Тема Незабравима (Unutulmaz) 169

• 34 108
  • 741
  •   1
Отговори
# 150
Хеей нямате умора значи  smile3501 smile3501 smile3501
Творите ли,творите....В тази тема е пълно с неизмерими таланти и се гордея че съм малка част от това голямо семейство  Hug

# 151
# 152
Очаквах днес да се появи нещо в турската преса за ресторанта, в който е снимана сцената от 72 епизод. Обаче неее...
А снощи с Рекси се разходихме насам-натам по веригата на Etçii Steakhouse и се спряхме в Тузла. Непроверено остана заведението в Бебек, артистичния квартал на Истанбул преди втория мост на Босфора , защото оттам не открих снимки. Но картинките от Тузла са задоволителни за сравнение. И като че ли има логика епизодът да е сниман там - по-спокойно за камера от пренаселения Бебек. Освен това  обстановката е не по-малко романтична от изолираното хотелче на Сюнет гьолю. И ако сцената е наистина в Тузла, в отдалечените югоизточни покрайнини на Истанбул, има си хас Харун да е толкова неотстъпчив в сърдитнята си, че да зареже там Еда самичка с неизядената торта...
Ето картинки от ресторанта в Тузла - тухлените цокли, паркета, лампите, столовете, масите, дори чиниите, в дъното едно правоъгълно пано със залез, графиките на говеда по стените /защото е заведение за специалитети от говеждо месо/.

http://www.etciisteakhouse.com/ikon/galeri/fotogaleri.aspx

Последна редакция: пн, 21 фев 2011, 16:38 от rosisan

# 153
  • София
Здравейте, мили ми Незабравими!   bouquet
Минавам аз да ви нагледам измежду тръстиката  search и ми събрахте погледа с тия фотосесии от снощи  #Crazy #Crazy #Crazy Абе, хора, вие правите ли сметка, че някои от нас ги гледат тия снимки на работа smile3527
Малииииииииииииииииии, вие сте виновни, начи за тотално сринатото ми КПД  Crossing Arms Не може то така - аз вместо букви - целувки виждам, вместо колегите Серхан ми се привижда. Ще взема да налетя на някого, после вие ще ми берете срама  Joy Joy Joy Joy

Ама нали сте ми слабост как да ви се сърдя!  lovekiss lovekiss lovekiss

Мокси - златни ти ръчички, мила за темичката.  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51А това очилато коте е като нервен професор  hahaha hahaha hahaha Много е сладко!

Ама и с поезия сте се развилняли - Кесарче, ама ти мило умора нямаш. Заливам се от смях!  Joy Joy Joy Давай, много ме кефиш!  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
Вени, ти хубаво се подмаза на Председателя, ама аз не съм му дясна ръка по две причини: първо - оглавявах опозицията в Унутулмазия, ама откакто Кометка зачезна сама си останах  Joy Joy Joy и второ - по принцип съм левичарка, та няма как да съм дясната му ръка!  Joy Joy Joy Joy Ама пък стихчето ти е супер!  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
Председателю - велик си, нали си знаеш!  newsm10 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501

# 154
Местенцето изглежда много приятно.Благодаря ви че споделихте тези снимки с нас   bouquet

# 155
  • Варна
Бобо съкровище мое , бягаш ми от известно време  , ама нейсе  Laughing Laughing Laughing Laughing, пък за глупостите нали някой трябва да поддържа фронта  Joy Joy Joy Joy Joy

въй на колегите ще налиташ , говори за две , аз съм мома свободна , по душа народна

# 156
  • София
Росисан, ама и вие с Рекси сте големи дедективи!  smile3530
Много прилича наистина! Само снимките с говедата ме разсмяха, че ми заприличаха на нашите две телета, дето вместо да се гушнат някъде насаме се чудат какви магарии да си причиняват!  hahaha hahaha hahaha

# 157
Очаквах днес да се появи нещо в турската преса за ресторанта, в който е снимана сцената от 72 епизод. Обаче неее...
А снощи с Рекси се разходихме насам-натам по веригата на Etçii Steakhouse и се спряхме в Тузла. Непроверено остана заведението в Бебек, артистичния квартал на Истанбул преди втория мост на Босфора , защото оттам не открих снимки. Но картинките от Тузла са задоволителни за сравнение. И като че ли има логика епизодът да е сниман там - по-спокойно за камера от пренаселения Бебек. Освен това  обстановката е не по-малко романтична от изолираното хотелче на Сюнет гьолю. И ако сцената е наистина в Тузла, в отдалечените югоизточни покрайнини на Истанбул, има си хас Харун да е толкова неотстъпчив в сърдитнята си, че да зареже там Еда самичка с неизядената торта...
Ето картинки от ресторанта в Тузла - тухлените цокли, паркета, лампите, столовете, масите, дори чиниите, в дъното едно правоъгълно пано със залез, графиките на говеда по стените /защото е заведение за специалитети от говеждо месо/.

http://www.etciisteakhouse.com/ikon/galeri/fotogaleri.aspx

[
Здравейте и от мен в днешния намръщен ден!!

Браво на Вас момичета, това наистина е същия ресторант!!

# 158
  • София
Бобо съкровище мое , бягаш ми от известно време  , ама нейсе  Laughing Laughing Laughing Laughing, пък за глупостите нали някой трябва да поддържа фронта  Joy Joy Joy Joy Joy
Опитвам се да работя, бе мило, ама много ме разсейвате!  hahaha hahaha hahaha Хубаво си Фанала фронта, дръж го! Много ти се получава!  Hug

# 159
  • Варна
разследващата група  е по добра от всякога . Браво на Росисан и Рекси  bouquet

# 160
  • София
Бобо съкровище мое , бягаш ми от известно време  , ама нейсе  Laughing Laughing Laughing Laughing, пък за глупостите нали някой трябва да поддържа фронта  Joy Joy Joy Joy Joy
Опитвам се да работя, бе мило, ама много ме разсейвате!  hahaha hahaha hahaha Хубаво си Фанала фронта, дръж го! Много ти се получава!  Hug
Виновницата за тези умопомрачителни фотосесии с целувки съм аз,признавам си,моля ви не ме наказвайте с бой,глад и стригане  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Да кажа и аз като малките деца-"ама тя Кесара ме накара"  Joy Joy Joy Joy Joy

# 161
  • Варна
Бобо съкровище мое , бягаш ми от известно време  , ама нейсе  Laughing Laughing Laughing Laughing, пък за глупостите нали някой трябва да поддържа фронта  Joy Joy Joy Joy Joy
Виновницата за тези умопомрачителни фотосесии с целувки съм аз,признавам си,моля ви не ме наказвайте с бой,глад и стригане  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
а пак да пускаш , развихрят се страсти  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 162
Да ти простя?

Да ти простя, добре любима,
простило ти е вече моето сърце.
Но питам те, и моля те отговори.
Ти знаеш ли какво е да живееш с вина,
ти знаеш ли какво е да си безсилен,
да не можеш да се защитиш,
ти знаеш ли какво е да гледаш
как те обвинява любимата жена?
Защо ли питам, не ще ме разбереш.
Виждам страдаш много и без утешно,
но не пожела, веднъж не се опита,  
да вникнеш в моето изстрадало сърце,
да видиш как се гърчи и кърви без вина,
не пожела да се опиташ да ме подкрепиш,
да ми простиш, дори когато негрешах.
Ти би ли ми простила ако бях сгрешил,
ти би ли ми простила ако бях те аз предал?
Когато се научиш до мене да стоиш,
на грешките ми стоически да устоиш,
тогава с готовност ще се съглася
да съградим един живот аз и ти.

# 163
  • Варна
Да ти простя?

Да ти простя, добре любима,
простило ти е вече моето сърце.
Но питам те, и моля те отговори.
Ти знаеш ли какво е да живееш с вина,
ти знаеш ли какво е да си безсилен,
да не можеш да се защитиш,
ти знаеш ли какво е да гледаш
как те обвинява любимата жена?
Защо ли питам, не ще ме разбереш.
Виждам страдаш много и без утешно,
но не пожела, веднъж не се опита,  
да вникнеш в моето изстрадало сърце,
да видиш как се гърчи и кърви без вина,
не пожела да се опиташ да ме подкрепиш,
да ми простиш, дори когато негрешах.
Ти би ли ми простила ако бях сгрешил,
ти би ли ми простила ако бях те аз предал?
Когато се научиш до мене да стоиш,
на грешките ми стоически да устоиш,
тогава с готовност ще се съглася
да съградим един живот аз и ти.

smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 Мария  , напълно те подкрепям , болезнената истина  и поднесено в изключителна стихотворна форма

# 164
Бгхелп,  smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51, много точно и вярно казано.
Поздравявам дедективите Рекси и Росисан !  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт