Тема Незабравима (Unutulmaz) 169

• 34 108
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте отново

Тези снимки, които така и не видяхме в епизода говорят само едно за нашите гълъбчета според мен. Заедно и зад кадър.

# 661
  • Варна
Още едно стихче от мен  Peace

Неизпята песен

Стихове за теб съчиних,
сърцето си в тях излях,
но не ти ги показах...
Песни на теб посветих,
но не ти ги изпях...
Нищо не ти казах...
И защо мълчах?!...
Да призная любовта си
така и не посмях...
Таях я в душата си...
Скрих я дълбоко в сърцето...
Споделих я само с морето
и с нощните звезди...
Напомняха ми твоите очи...
А немирните вълни-
за къдрите на твоите коси...
Тъмното море с мамеща вода
оприличих на твоята душа...
Омагьосва ме и ме привлича...
Ако знаеше колко те обичам?!...
Ти си нежната ми пролет...
Ято птици в полет...
Ти си жаркото лято...
Денят, окъпан в злато...
Ти си тихата есен...
Моята неизпята песен...
Ти си красивата зима...
Моята вселена необозрима...
Ти си недописаната ми поема...
Моята любов несподелена...

# 662
  • София
Много от подробностите са ми ясни в тоз филм, и заради езика, но и доста филми съм изгледала вече. Сега този си го гледам за удоволствие и учение, на изчакване така да се каже. А, пък Ямур ми е любима героиня. Та в тази връзка е и може би единствената ми критика по повод филма. Докато съм склонна да приема всички останали приумици на сценаристите, то за Ямур не ми е ясно. За мен излиза, че тези родители изобщо си нямат грижа за детето. То е отрасло в съвсем различна среда и направо не си е на мястото. И с кой акъл Харун я доведе обратно в Турция, където попадна сред разправиите на родителите и роднините си, под заплахите на разни разбойници и доброжелатели като Бату и Едже. Нито майката, нито бащата ги е грижа за спокойствието на детето. И в този ред на мисли, то бащата е много безотговорен в това отношение. Харун колкото и да демонстрира че обича дъщеря си, всъщност както при всяка друга ситуация, той е силен само на думи, а делата му са доста незрели. Джемил ще се окаже прав, като го обвинява че отвлякъл детето и го отделил от майка му, пък и на това отгоре не виждам да полага грижи за благоденствието на дъщеря си. Все заети със собствените си въпроси, с враговете си, с роднините си. Майката пък, съвсем естествено е съвсем неопитна като такава. Може и умишлено така да са пресъздадени взаимоотношенията на Ямур и нейните родители, но за мен тази сюжетна линия е много зле скалъпена.

Ех, по навик дългичко стана, ще ми простите.

# 663
Здравейте отново незабравимки...
Дани, моите адмирации за стиховете ти!  smile3501 smile3501 smile3501 newsm51 newsm51 newsm51  ....и разбира се няколко снимки...

Последна редакция: вт, 22 фев 2011, 22:31 от moxito

# 664
  • Русе
Харун-Ако знаеш какво съм ти намислил  Embarassed Embarassed Embarassed Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Еда -  какъв суплес ще ми направиш ли?

# 665
по едно питие........

# 666
  • Русе
Бгхелп изобщо не съм съгласна с теб относно Хаят и Еда.Хаят винаги е била подкрепа и стабилна опора за Еда,никога не е заставала срещу нея каквото и да се е случвало.Поучавала я е,давала и е насоки,но никога не се е стремяла да и налага мнението си.Когато е било нужно я е критикувала,но е подкрепяла решенията й.Дори се е опълчвала и срещу Харун,когато той нараняваше Еда  Peace Peace Peace Дори в последния епизод беше така -Еда й сподели че е загубила бебето си,виждайки снимката  е загубила и любовта си,беше сломена,като човек загубил вяра дори в живота  smile3518 smile3518 smile3518 работата и дъщеря й са това което й е останало.Хаят отново застана до нея, любовта й към Еда отново надделя,въпреки че не харесва Арас и това го прави само и само да вижда Еда щастлива,а знае че това е възможно само с Ямур и Харун.Не си спомням точните й думи,но Хаят каза на Арас нещо от рода-Ще оставиш Еда на мира,иначе ще те разкъсам като вълк ако и се случи нещо  Thinking Thinking
Точно! newsm10 newsm10 newsm10 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501

