Тема Незабравима (Unutulmaz) 169

• 34 108
  • 741
  •   1
Отговори
# 645
  • Варна

Е, фенките на Харун я виждат на колене! Би трябвало да са доволни!

Вени, мислиш ли че ще има човек, който би харесал и би се зарадвал на тази гледка. Точно за това не харесвам образа на Еда, образ на крайностите - крайно обвиняваща без съществена причина - и силно страдаща, когато плаща цената на своите действия. Всяко наше действие си има цена, която винаги плащаме. Преди да действаме, трябва да се замислим дали сме готови да платим тази цена и тогава да действаме. Мисля, Хаяд, която единствена е била винаги до Еда, много добре оценява действията и и нейната оценка не се различава от нашата.
И каква е оценката на Хаят, бе Бгхелп?! В нашия превод имаше "Стой далеч от Арас!" Охули ли я , както правите тук? Имам насреща си клонирана Каламици и се чудя на цялата помия , която се изля върху Еда. Ние, от позицията на минали по този път, трябва ли да не харесваме тези, които минават оттам, правят същите грешки, плащат същата че и по-висока цена? А ние мислили ли сме, какво ще платим? И от страх за плащането,  не трябва да правим нищо ли?

Явно, наистина разбираш турския език, познати са ти тънкостите и в детайли, за да имаш такова категорично мнение.Аз се основавам на наличния превод, харесвам Еда-Харун като образи и виждам грешките и на двамата. Не припокривам Серхан с Харун, не е в състояние да ме омае така, че да не виждам и неговите .
newsm10 newsm10 newsm10 newsm51

# 646
  • София
Здравейте, мили ми Незабравими!   bouquet
Как я карате?

Поздравления за Бганио, Кесара и Дани за стиховете!  newsm51 newsm51 newsm51
Мленче, благодаря ти за преводите.  newsm51 newsm51 newsm51 Права си, мила - доста доскучава говоренето на едно и също, но разговорът на Ямурчето с баба си и дядо си ми хареса. Голям сладур е това малкото.
Рекси, балагодаря ти за упорството да постваш супер снимки на любимците ми!  newsm51 newsm51 newsm51

Заедно, много ти благодаря за линка с темата за идеалният мъж - ама много се забавлявах и понеже не ме сдържа ще ви предложа любимата ми фраза и снимка, разбира се!
Цитат
Имаше такава тема, даже със същото заглавие. Май на Delusion. Там Лизбет обобщи, че иделаният мъж бил хибрид между Рет Бътлър и гей - още се смея, като си  спомня.

Същински Харунчо, а?  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 647
Ох,Диди88 - една от любимите ми снимки на Харун! #Shocked #Shocked #Shocked #Shocked tantrum tantrum tantrum tantrum smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544
И на мен  Crazy Crazy Crazy А докато открия как да й намаля пикселите...но най-накрая успях  Party

# 648
Дани, Боби, поздравления за вас и неуморните ви музи! smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
Вени, никога не съм си и представяла , дори и след най-тягостните серии , че до Харун на сватбата му ще стои друга жена освен Еда. PeaceВсичко друго освен победа на тяхната любов за мен е немислимо и неприемливо. Peace
Тази вечер страшно ме изкефи Саадетка като каза , ''по-добре да се разделиш на време с една жена, отколкото да се ожениш за нея , а да мислиш за друга'', евала №1 е това от нейните ''бисери''.

# 649
  • София
Бгхелп изобщо не съм съгласна с теб относно Хаят и Еда.Хаят винаги е била подкрепа и стабилна опора за Еда,никога не е заставала срещу нея каквото и да се е случвало.Поучавала я е,давала и е насоки,но никога не се е стремяла да и налага мнението си.Когато е било нужно я е критикувала,но е подкрепяла решенията й.Дори се е опълчвала и срещу Харун,когато той нараняваше Еда  Peace Peace Peace Дори в последния епизод беше така -Еда й сподели че е загубила бебето си,виждайки снимката  е загубила и любовта си,беше сломена,като човек загубил вяра дори в живота  smile3518 smile3518 smile3518 работата и дъщеря й са това което й е останало.Хаят отново застана до нея, любовта й към Еда отново надделя,въпреки че не харесва Арас и това го прави само и само да вижда Еда щастлива,а знае че това е възможно само с Ямур и Харун.Не си спомням точните й думи,но Хаят каза на Арас нещо от рода-Ще оставиш Еда на мира,иначе ще те разкъсам като вълк ако и се случи нещо  Thinking Thinking

# 650
Дани ,Боб браво на вас момичета   bouquet  bouquet Heart Eyes Heart Eyes
Милена благодаря ти за превода   bouquet Heart Eyes
Рексиии.............нямаш милост към нас  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes #Silly #Silly #Silly

# 651
  • София
Ангелче  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 652

За Милена и прекрасните стихоплетки днес  smile3501

# 653
# 654
# 655
Рексиии даряваш ни радост за очите и сладост за душите с тези прекрасни снимки  newsm51 newsm51

# 656
# 657
# 658
Привет момичета, за всички които правите форума незабравим.

# 659
Рексиии даряваш ни радост за очите и сладост за душите с тези прекрасни снимки  newsm51 newsm51
newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51

Общи условия

Активация на акаунт