредна поръчка. Дойде пижамата от 6 евро. Тъничка е, определено пролетно-есенна, но е много хубава материята. Това детско халатче за баня много ми хареса.

Тази ризка е умалена, при поръчан 38-40 номер идва 38 по етикет и ми една идея по-малка. Добре че имам сестричка, на която ще й е тамън. Но се чудя ако си поръчам следващия номер (42-44) да не ми е пък голяма, ако е 42, май съм около 40 аз?  newsm78

Получих и тези възглавници. От отзивите в сайта бях останала с впечатление, че са доста ниски и подходящи за деца, но май ще останат за спалнята (за където по принцип бях набелязала коментираните в миналата тема възглавници на Dodo), не са за толкова малки деца като моите. Иначе са удобни, веднага ще им сложа квадратните калъфки Лабиринт.  Laughing

Детски възглавници 60 х 60 см в сайта не намерих. Ако някой е взимал, моля да ми препоръча. Благодаря предварително!

Последна редакция: пн, 21 фев 2011, 11:19 от yoshko

# 91
  • Варна
здравейте, на това яке някакви размери Л или ХЛ. благодаря
http://www.laredoute.fr/vente-blouson-pur-coton-delave.aspx?prod … ross%20sell%20pdp

# 92
  • Хасково
От кои дати са поръчките, които получавате? Имам от 9-ти февр. нататък и се чудя скоро ли ще пристигне?

# 93
Някой получил ли е детския анцуг на Адидас от новата колекция? Дали е като при старите? Ако поръчам 94 дали ще дойде 98??

# 94
  • Все на втория етаж
Най-доволна съм от кожените ботуши от естествена кожа за 26 евро - разкошни, удобни, хубав цвят, само дето изчезнаха светкавично, оттогава все гледам да видя ако има да поръчам и друг цвят.
NBM, кой номер си взе (спомням си, че имаше малко краче) и отговарят ли си? А снимки ще може ли да дадеш да видим моделчето?!  bouquet

Za кои ботушки става въпрос?  Мацки търся линк, референтен имам, ама не влиза за тези боти :
https://picasaweb.google.com/betakubeta/LaRedoute2011#5574666818279102322

Сестра ми много ми ги хареса и бих искала да й поръчам едни и да я изненадам.  Heart Eyes

п.п. Тази седмица чакам анцуга.

# 95
Момичета някои има ли реф.ном. на тази мъжка нощница?Бяха по 6Е
http://www.laredoute.fr/vente-pyjama-raye-manches-longues-popeli … =1&pos=17_n_n
Или на някоя друга подобна нощница,също може номер Peace

# 96
От снощи много съм изтървала...имам да чета

Само да кажа, че за поръчката с втори ред от 17-ти още нямам мейл. Май има вероятност да е по пощата. newsm78

# 97
Някой получил ли е детския анцуг на Адидас от новата колекция? Дали е като при старите? Ако поръчам 94 дали ще дойде 98??

Да, аз поръчвах 94 и дойде 98.

di-di, днешната ми поръчка е от 02.02, но пък имам още една от тази дата и една от 30.01, които още ги няма.

ell_ell, пижамата е с референтен 2520524. До преди няколко дни работеше, пробвай.  Peace

Аз да питам за този сутиен. Дали има някакви подплънки вътре? Не от онези дебелите вградени, а от по-малките, които се мушкат и вадят?

Последна редакция: пн, 21 фев 2011, 11:31 от yoshko

# 98
  • Все на втория етаж
А някъде има ли снимки на тази туника, на шарената, ако може

http://www.laredoute.fr/vente-blouse-en-voile-pur-coton.aspx?pro … minipdp=undefined

# 99
Мами, моля кажете, сигурно ви се е случило да не ви изпратят артикул който нито веднъж, през цялото намаление не е бил ЕПЮЗ !!!!, в момента също е наличен в цялята си номерация, зачеркнат от фактурата и добавено с молив, че ще бъде изпратен "ноте де савоар" Какво да правя, дали ще ми го изпратят ако пиша, че е станала грешка и винаги е бил наличен, в пълната си номерация и не искам никакви чекове и ваучери, а си искам мантенцето...  http://www.laredoute.fr/vente-impermeable-imprime-leopard.aspx?p … =wishlist%20avail  Cry Cry Cry  Или да не се надявам, ами ако някой все още му пази реф.номер  когато беще 20 Е, да се пробвам...

Моля, ви на никой ли не се случи, има ли надежда да пиша да ми пратят палтето, като очевидно е грешка и този артикул винаги е бил наличен в пълната си номерация, както и в момента,  Praynig  ,моля ви ако някой има подобен опит да сподели..  Praynig
Пак да попитам....  Embarassed

# 100
Помоощ! Пуснах поръчка и уж промених адреса за доставка, а е останал предишния. Което е много, много лошо! Писах им писмо от формата за контакт за смяна на адреса (но на английски), това достатъчно ли е? Ще обърнат ли внимание? На някой да му се е случвало?

Последна редакция: пн, 21 фев 2011, 11:53 от Слънчогледка

# 101
От снощи много съм изтървала...имам да чета

Само да кажа, че за поръчката с втори ред от 17-ти още нямам мейл. Май има вероятност да е по пощата. newsm78
Грешка, поправих се Peace И моята с втори ред от 17ти няма още мейл за проследяване Rolling Eyes Всъчщност сега като гледам за поръчката ми с втори ред от 16ти на 18ти са ми пратили мейл, така че май е нормално 2 дена да се забавят (а в случая ставт и 4, заради събота и неделя  Peace)

Последна редакция: пн, 21 фев 2011, 11:36 от vily_st

# 102
yoshko  благодаря  Peace
хвана се,обаче няма размера,които ми трябва Л или ХЛ

# 103
http://www.laredoute.fr/vente-sandales-enfant-garcon.aspx?produc … =6&pos=13_a_n
Някой има ли сандалките геокс,да ми даде ориентировъчни размери-около 32,33,34 номер
Да споделя на мен как ми хващат реф.номерата-след като първия път не ми хване,го оставам да "отлежи"около две минути след което опитвам пак и.....воала....продукта е вътре(ако разбира се е наличен)Дано съм помогнала на някой с това инфо Peace
За някой намалението май още е не свършило Joy

# 104
Мами, моля кажете, сигурно ви се е случило да не ви изпратят артикул който нито веднъж, през цялото намаление не е бил ЕПЮЗ !!!!, в момента също е наличен в цялята си номерация, зачеркнат от фактурата и добавено с молив, че ще бъде изпратен "ноте де савоар" Какво да правя, дали ще ми го изпратят ако пиша, че е станала грешка и винаги е бил наличен, в пълната си номерация и не искам никакви чекове и ваучери, а си искам мантенцето...  http://www.laredoute.fr/vente-impermeable-imprime-leopard.aspx?p … =wishlist%20avail  Cry Cry Cry  Или да не се надявам, ами ако някой все още му пази реф.номер  когато беще 20 Е, да се пробвам...

Моля, ви на никой ли не се случи, има ли надежда да пиша да ми пратят палтето, като очевидно е грешка и този артикул винаги е бил наличен в пълната си номерация, както и в момента,  Praynig  ,моля ви ако някой има подобен опит да сподели..  Praynig
Пак да попитам....  Embarassed
Нищо не губиш като им пишеш, така че опитай - аз преди 2 години им писах за едни чаршафи, защото ми развалиха комплекта, но те ми отговориха, че ще ми върнат парите и да си ги поръчам отново след като ги има, но вече бяха на друга цена.

Общи условия

Активация на акаунт