LaRedoute.fr - 191 - Всичко за поръчката! 21.02 - 27.02

• 62 367
  • 1 343
  •   1
Отговори
# 315
Имам 2 ред на поръчка от 15,02,а за поръчката от 12,02 още чакам е-mail.
Има ли някой реф номер на покривалата от 5 евро,само че да не е на най-малкия размер http://www.laredoute.fr/vente-plaid-ou-jete-de-fauteuil.aspx?pro … color=2&qsf=1
JETE DE FAUTEUIL
Coloris : BLANC ECRU
Taille : 220
Ref : 2542170
Vendu et expédié par :
хващат ли ви се  Rolling Eyes
La Redoute

JETE DE FAUTEUIL
Coloris : MARRON CHOCOLAT
Taille : 180
Ref : 2542153
Vendu et expédié par :
La Redoute

# 316
CARDIGAN
Coloris : ROSE FONCE
Taille : 74
Ref : 2509989

PANTACOURT
Coloris : ROSE
Taille : 120
Ref : 2503972

PACK OF TEE-SHIRTS
Coloris : ORANGE + GRIS ANTHRACITE
Taille : 126
Ref : 2503050

PACK OF TEE-SHIRTS
Coloris : BLEU VIF + GRIS CHINE
Taille : 114
Ref : 2503026

PANTALON
Coloris : CARREAUX GRIS
Taille : 156
Ref : 2532441

DOUDOUNE
Coloris : NOIR
Taille : 126
Ref : 2504448

Ето някоистари реф. номера на детски неща по 2,3 евро

# 317
Похвалвам тези дънки! Ниска талия, добра кройка, отговарят си на размера. Моите са 38, в черно - ако някой се интересува от размери!

Искам размери на дънките, с ханш 95 дали ще вляза в 38
Мерси

[/quote]

Определено ще влезеш! Аз съм с ханш 97см и ми стават!
Размери - талия - 36см, ханш - 46см, ширина на бедро при чатала - 26см, дължината си отговаря по описанието в сайта!

Много са хубави и тези ризи Елос! Определено обаче трябва да се поръчват един размер по-малки, както всички Елоски неща, за което, за щастие, бях подготвена благодарение на темата и съм доволна от полученото!

За тази риза съм съгласна, че е много хубава, но изобщо не съм съгласна за номерацията. Аз си поръчах моя номер (38-40) в синьо, по етикет дойде 38 и ми е тесничка в бюста и ръцете. Може би зависи и от структурата, но определено не е уголемена, за мен си е една идея умалена даже, ако си за горния номер от двойните.

Ако си по-надарена в бюста и клониш към 40 може и да ти е точна! Но аз съм по-скоро 38 размер със скромни дадености, слаба съм в талията, със слаби ръце и ми широчее (отиде за майка ми). Докато светлосиньото райе в размер 34/36 ми е абсолютно като за мен шита!

# 318
На това якенце много спешно ми трябва референтен номер за 18 години размер Praynig Praynig
Даденият е за 12 години розово, иначе е много хубаво Peace

За 12 г. е защото само това вече има  Peace. Реф. № са на артикула, като ти хване номера си избираш цвят и размер. В случая има само розово за 12 г.

Е, сега вече ми стана ясно, значи чакаме да е налично за 18 години newsm78

А може ли размер (гръдна на това за 16 години?), който го има? Благодаря Peace

# 319
На това якенце много спешно ми трябва референтен номер за 18 години размер Praynig Praynig
Даденият е за 12 години розово, иначе е много хубаво Peace

За 12 г. е защото само това вече има  Peace. Реф. № са на артикула, като ти хване номера си избираш цвят и размер. В случая има само розово за 12 г.

Е, сега вече ми стана ясно, значи чакаме да е налично за 18 години newsm78

А може ли размер (гръдна на това за 16 години?), който го има? Благодаря Peace

Елс, благодаря ти!
Не съм много наясно с тези реф. , но за якето нали черния цвят е с различен референт, това няма ли значение? Извинете, че разбутвам страстите и аз Laughing

# 320
Момичета, колко време след поръчката трябва да ми изпратят Colis No..
Изпратиха ми писмо за потвърждаване на поръчката, но в него е само номерът на покъчката.
Къде да го търся този номер на пратката? Praynig
Иначе под статус в "Suivre mes coomandes"  ми изписва "активен" и са ми дръпнали сумата от картата.
Моля помагайте, защото поръчвам за първи път!

# 321
  • София
Може ли реф.№ на Рисото от 20 Е,защото го затрих някъде ?Благодаря !    bouquet

# 322
2533413 - Рисо

# 323
Само, че не дава да се добавят на 20Е размери различни от най-малките 2 размера и ХХЛ /дори и когато са налични в сайта, сега ги няма!/.

# 324
  • добрич
Някой получи ли тези дънки дае размери за 42-44 номер https://www.laredoute.fr/vente-jean-bootcut-denim-stretch-entrej … minipdp=undefined .

# 325
  • Все на втория етаж
Лаки,  Hug  Обаче има само 35 номер, а ми трябва 36. Най- много да си поръчам и шоколадови  Laughing

Чоколина, извини ме, разчистих си пощата.

Пак да попитам, ако някой е получил тренча Рип Кърл да помоля за отзиви и снимки.

# 326
Момичета, колко време след поръчката трябва да ми изпратят Colis No..
Изпратиха ми писмо за потвърждаване на поръчката, но в него е само номерът на покъчката.
Къде да го търся този номер на пратката? Praynig
Иначе под статус в "Suivre mes coomandes"  ми изписва "активен" и са ми дръпнали сумата от картата.
Моля помагайте, защото поръчвам за първи път!

Имаш предвид тракинг номера на ДЧЛ ли?
Ще ти го изпратят като ти предадат пратката на ДЧЛ.

# 327
...

PANTACOURT
Coloris : ROSE
Taille : 120
Ref : 2503972
....
Ето някоистари реф. номера на детски неща по 2,3 евро

Ех тези панталонки така ги искам, а нямат вкарване. Да имате някой друг реф.№ за тях, моля?

# 328
# 329
аз чакам 44, тия дни, размери сигурно другата седмица  Mr. Green
Хващат ли се още на 7Е  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт