Тема Незабравима (Unutulmaz) 169

• 34 108
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
  • София

И понеже ....отдавна съм спряла да се ядосвам на действията и думите на любимите ни герои.....
по хумористичен начин ви представям ....мислите ...на Харун......такова парче като Еда изпуска ли се бе братче ooooh! Shocked Thinking

ЗАЩО

Защо гневът си ...не подтиснах
За ден поне ...а можеше и два
При фадърко Джамил ..изприпках
И с цялата ни истина го аз залях

Сега е късно..само ще те гледам
Застанал в стойка...върл инат
Душата ми за другото ....копнее
Но от ината си не се отказвам аз

Защо така се..... подредихме
Живота си поръсихме със сол
И с мед и масло ......
Вместо да ядем.... филии
Ще си ги мажем с лютивка

# 586
Еда не е на колене, седнала е на леглото  Naughty

# 587
  • Варна
И понеже съм набрала, продължавам... Peace

Ама, че работа! Crossing Arms

Както всеки ден имах намерение,
да напиша поредното творение,
да наредя думи в някакви рими
за чувства възвишени и красиви...

Ама като видях как любовта
вече взе да се въргаля в калта
и започна да лази на колене,
нещо се заобръща в мене...

Днес не може почти нищо добро
да излезе изпод моето перо-
тази непрекъсната зловеща игра
"ти- на мен,а аз- на теб" загрубя!

Как отново да величая любовта,
когато съвсем се опорочи тя,
превърна се в нещо необяснимо,
нелицеприятно и неприемливо...

Бъдещето мечтано и красиво
е на път да стане необозримо-
любовния хоризонт е така далече,
че поне аз трудно го съзирам вече...

Между сега и евентуално може би,
се ширна минирано поле от абсурди!
Разбити сърца и наранени души
вървят по трънлив път от заблуди...

Героите са в задънена улица-
сега са само съжителстващи лица,
всеки страда за другия уморен,
от дълги пререкания досаден...

Но вярвам, че любовта я има
и въпреки всичко е непобедима!
В противен случай за каква...
идея, минаха през огън и вода?!

Ама и аз лесно не се отказвам,
лицето на любовта да показвам!...
В  стихове пак  ще я  възпявам
и хепиенда продължавам да чакам!

# 588
Тук толкова разгорещено защитавате Еда, а Харун кучета го яли..
Да ви кажа нея  нещо трябва тотално да я разтърси,че да оцени Харун.
И стига сте я оправдавали,че се е почувствала предадена. 4 години е била разделена с Харун, защо му държи сметка за този период?
Когато намери снимката вместо да си мълчи, трябваше да му каже и да го зареже, но тя нали вътрешно вярваше,че е невинен и понеже Едже се появи на сватбата и край  Tired
Перчеше  се,че е свободна жена, а когато Харун излезе започна да се цупи. Значи тя може да му навира в лицето,че не е обвързана с него, а той трябва само да й пада в краката и да й се моли.
И пак не трябваше да й се извинява изобщо в миналият епизод, но да не забравим,че е п*тьо.
Можеше да си замълчи , коя е Дилек, но пак започна да й се оправдава...

# 589
  • Варна
Еда не е на колене, седнала е на леглото  Naughty
Ох! ooooh! Браво, много си наблюдателна! thumbsup Flowers Bouquet
 Сега като се вгледах по- внимателно и аз видях, че по всяка вероятност е седнала на леглото! Добре, че е така, че доста трудно щях да преглътна колениченето на Еда дори и пред Харун! Naughty
 Е, и това целуване на ръцете ме притеснява малко, но тя го обича и й е простено- може да го целува навсякъде! Peace

# 590
  • София
Виждам, че пак се вихрят спорове, кой крив, кой прав. И малко типична женска злоба надушвам, жалко..
Понеже Харун е идеализиран образ идеален мъж, си позволявам да ви дам линк към една тема в ДиС, ако ви се чете...аз много се забавлявах:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=559217.0

Наистина забавно - покривам поне 90% от критериите при цялата ми добре известна ви скромност. Пуша примерно, но не е само това....

# 591
И стига сте я оправдавали,че се е почувствала предадена. 4 години е била разделена с Харун, защо му държи сметка за този период?
Когато намери снимката вместо да си мълчи, трябваше да му каже и да го зареже, но тя нали вътрешно вярваше,че е невинен и понеже Едже се появи на сватбата и край  Tired
Перчеше  се,че е свободна жена, а когато Харун излезе започна да се цупи. Значи тя може да му навира в лицето,че не е обвързана с него, а той трябва само да й пада в краката и да й се моли.
И пак не трябваше да й се извинява изобщо в миналият епизод, но да не забравим,че е п*тьо.

Подкрепям напълно!
И защо го остави да потготви сватбата, та чак и Джемил да покани, да се надява, че ще дойде и накрая така да му се подиграе като му изпрати пръстена. Кой би простил такова нещо? Само дето е видяла Едже да влиза. Сякаш тя й е виновна, че не замина с Харун? Да беше казала предния ден какво й тежи. Защо е отишла в офиса му. Харун й каза: Не сваляй този пръстен! Това нейното е каприз!

# 592
Вени на мен тази снимка ми се струва ,че е в бившият офис на Арсланлъ  newsm78
Напълно е възможно, не съм от детективките! Grinning Сблъсък на "титаните" и вероятна реплика :
"Арас, стой далеч от дъщеря ми! Имаш си Еда, стига ти, няма да ми вземеш и Яамур!"
Мен ако питат и Еда не му давам всяка жаба да си знае гьола  Naughty
Като се имат предвид скалите , които се отразяват на стъклата , може би това е в бившия холдинг "Арсланлъ",по настоящем някавъв си ".......Марин......."!!!
Дали Арас няма да предложи съдружие на Харун?!! newsm78 newsm78 newsm78

# 593
  • София
Вени на мен тази снимка ми се струва ,че е в бившият офис на Арсланлъ  newsm78
Напълно е възможно, не съм от детективките! Grinning Сблъсък на "титаните" и вероятна реплика :
"Арас, стой далеч от дъщеря ми! Имаш си Еда, стига ти, няма да ми вземеш и Яамур!"
Мен ако питат и Еда не му давам всяка жаба да си знае гьола  Naughty
Като се имат предвид скалите , които се отразяват на стъклата , може би това е в бившия холдинг "Арсланлъ",по настоящем някавъв си ".......Марин......."!!!
Дали Арас няма да предложи съдружие на Харун?!! newsm78 newsm78 newsm78

Само това оставаше, но не е изключено. Трябва тогава да помислим за ново име на холдинга, обединяващо имената на Харун, Арас и Еда. Нали и тя вече е съдружница на Арас. Може да е примерно Харас & Еда.

# 594

Е, фенките на Харун я виждат на колене! Би трябвало да са доволни!

Ненормално  пресилен.....момент.Сценаристка .....измишльотина и фантазия.Далеч от нормалните норми и форми на поведение.Вени аз съм сигурна .....че чак толкова доволни няма да има.Мен лично ме избива на смях hahaha Joy hahahaСърдитата и люта Еда от изминалите серии....да се принизи толкова много.....поредна порция глупост ще вкусим.
Да Боби права си , аз съм от привържениците на Харун , но не съм доволна да видя Еда на колене.Въпреки ,че това не е по- унизително от това да те оставят пред олтара,излагайки те пред всички гости и близки!!
Мисля ,че сцената ще е доста по - различна и по трогателна , до колкото се вижда Харун също страда!!

# 595

Браво ,напълно съм съгласна!!
 newsm10 newsm10 smile3501 smile3501 smile3501 newsm10 smile3501

# 596
На "забранения плод" след минути ще дават любовната сцена , нашите ,като се дърпат ,ще гледаме онези!! hahaha hahaha hahaha hahaha

# 597

Е, фенките на Харун я виждат на колене! Би трябвало да са доволни!

Ненормално  пресилен.....момент.Сценаристка .....измишльотина и фантазия.Далеч от нормалните норми и форми на поведение.Вени аз съм сигурна .....че чак толкова доволни няма да има.Мен лично ме избива на смях hahaha Joy hahahaСърдитата и люта Еда от изминалите серии....да се принизи толкова много.....поредна порция глупост ще вкусим.
Да Боби права си , аз съм от привържениците на Харун , но не съм доволна да видя Еда на колене.Въпреки ,че това не е по- унизително от това да те оставят пред олтара,излагайки те пред всички гости и близки!!
Мисля ,че сцената ще е доста по - различна и по трогателна , до колкото се вижда Харун също страда!!

Здравейте!  bouquet
Според мен Еда не е на колене, а седнала на леглото в тяхната стая....

# 598
# 599

Общи условия

Активация на акаунт