# 667
Дани  smile3501 smile3501 smile3501 Много истинско и дълбоко  newsm51

# 668

# 669
  • София
След суперските фотосесии на Рекси, снощи ми хрумна да направя една фотосесия на техните скандали. Много набързо и съвсем неизчерпателно ви предлагам това

# 670
  • Русе
Здравейте отново

Тези снимки, които така и не видяхме в епизода говорят само едно за нашите гълъбчета според мен. Заедно и зад кадър.
И й вдишва аромата! Ооооооооох! #Crazy

# 671
Много от подробностите са ми ясни в тоз филм, и заради езика, но и доста филми съм изгледала вече. Сега този си го гледам за удоволствие и учение, на изчакване така да се каже. А, пък Ямур ми е любима героиня. Та в тази връзка е и може би единствената ми критика по повод филма. Докато съм склонна да приема всички останали приумици на сценаристите, то за Ямур не ми е ясно. За мен излиза, че тези родители изобщо си нямат грижа за детето. То е отрасло в съвсем различна среда и направо не си е на мястото. И с кой акъл Харун я доведе обратно в Турция, където попадна сред разправиите на родителите и роднините си, под заплахите на разни разбойници и доброжелатели като Бату и Едже. Нито майката, нито бащата ги е грижа за спокойствието на детето. И в този ред на мисли, то бащата е много безотговорен в това отношение. Харун колкото и да демонстрира че обича дъщеря си, всъщност както при всяка друга ситуация, той е силен само на думи, а делата му са доста незрели. Джемил ще се окаже прав, като го обвинява че отвлякъл детето и го отделил от майка му, пък и на това отгоре не виждам да полага грижи за благоденствието на дъщеря си. Все заети със собствените си въпроси, с враговете си, с роднините си. Майката пък, съвсем естествено е съвсем неопитна като такава. Може и умишлено така да са пресъздадени взаимоотношенията на Ямур и нейните родители, но за мен тази сюжетна линия е много зле скалъпена.

Ех, по навик дългичко стана, ще ми простите.

Милена,благодаря за преводите,
това,за което говориш,е отново недомислие на сценаристите.

# 672
  • Русе
Още едно стихче от мен  Peace

Неизпята песен

Стихове за теб съчиних,
сърцето си в тях излях,
но не ти ги показах...
Песни на теб посветих,
но не ти ги изпях...
Нищо не ти казах...
И защо мълчах?!...
Да призная любовта си
така и не посмях...
Таях я в душата си...
Скрих я дълбоко в сърцето...
Споделих я само с морето
и с нощните звезди...
Напомняха ми твоите очи...
А немирните вълни-
за къдрите на твоите коси...
Тъмното море с мамеща вода
оприличих на твоята душа...
Омагьосва ме и ме привлича...
Ако знаеше колко те обичам?!...
Ти си нежната ми пролет...
Ято птици в полет...
Ти си жаркото лято...
Денят, окъпан в злато...
Ти си тихата есен...
Моята неизпята песен...
Ти си красивата зима...
Моята вселена необозрима...
Ти си недописаната ми поема...
Моята любов несподелена...
Дани, това е поезия - разкош! Не 10-ка,а 100-ка! newsm74 newsm74 newsm74 newsm74 newsm74 newsm74 newsm74 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 673
# 674
  • София
Дани, едно от тъжните ти, но прекрасни стихове!  newsm51 newsm51 newsm51
Наградата в подходящото за стиха ти настроение!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт