Керамична преса за коса!-4

• 178 410
  • 759
  •   1
Отговори
# 495
Ok, извинявайте Simple Smile

# 496
Здравейте, темата е прекрасна и много полезна   bouquet
Имам нужда от съвет- каква преса да си взема, понеже моята изгоря онзи ден, и съм в голяма чуденка  Thinking
Косата ми не е много дълга, но за сметка на това е доста гъста и с твърд косъм, трудно обработваема е, а искам някоя преса която с едно движение да изправя, моята преса беше на Braun и явно ми е била доста слабичка защото много време и усилия ми бяха необходими да я приведа в нормален вид  ooooh!

# 497
Здравейте, темата е прекрасна и много полезна   bouquet
Имам нужда от съвет- каква преса да си взема, понеже моята изгоря онзи ден, и съм в голяма чуденка  Thinking
Косата ми не е много дълга, но за сметка на това е доста гъста и с твърд косъм, трудно обработваема е, а искам някоя преса която с едно движение да изправя, моята преса беше на Braun и явно ми е била доста слабичка защото много време и усилия ми бяха необходими да я приведа в нормален вид  ooooh!

Зависи колко пари си си определила да дадеш.Пресите на Ремингтън са хубави.

# 498
Здравейте, темата е прекрасна и много полезна   bouquet
Имам нужда от съвет- каква преса да си взема, понеже моята изгоря онзи ден, и съм в голяма чуденка  Thinking
Косата ми не е много дълга, но за сметка на това е доста гъста и с твърд косъм, трудно обработваема е, а искам някоя преса която с едно движение да изправя, моята преса беше на Braun и явно ми е била доста слабичка защото много време и усилия ми бяха необходими да я приведа в нормален вид  ooooh!

Зависи колко пари си си определила да дадеш.Пресите на Ремингтън са хубави.

И аз съм доволна от тях, и по-конкретно от тази http://remington.bg/presi-za-kosa/presa-za-kosa-remington-s3500.html  Peace

# 499
Имам преса на Белисима, от която съм крайно недоволна. Не ми изправя добре косата и общо взето я държи около час само права, а имам тънка коса.
Сега се двуомя между ИСО и Ремингтън, не искам да давам толкова пари за ИСО, че и без това Белисимата не беше кой знае колко ефтина, но е факт, че когато я пробвах на щанда съм доволна от изправянето. Въпреки, че косата ми така запуши както никога досега.  Ремингтън, чета тук много са доволни, но пък не знам как ще повлияе на моята коса. Абе драма, какво да ви разказвам ....

# 500
Имам преса на Белисима, от която съм крайно недоволна. Не ми изправя добре косата и общо взето я държи около час само права, а имам тънка коса.
Сега се двуомя между ИСО и Ремингтън, не искам да давам толкова пари за ИСО, че и без това Белисимата не беше кой знае колко ефтина, но е факт, че когато я пробвах на щанда съм доволна от изправянето. Въпреки, че косата ми така запуши както никога досега.  Ремингтън, чета тук много са доволни, но пък не знам как ще повлияе на моята коса. Абе драма, какво да ви разказвам ....

Аз имам тази преса и съм много доволна от нея, правя си и къдрици и цената е добра.

# 501
deni_den по принцип нямам някаква граница- стига да ми хареса пресата и в действителност да изправя добре  Peace  Wink Имах преса на Ремингтън обаче нещо не останах никак доволна  Thinking  Naughty Гледах вчера в Технополис една на Ровента- тази новата която има възможност за ибиране на вида на косата...сигурно я знаете....много ми я хвалиха- та за нея някой има ли впечатления  Wink

# 502
По принцип не съм очарована от Ровента като марка, имах един сешоар, който ми гръмна докъто се сушах.Зависи кой модел на Ремингтън си имала.Моята коса е като твоята както я описваш и си изправям косата на 200 градуса, супер доволна съм.Когато си избирах преса, пробвах доста, повечето ме скубеха.Тази има една плаваща плочка и се движи гладко по косата.Има и по-нови модели предполагам, че ще са още по-хубави.

# 503
Напълно съм съгласна с теб  Peace Пресата която имах преди на Ремингтън ми скубеше косата направо, едно такова трудно изправяне се получаваше, може от самата преса да е било, а другите им модели да са хубави, ще отида отново да ги видя  Wink

# 504
Здравейте и от мен.Аз съм нова във форума,да се надявам че това не ви притеснява Simple Smile Та реших да споделя и аз моето мнение за пресите за коса.Преди 2 месеца се реших да си купя нова преса и няма да ви кажа каква олелия беше.Тръгнах аз да събирам инфо от приятелки и прочие и най добрите отзиви бяха за Ремингтон Simple Smile Отидох в Техномаркет и служителките просто бяха под всякаква критика  #2gunfire също така нямаше опция да я пробвам  Cry После отидох в Технополис,за моя радост ми дадоха да изпробвам няколко преси които са мостри. Двоумях се между Ремингтон с перленото покритие S 9500 и новата на ровента. Служителката каза че Ровентата са най добри и аз се спрях на нея и там ми беше грешката.Тази нова преса на Ровента да ви кажа честно е пълен въздух под налягане,а тая гума каде е на плочите така скубе че  Shocked Избора ми беше грешен, но продавалника ме спаси  Grinning И после си взех на Ремингтон с перленото покритие и за нищо на света не я заменям. Изправя перфектно и най- важното не скубе!!!!! Щадящи преси незнам дали има ,но тази определено не ми изгаря косата или го прави по малко. Та на повечето преси рекламата им е силна но самите продукти са боклуци.Толкова от мен ,че изписах романи  Grinning

# 505
По принцип не съм очарована от Ровента като марка, имах един сешоар, който ми гръмна докъто се сушах.Зависи кой модел на Ремингтън си имала.Моята коса е като твоята както я описваш и си изправям косата на 200 градуса, супер доволна съм.Когато си избирах преса, пробвах доста, повечето ме скубеха.Тази има една плаваща плочка и се движи гладко по косата.Има и по-нови модели предполагам, че ще са още по-хубави.

Къде ви позволяват да пробвате пресите?  Rolling Eyes

# 506

TurboIon Croc Black Nano Titanium Flat Iron 1.5"
Здравейте, момичета! Искам да попитам дали някой случайно е ползвал тази преса? Прочетох добри мнения за нея, но все пак, ако има някой да сподели личен опит Simple Smile))

# 507

Къде ви позволяват да пробвате пресите?  Rolling Eyes
Ами тук в Пловдив никъде/с изключение Зора и още един малък// в големите магазини  Rolling Eyes, което е странно, защото моята си я купих от мол София и там пробвах колкото модела поисках, бяха много отзивчиви, мисля че беше Техномаркет или Технополис не помня.

# 508
  • София
Аз искам да си купя мини преса..,просто защото е по компактна...Косата ми е дълга до средата на врата и е с много тънък косъм...Дали ще ми върши работа едно мини?Бихте ли ми препоръчали някоя от която сте доволни...Има ли отзиви за тази? http://zlatnaribka.com/mini-presa-za-kosa-bellissima-mf200-399-3246.html  Гледам,че мощността е само 25W,това не е ли прекалено малко?

# 509
Аз искам да си купя мини преса..,просто защото е по компактна...Косата ми е дълга до средата на врата и е с много тънък косъм...Дали ще ми върши работа едно мини?Бихте ли ми препоръчали някоя от която сте доволни...Има ли отзиви за тази? http://zlatnaribka.com/mini-presa-za-kosa-bellissima-mf200-399-3246.html  Гледам,че мощността е само 25W,това не е ли прекалено малко?

Моя приятелка е със съвсем къса коса,има само един малко по-дълъг кичур отстрани и си взе мини преса за него от "Зара".Незнам каква марка е ,не беше евтина,но никаква работа не й върши  Crazy
25 вата ми звучи доста малко  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт