Тема Незабравима (Unutulmaz) 169

• 34 108
  • 741
  •   1
Отговори
# 705
  • Русе
Привет, компания!  bouquet
Желая на всички спорен ден и перфектно настроение!
И тръстика да се вършее - до 14.00 часа, не забравяйте! Grinning

# 706
Добро утро и усмихнат ден! Hug Hug Hug Hug
Ето че пак дойде сряда!

Мокси,благодарности за прекрасната тема! newsm51 smile3525 newsm51 smile3525
Милена,благодаря за преводите! newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
bganio,кесара,Дани,Боб,страхотни стихотворения както винаги! smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501
Мокси,много красиво оформление! smile3525 smile3525 smile3525 smile3525
Благодаря за страхотните фотосесии,които сте пускали вчера! newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

# 707
  • Русе

Горките артисти! Пак мокри ?! Простудиха Йозлемчето....

# 708
  • София

Горките артисти! Пак мокри ?! Простудиха Йозлемчето....
Добро утро  Hug Hug Hug
Горкото Йозлемче,след тоя грип дето преболедува  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! Батко й Серхан трябва много да я топли после  Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Взаимно ще си отдават топлина до нажежаване  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes hahaha hahaha hahaha hahaha

# 709
# 710
# 711

Е, фенките на Харун я виждат на колене! Би трябвало да са доволни!

Вени, мислиш ли че ще има човек, който би харесал и би се зарадвал на тази гледка. Точно за това не харесвам образа на Еда, образ на крайностите - крайно обвиняваща без съществена причина - и силно страдаща, когато плаща цената на своите действия. Всяко наше действие си има цена, която винаги плащаме. Преди да действаме, трябва да се замислим дали сме готови да платим тази цена и тогава да действаме. Мисля, Хаяд, която единствена е била винаги до Еда, много добре оценява действията и и нейната оценка не се различава от нашата.
И каква е оценката на Хаят, бе Бгхелп?! В нашия превод имаше "Стой далеч от Арас!" Охули ли я , както правите тук? Имам насреща си клонирана Каламици и се чудя на цялата помия , която се изля върху Еда. Ние, от позицията на минали по този път, трябва ли да не харесваме тези, които минават оттам, правят същите грешки, плащат същата че и по-висока цена? А ние мислили ли сме, какво ще платим? И от страх за плащането,  не трябва да правим нищо ли?

Явно, наистина разбираш турския език, познати са ти тънкостите и в детайли, за да имаш такова категорично мнение.Аз се основавам на наличния превод, харесвам Еда-Харун като образи и виждам грешките и на двамата. Не припокривам Серхан с Харун, не е в състояние да ме омае така, че да не виждам и неговите .
1.Не ме развявай като някое чучело! Симпатична съм и не ставам за това!
2.Искам да се клонирам в Бганьо, в мъж! Винаги съм смятала, че мъжката половина на човечеството е по-качествената. Като чета нашия форум, си го мисля още повече!
3.След 10 месеца разбра за турския на БГХелп, със същото закъснение очаквам да прозреш
и истината за Еда!
4.Поздравявам те с 2 фрагмент! Любовта на Еда като един сапунен мехур! Да се изслуша
със затворени очи за по-въздействащо интонационно възприемане!
http://vbox7.com/play:1b2ac40e

# 712

Да започнем деня си с великия Димитър Ценов

Приятелите винаги остават

Приятелите със черти познати

не носят на ревера си емблема.

Откриваме ги само по душата,

опора щом ни дават без да вземат.

За себе си мълчат, но ни изслушват,

разделят наш'те грижи, свойте ризи.

Приятелството не е бар задушен,

във който хора влизат и излизат.

Приятелите ни без думи казват

и всички провинения прощават.

Отиват си любови и омрази,

приятелите винаги остават.

Те не ценят по титли и услуги,

а внасят ред в душите ни човешки.

Останалите са в графа „и други”

като допуснати печатни грешки.

# 713
Мокси, благодаря за хубавото стихотворение  bouquet и за това , че често ни го припомняш newsm10 , но за жалост тези думи за малко хора могат са се кажат. Peace

# 714
.

Последна редакция: ср, 23 фев 2011, 14:40 от Лиди

# 715
Мокси,прекрасно стихотворение за приятелите от Д.Ценов.Много е трудно човек да открие истински такива,те са като дар божи.
Приятелите са едно от най-ценните съкровища на този свят.Когато всички си отиват,приятелите остават.Приятелите обичат и недостатъците ни,обичат ни такива каквито сме.
А това е един от любимите ми цитати на тема Приятелство.Той е от Мечо Пух...звучи леко по детски,някак наивно,но крие в себе си много истина: Ако живееш 100 години,аз ще живея 100 години без един ден,защото не искам да живея и един ден без теб.

# 716
Добро утро и от мен в ден сряда Hug Hug Hug
Поздарвления за всички стихоплетци от вчера Боб, Дани, Кесара, Бганьо  newsm51 newsm51 newsm51
Благодаря на Милена за преводите smile3525 smile3525 smile3525
Страхотни фотосесии пак-Рекси  love001 Бобо и твоята си я бива  love001
Мокси, благодаря ти за "Приятелите винаги остават"  bouquet  bouquet  bouquet
Желая ви ползотворен и бързоотлитащ ден Hug Hug Hug

# 717

Това, което аз разбрах се препокрива с една част от резюмето за еп.72.

# 718
Жалко за хора, които мислят, че другия пол е по-качествения - говори само за ниско самочувствие и самооценка. Човек сигурен в себе си и удоволетворен от постигнатото, никога няма да напише подобна мисъл.

Мислите на Харун за пореден път показаха колко ограничен образ изграждат сценаристите. Защо се чуди на реакцията на Еда към "една" снимка - щом е толквоа маловажна, защо не й я показа веднага след като я получи и не й обясни, че нищо не се е случило, че Едже го изненадала и т.н - това, което всъщност каза след като вече беше късно? Защо тръгна да се крие, да говори скришом с Едже, да отиде на среща с нея, е, извинете, няма човек на този свят (бил той жена или мъж), който няма да допусне най-лошото при такова поведение, т.е. Харун за пореден път действа и после мисли, но трябва да му се прощава, защото е мъж и "по-качествен" - айде холан!
Значи Еда да си представя всички последици, да мисли какво може да му причини и да не прави нищо, което "случайно" може да му накриви капата, но Харун може да прави всякавки простотии, ама нали е мъж - всичко му е простено, е, честно не ви разбирам логиката.
Ако и в живота имате такова отношение, съжалявам, не ви е лесно.....

# 719
Защото мислеше, че ще се справи с проблема без да я натоварва. А тя като разбра защо не му каза какво ч тревожи като я попита? Защо постъпи подло той да си мисли, че ще има сватба?
Той никога не й е навирал съдружие с Едже защото е свободен, а тя го дрни с Арас. Той не е виновен, че Едже е нахална и идва, а Еда ходи у Арас и подписва договор.

Общи условия

Активация на акаунт