Тема Незабравима (Unutulmaz) 169

• 34 108
  • 741
  •   1
Отговори
# 720
Жалко за хора, които мислят, че другия пол е по-качествения - говори само за ниско самочувствие и самооценка. Човек сигурен в себе си и удоволетворен от постигнатото, никога няма да напише подобна мисъл.

Мислите на Харун за пореден път показаха колко ограничен образ изграждат сценаристите. Защо се чуди на реакцията на Еда към "една" снимка - щом е толквоа маловажна, защо не й я показа веднага след като я получи и не й обясни, че нищо не се е случило, че Едже го изненадала и т.н - това, което всъщност каза след като вече беше късно? Защо тръгна да се крие, да говори скришом с Едже, да отиде на среща с нея, е, извинете, няма човек на този свят (бил той жена или мъж), който няма да допусне най-лошото при такова поведение, т.е. Харун за пореден път действа и после мисли, но трябва да му се прощава, защото е мъж и "по-качествен" - айде холан!
Значи Еда да си представя всички последици, да мисли какво може да му причини и да не прави нищо, което "случайно" може да му накриви капата, но Харун може да прави всякавки простотии, ама нали е мъж - всичко му е простено, е, честно не ви разбирам логиката.
Ако и в живота имате такова отношение, съжалявам, не ви е лесно.....

smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

# 721
# 722
  • София
Еда шашардисва зрителите и Харун с предложението за брак  Crazy Crazy Crazy Crazy Обсъждат доколко приемливо е това за тяхната действителност-Нихат споделя че е странно жена да предлага брак,но понякога е разбираемо,,обстоятелствата понякога определят действията ни,а Мерт казва че в чужбина това не е изобщо нещо необичайно

# 723
Еда шашардисва зрителите и Харун с предложението за брак  Crazy Crazy Crazy Crazy Обсъждат доколко приемливо е това за тяхната действителност-Нихат споделя че е странно жена да предлага брак,но понякога е разбираемо,,обстоятелствата понякога определят действията ни,а Мерт казва че в чужбина това не е изобщо нещо необичайно
Благодаря Рекси , на мен ми се беше сторило , че коментира резюмето някой от феновете.

# 724
Привет и от мен, Незабравими.
Един малък поздрав с малко субтитри.
Подготовка за предстоящата филмова вечер.

# 725
  • Русе
Жалко за хора, които мислят, че другия пол е по-качествения - говори само за ниско самочувствие и самооценка. Човек сигурен в себе си и удоволетворен от постигнатото, никога няма да напише подобна мисъл.

Мислите на Харун за пореден път показаха колко ограничен образ изграждат сценаристите. Защо се чуди на реакцията на Еда към "една" снимка - щом е толквоа маловажна, защо не й я показа веднага след като я получи и не й обясни, че нищо не се е случило, че Едже го изненадала и т.н - това, което всъщност каза след като вече беше късно? Защо тръгна да се крие, да говори скришом с Едже, да отиде на среща с нея, е, извинете, няма човек на този свят (бил той жена или мъж), който няма да допусне най-лошото при такова поведение, т.е. Харун за пореден път действа и после мисли, но трябва да му се прощава, защото е мъж и "по-качествен" - айде холан!
Значи Еда да си представя всички последици, да мисли какво може да му причини и да не прави нищо, което "случайно" може да му накриви капата, но Харун може да прави всякавки простотии, ама нали е мъж - всичко му е простено, е, честно не ви разбирам логиката.
Ако и в живота имате такова отношение, съжалявам, не ви е лесно.....

smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10
newsm10 newsm10 newsm10

# 726
Запис. Hug
Гледах сериала но очаквах да го пуснат вече и по Нова телевизия скоро.Някой има ли представа кога ще е това?
Май пак ще започна да следя тук какво се случва.. ooooh! Crazy

# 727
  • Варна
Добър ден дружина , искам да отправя личен апел. Много Ви моля , бъдете по сдържани в постовете си , хайде да преустановим тези вражески действия ,които станаха система във форума. Обикновенно в спора се ражда истината, но тук това довежда до лични нападки и обиди . Показателно е ,вече съфорумци се отказаха да влизат по тази причина. Нека запазим добрият тон , да върнем онзи приятелски форум,който лично мен ме заплени и ме накара да се включа. Изключително съм щастлива ,че опознах толкова интелигентни хора и желая да си запазя контактите. Хайде да спрем с привърженици на Еда и привърженици на Харун. Това е филм , който харесваме всички и е редно да се наслаждаваме , а не да се обиждаме  .Нека форума си  остане място за отмора , нещо от което всички имаме нужда , а не място от което да се товариш.
П.С  Съжалявам , че трябваше да напиша това , но положението вече излиза извън контрол, всеки има мнение , нека го изразява спокойно ,без да се притеснява ,че ще бъде нападнат от другият отбор. Стана дълго извинявам се , но аз съм весел и добронамерен човек и това положение не ми харесва.

# 728
Здравейте незабравима дружина  Hug Heart Eyes http://www.dailymotion.com/video/xgzccv_unutulmaz-funda-arar-sen-ben_shortfilms
Момичета имам някакъв проблем в YouTube  клипчетата ми са без звук ако някой може да ми помогне моля ви  Praynig

# 729
  • Русе
Здравейте незабравима дружина  Hug Heart Eyes http://www.dailymotion.com/video/xgzccv_unutulmaz-funda-arar-sen-ben_shortfilms
Момичета имам някакъв проблем в YouTube  клипчетата ми са без звук ако някой може да ми помогне моля ви  Praynig
Аз имам звук, но е силно намален. #Crazy

# 730
Аз имам звук, но е силно намален. #Crazy
При мен звука е идеален  Thinking Да не би да сте намалили звука през клавиатурата или към самия сайт  newsm78

# 731
  • Русе
Запис. Hug
Гледах сериала но очаквах да го пуснат вече и по Нова телевизия скоро.Някой има ли представа кога ще е това?
Май пак ще започна да следя тук какво се случва.. ooooh! Crazy
Мира, няма никаква индикация, че Нова ТВ ще купи новите епизоди - нито реклама, нито съобщение.
Всяка сряда от 23.00 сериалът върви по АТВ, решението си е твое, къде и дали ще го гледаш. Peace

# 732
  • Русе

Сладката ни "Яамур ханъм" ! newsm03

# 733
  • Русе

Наистина две супер звезди! newsm10 newsm10 newsm10

# 734

Сладката ни "Яамур ханъм" ! newsm03
Малкото сладкишче  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт