Тема Незабравима (Unutulmaz) 169

• 34 108
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
  • Русе

Е, фенките на Харун я виждат на колене! Би трябвало да са доволни!

# 571
  • Варна
Вени на мен тази снимка ми се струва ,че е в бившият офис на Арсланлъ  newsm78
Напълно е възможно, не съм от детективките! Grinning Сблъсък на "титаните" и вероятна реплика :
"Арас, стой далеч от дъщеря ми! Имаш си Еда, стига ти, няма да ми вземеш и Яамур!"

ай  тук ще хвърчат перушини hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 572
# 573
Привет компания!
Прекрасни стихове на Бганьо и Кесара!Еййййй,тези ваши музи са  неуморими,благодат за душата ми smile3501 smile3501  smile3501
Рекси,благодаря ти за прекрасните фотосесии снощи newsm51 newsm51 newsm51

Вени,а дали наистина ще са доволни????
А тази снимка,много ми напомня за тази,от спомените на Еда

# 574
  • Русе
Манпла, няма да е спомен, сън или фантазия!
И да, ще са много доволни! Нали постоянно повтарят:"Така й се пада!"?! Ако Едже не се самоубие, хоп - ето и удобен момент за окончателно събиране...Така направо ще са във възторг.

# 575
# 576
Манпла, няма да е спомен, сън или фантазия!
И да, ще са много доволни! Нали постоянно повтарят:"Така й се пада!"?! Ако Едже не се самоубие, хоп - ето и удобен момент за окончателно събиране...Така направо ще са във възторг.
Имах предвид,че си приличат по отчаянието,изписано на лицето и .

# 577
Виждам, че пак се вихрят спорове, кой крив, кой прав. И малко типична женска злоба надушвам, жалко..
Понеже Харун е идеализиран образ идеален мъж, си позволявам да ви дам линк към една тема в ДиС, ако ви се чете...аз много се забавлявах:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=559217.0

# 578
  • Варна
Здравейте, мили дами и господа! Hug
Поздравявам Бганио за страхотните стихове- невероятен и оригинален както винаги! newsm74 И той много заразителен, че при мен беше и основния ми вдъхновител! smile3525
А Кесара с тия горещи стихове по обедно време... smile3505 newsm51
Днес по- спокойно продължават споровете след снощните фрагмани...

Съдии

Човека нарочваме,
брадвата наточваме
и ще хвърчат глави
заради разни вини!

Кой крив, кой прав,
кой с по- лош нрав,
кой с по-дебела кожа
и двамата- под ножа!

Сочихме ги с пръст,
разпъвахме на кръст,
с камъни ги мерихме,
с думи ги очернихме!

Разказахме им играта,
изядохме им краката-
здраво място не остана
на любимците ни двама!

Огън от двете страни-
всеки на своето държи
и малко кал да хвърлим,
почнатото да довършим!

Изправени до стената,
и двамата обсъдени,
качени на гилотината-
без процес осъдени!

Но истината е такава-
целта е филм да става!
На ешафода е любовта,
единствено виновна е тя!

# 579

Като запазвам неутралитет в страните "Харун"-"Еда", ще кажа само, че още от фрагмента вчера ме изуми безумието на тази идея на сценаристите - да поставят жена на колене пред мъж. Съжалявам, но и в крайното си отчаяние не бива да губиш достойнстото си, падайки, умолявайки. Независимо дали си мъж, или жена. Прекалено е!

# 580
  • София
Здравейте фенове и фенки.Мокси отново с всеотдайност и доброта си създала уютен и красив дом.
Дом за любовта на Харун и Еда.Ето тук се крие тя......когато нашите сладурковци не и обръщат внимание.Браво smile3501 newsm10 smile3525 на поетите.Чудесни произведения и хумористични Laughing и сериозни Crossing Armsотговарящи на тяхната и нашата /тук във форума/ действителност.Поздравления за всички присъстващи в този форум.Той на истина е много красив и истински.

# 581
  • Варна

Като запазвам неутралитет в страните "Харун"-"Еда", ще кажа само, че още от фрагмента вчера ме изуми безумието на тази идея на сценаристите - да поставят жена на колене пред мъж. Съжалявам, но и в крайното си отчаяние не бива да губиш достойнстото си, падайки, умолявайки. Независимо дали си мъж, или жена. Прекалено е!
Прекалиха, наистина! #Crazy Откъдето и да го погледнеш това падане на колене, освен ако не е случайно, си е доста унизително! Личи си, че сценаристите са само мъже! Crossing Arms

# 582
  • София

Ненормално  пресилен.....момент.Сценаристка .....измишльотина и фантазия.Далеч от нормалните норми и форми на поведение.Вени аз съм сигурна .....че чак толкова доволни няма да има.Мен лично ме избива на смях hahaha Joy hahahaСърдитата и люта Еда от изминалите серии....да се принизи толкова много.....поредна порция глупост ще вкусим.

# 583
Ох .....момичета днес сървъра ми играе по нервите  ooooh! ooooh! Тъкмо да постна нещо и йок  Crossing Arms
 zaedno  страхотна темичка си ни пуснала вечният дебат перфектен или идеален мъж  Thinkingможе много да се спори на тази тема  както за мъжете така и за жените  Peace
Дани тези "Съдии " от кой съд са ,че те съдилища много районни,касационни ,върховни и форумни най-много  Peace но се е получило идеално  Peace  bouquet  bouquet
.............
Но истината е такава-
целта е филм да става!
На ешафода е любовта,
единствено виновна е тя!

Да това е най-голямата причина и мисля ,че заради тази любов си заслужава жожукането ни. Къде прави ,къде криви важното е  да се чувстваме добре и прекарваме незабравими моменти и мигове всички тук заедно . Peace

# 584

Вени, мислиш ли че ще има човек, който би харесал и би се зарадвал на тази гледка. Точно за това не харесвам образа на Еда, образ на крайностите - крайно обвиняваща без съществена причина - и силно страдаща, когато плаща цената на своите действия. Всяко наше действие си има цена, която винаги плащаме. Преди да действаме, трябва да се замислим дали сме готови да платим тази цена и тогава да действаме. Мисля, Хаяд, която единствена е била винаги до Еда, много добре оценява действията и и нейната оценка не се различава от нашата.

Общи условия

Активация на акаунт