Тема Незабравима (Unutulmaz) 169

• 34 108
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
Милена,благодаря за превода  bouquet  bouquet  bouquet

# 631
Само през крив макарон , Фокси! Grinning По-добре ще му стоят Мелда или Едже , постоянно отговарящи :
"Евет, ашким! " или "Тамам, севгили!" newsm47

Имаш подкрепата ми,Вени!  love001

# 632
  • София
Харун-Ако знаеш какво съм ти намислил  Embarassed Embarassed Embarassed Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 633
# 634
# 635
# 636
  • Русе

Е, фенките на Харун я виждат на колене! Би трябвало да са доволни!

Вени, мислиш ли че ще има човек, който би харесал и би се зарадвал на тази гледка. Точно за това не харесвам образа на Еда, образ на крайностите - крайно обвиняваща без съществена причина - и силно страдаща, когато плаща цената на своите действия. Всяко наше действие си има цена, която винаги плащаме. Преди да действаме, трябва да се замислим дали сме готови да платим тази цена и тогава да действаме. Мисля, Хаяд, която единствена е била винаги до Еда, много добре оценява действията и и нейната оценка не се различава от нашата.
И каква е оценката на Хаят, бе Бгхелп?! В нашия превод имаше "Стой далеч от Арас!" Охули ли я , както правите тук? Имам насреща си клонирана Каламици и се чудя на цялата помия , която се изля върху Еда. Ние, от позицията на минали по този път, трябва ли да не харесваме тези, които минават оттам, правят същите грешки, плащат същата че и по-висока цена? А ние мислили ли сме, какво ще платим? И от страх за плащането,  не трябва да правим нищо ли?

Явно, наистина разбираш турския език, познати са ти тънкостите и в детайли, за да имаш такова категорично мнение.Аз се основавам на наличния превод, харесвам Еда-Харун като образи и виждам грешките и на двамата. Не припокривам Серхан с Харун, не е в състояние да ме омае така, че да не виждам и неговите .

# 637
Милена , благодаря за преводите! bowuu bowuu bowuu  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Рекси, снимките, които постваш са чудесни! Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart Flowers Bouquet Flowers Bouquet Flowers Bouquet

# 638
# 639
# 640
Понякога въобще не ми се пише,но нали не мога стоя мирно,все някой ме изкушава...

"....Преди да действаме, трябва да се замислим дали сме готови да платим тази цена и тогава да действаме...."(цитат на Бгхелп)

Бгхелп,скъпа,много съм харесвала голяма част от това,което си направила във форума,
но мислиш ли,че едно 20-24 годишно момиче,родено и израсло там,където видяхме в този филм,
може да прилага тази иначе хубаво звучаща и верна максима?

Къде е този свят на идеални и безпогрешни хора-
съжелявам,че за първи път ме принуждаваш да кажа,но без да имам житейския ти опит,и с възможността,която имам да обикалям света-не съм видяла подобни светци.

Последна редакция: вт, 22 фев 2011, 21:48 от nezabravimka

# 641
# 642
  • Русе
Отново чета прекрасни стихове!
Боб, Дани - невероятни сте! Не спирайте да ни радвате! Hug Hug Hug smile3501 smile3501 smile3501 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
Милена_д- благодаря ти за превода! Ей,че сладко това Яамурче! hahaha newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 643
  • Русе
Ох,Диди88 - една от любимите ми снимки на Харун! #Shocked #Shocked #Shocked #Shocked tantrum tantrum tantrum tantrum smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544

# 644
  • Русе
Малиииииииии, Рекси! Получих сърцетуп от това изпиване с очи! smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544

Общи условия

Активация на акаунт