Тема Незабравима (Unutulmaz) 169

• 34 108
  • 741
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Бобо съкровище мое , бягаш ми от известно време  , ама нейсе  Laughing Laughing Laughing Laughing, пък за глупостите нали някой трябва да поддържа фронта  Joy Joy Joy Joy Joy
Опитвам се да работя, бе мило, ама много ме разсейвате!  hahaha hahaha hahaha Хубаво си Фанала фронта, дръж го! Много ти се получава!  Hug
Виновницата за тези умопомрачителни фотосесии с целувки съм аз,признавам си,моля ви не ме наказвайте с бой,глад и стригане  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Да кажа и аз като малките деца-"ама тя Кесара ме накара"  Joy Joy Joy Joy Joy
Видях аз, видях.  yes yes yes Добре, айде няма да се наказваме с бой, глад и стригане, но не може без наказание - начи от подстрекателката извинението в стихотворна форма, а ти да му сложиш подходяща снимчица на нашичките двамцата. А да ви видя сега!  hahaha hahaha hahaha

# 166
  • София
Да ти простя?

Да ти простя, добре любима,
простило ти е вече моето сърце.
Но питам те, и моля те отговори.
Ти знаеш ли какво е да живееш с вина,
ти знаеш ли какво е да си безсилен,
да не можеш да се защитиш,
ти знаеш ли какво е да гледаш
как те обвинява любимата жена?
Защо ли питам, не ще ме разбереш.
Виждам страдаш много и без утешно,
но не пожела, веднъж не се опита,  
да вникнеш в моето изстрадало сърце,
да видиш как се гърчи и кърви без вина,
не пожела да се опиташ да ме подкрепиш,
да ми простиш, дори когато негрешах.
Ти би ли ми простила ако бях сгрешил,
ти би ли ми простила ако бях те аз предал?
Когато се научиш до мене да стоиш,
на грешките ми стоически да устоиш,
тогава с готовност ще се съглася
да съградим един живот аз и ти.

Браво, Мария!  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 Много е хубаво! Даже направо можеш да го постнеш на стената, та белким го включат в диалога! Ще падна от смях, ако Еда вземе да отговаря в стихотворна форма!  hahaha hahaha hahaha

# 167
  • София
Бобо съкровище мое , бягаш ми от известно време  , ама нейсе  Laughing Laughing Laughing Laughing, пък за глупостите нали някой трябва да поддържа фронта  Joy Joy Joy Joy Joy
Опитвам се да работя, бе мило, ама много ме разсейвате!  hahaha hahaha hahaha Хубаво си Фанала фронта, дръж го! Много ти се получава!  Hug
Виновницата за тези умопомрачителни фотосесии с целувки съм аз,признавам си,моля ви не ме наказвайте с бой,глад и стригане  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Да кажа и аз като малките деца-"ама тя Кесара ме накара"  Joy Joy Joy Joy Joy
Видях аз, видях.  yes yes yes Добре, айде няма да се наказваме с бой, глад и стригане, но не може без наказание - начи от подстрекателката извинението в стихотворна форма, а ти да му сложиш подходяща снимчица на нашичките двамцата. А да ви видя сега!  hahaha hahaha hahaha
hahaha hahaha hahaha hahaha Кесарче,смело твори стихчето,а аз ще ги накарам да се поцелуват гълъбчетата ни  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

# 168
Момичета за сетен път се убеждавам какъв интелигентен форум е нашия , и по - скоро хората,които го посещават!!
С извинение към Вас ,и страх да не ме накаже модератор,това е отговор на мой коментар във

"v1ob6te ne e takkaa Ask-i memnu e THE BEST!!! //ebi si maikata kato ne ti haresva!"

#Shocked #Shocked #ShockedВъзмущението ми е безгранично!!!  

# 169
Мокси, благодаря за темата lovekiss
Вени, Петко, Кесара-големи таланти сте! Големи, големи ......))) Flowers Bouquet Flowers Bouquet Flowers Bouquet БГхелп, поздравявам и теб Flowers Bouquet
Бобоянче и Дани, добре сте се завърнали bye
Рекси и Росисан, голяма обиколка е паднала по ресторантите search

Розовче, благодаря за инфото за възлюбената на Керем-ние се чудим, защо е включена в заставката, въпреки кратките си участия, а момичето било цяла мис Турция.... Имидж, имидж...

# 170
Момичета за сетен път се убеждавам какъв интелигентен форум е нашия , и по - скоро хората,които го посещават!!
С извинение към Вас ,и страх да не ме накаже модератор,това е отговор на мой коментар във

"v1ob6te ne e takkaa Ask-i memnu e THE BEST!!! //ebi si maikata kato ne ti haresva!"Възмущението ми е безгранично!!!  
Меги, не им обръщай внимание , не си струва , всички ''хващаме'' БТВ и знаем за какво става дума.  newsm47 newsm47 newsm47 smile3502 smile3502 smile3502

# 171
  • Варна
Да кажа и аз като малките деца-"ама тя Кесара ме накара"  Joy Joy Joy Joy Joy

Бобо сега ти си подстрекателка , мисията е изпълнена

без бой  аз се предавам  ,
веднага на форума се издавам ,
подстрекателка съм си голяма,
в това упреква ме даже и мама,

ама какво да направя кажете ,
около мене ги няма мъжете ,
Серхан очите и душата ми радва,
чак силна похот се прокрадва ,

как да устоиш на тези форми,
забравям всякакви норми ,
професора като целува ,
сърцето ми бясно  лудува ,

мисълта ми цялата грях ,
от мераци виж примрях ,
как Йозлемчето аз да прескоча,
че на Серхан отдавна се точа

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 172
  • София

"v1ob6te ne e takkaa Ask-i memnu e THE BEST!!! //ebi si maikata kato ne ti haresva!"

Аууууууууу, че стил!  newsm09 Меги, нали не смяташ, че подобен език е достоен за твоето възмущение!  ignore2

# 173

"v1ob6te ne e takkaa Ask-i memnu e THE BEST!!! //ebi si maikata kato ne ti haresva!"Възмущението ми е безгранично!!!  
Меги, не им обръщай внимание , не си струва , всички ''хващаме'' БТВ и знаем за какво става дума.  newsm47 newsm47 newsm47 smile3502 smile3502 smile3502
Меги и с мен е така,а дълго време участвах в групите за Незабравима във ВБох и тамошният форум.Но езика и начина на писане леко ме отчая,омръзна ми по цял ден да чета не само неграмотни,ами и вулгарни отговори.А и там преобладават деца на не повече от 16 години.....което е жалко,много жалко  ooooh!

# 174
Кесарче,  smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51,мноооооооого си бърза с изпълнението на наказанието . hahaha hahaha hahaha

# 175
  • Варна
Кесарче,  smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51,мноооооооого си бърза с изпълнението на наказанието . hahaha hahaha hahaha

охо и още как , имах задание  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 176
И като става въпрос за тази хубавица,дето на всичко отгоре и в София била родена,не беше ли тя момата,в която онзи хубостник другаря на Керем се блъсна и поля с кафе.... newsm78 Да не гледаме сега и битката на двама "титани" за любовта на туй девойче?

# 177

Не си струва да се обръща внимание на такъв "език".

# 178
Поздрави към всички стихотворци днес:Мокси ,Вени , Бай Ганьо,Мария и Кесара!!!
Невероятни сте!!

# 179
  • Русе
закачка от мен

Тези двамата силно ме съмняват
Кат се пипнат гледай полудяват,
Йозлемчето откак мома остана ,
На Серхан дъх не му остана ,

Доближи ли тази тигрица ,
Вечно опънат е кат жица ,
Панталоните му отесняват,
Хормоните побесняват  ,