Керамична преса за коса!-4

• 178 411
  • 759
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Косата ми не е дълга,до средата на врата,много е тънка и изтощена и се налага много да я щадя,изправя се много лесно..Честно казано не ми се дават стотина лева и нагоре,но за нещо наистина добро бих дала..Пробвала съм след измиване да не я правя нищо,за да не я увреждам,но нестааава,без грам обем е...За вафли имам преса,но сега определено ми трябва хубава за изправяне...

# 76
Тогава заложи на преса за 70-80 лева и другите пари ги вложи във всевъзможни продукти, специално за краища и като цяло май за цялата дължина на косата...като започнеш от ампули, масла и прочие. Има продукти, които балансират влагата в косата (тъй като пресата елиминира и малкото такава). А когато косата е суха, тя необратимо изстънява. Явно в твоя случай е по-добре да дадеш повече за козметика, отколкото за преса, защото и най-скъпата да си купиш при честа употреба резултатите пак ще са същите.  Wink

# 77
  • София
Дам,но каква марка преса и какви продукти за коса?Дано неставам нахална вече... Simple Smile

# 78
Задължително търси с керамично покритие. По-утвърдените марки предоплагат по-издръжлива керамика, защото след 5 години моята падна и сега, ако я изправя всеки косъм е цъфнал след 2 дни, но все пак 5 години не са никак малко. Ето примерни варианти: http://www.technomarket.bg/products/09112047/babyliss-st-230e
http://www.technomarket.bg/products/09077482/philips-hp-4686-22
http://www.technomarket.bg/products/09076617/braun-es-1-wellaflex
Първите две имат доста висока температура, която не те съветвам да използваш...около 160-170 градуса е предостатъчно, боядисаната руса и тънка коса се поддава лесно.
Иначе за продуктите - търси най-вече такъв с термозащита без отмиване, който да нансяш преди изправяне (почти всяка професионална серия има такива продукти). Фризьорката ми каза, че е ходила на представянето на този продукт http://www.schwarzkopf-professional.com/products/care/bc-bonacur … e/bc-oil-miracle/ и един от вариантите (не помня черния или белия) е за тънка коса. Каза ми, че бил много икономичен и супер ефикасен след като го приложили на моделите. Още не й беше доставен, но мисля да го пробвам и аз.  Heart Eyes

# 79
  • София
Благодаря ти, viva2301,май се спирам на втората на philips,защото фризьорката ми ме посъветва да си купя преса вътре с турмалин.Бих дала и повече пари,но щом тази става за моята коса,още по добре.. Simple Smile

# 80
    Здравейте, искам да попитам от белисима фенси и белисима креативити коя е по-добра за изправяне( искам ефекта да е перфектно права коса, понеже моята е къдрава,едри къдрици и тънък косъм).
     Много се зарибих за креативити, но в сайта прочетох, че фенси е по-добра, също така и ремингтон ми харесват и се колебая каква марка да си взема.

# 81
С две ръце съм за Фенси. Simple Smile

# 82
и аз, но в сайта им имаше изброени и други модели за изпраевяне, които са по 120,130 лв, а фенсито е 75 и затова малко се съмнявам. Да не би тя да е толкова добра като другите модели?
     Иначе на белисима креативити също ми харесват характеристиките и мислех нея да си я купя, но ми се струва странно, че фенси е по-евтина и по-добра..

# 83
Според мен не си струва да дадеш толкова пари за преса. За Фенси споделям от личен опит.  Simple Smile Що се отнася до Creativity, по-скъпа е, защото има няколко функции, които не са от съществено значение, а Фенси ги няма. И аз така се колебаех между няколко модела, но в крайна сметка се спрях на Фенси и не съжалявам.

# 84
Благодаря, вече ме разубеди за креативити, аз мисля да си взема фенсито, а за Ремингтон какви впечатления имаш?
   А и да питам с каква коса си, понеже моята е къдрава както споменах и като съм се изправяла вкъщи с обикновена преса стои като изгоряла.
   За фенсито гледам, че няма йонизатор и покритие от нефритени кристали, но това сигурно не е толкова важно... И още нещо ти освен, че имаш фенсито за изправяне с друга преса правиш ли си вафлички за обем, понеже на мен ще ми трябва и за обем, но мисля за си взема някоя евтина.

# 85
Момичета, аз питах малко по-назад, но ще се повторя. Харесах си третата преса от линка на viva2301 (Braun).

http://www.technomarket.bg/products/09024432/braun-es-1
Хареса ми, защото двете плочи правят пълен контакт. Повечето преси, които разгледах в Техномаркет имаха луфт между двете плочи. А Брауна толкова добре се натиска, без никакво усилие. Вие обръщате ли внимание дали двете плочи се прилепят плътно?

И как разбирате, че керамичното покритие е паднало?  Blush

# 86
UnKnoWn, косата ми е гъста и чуплива и търсех някоя с високи градуси. Преди да поръчам Фенси, си бях харесала няколко преси, една от които беше Ремингтън. Та и за тях лошо мнение няма, както и за Белисима.
Имам и друга преса с приставки на Sapir. Вафлите добре ги прави, но в изправянето хич я няма. Сега съм я захвърлила някъде и не я използвам. Simple Smile

# 87

И как разбирате, че керамичното покритие е паднало?  Blush

Утре ще ти щракна моята преса и ще видиш Wink Иначе за прилепването на плочите е ясно - да е максимално плътно!  Peace

# 88
Ето какво остана от моето покритие.  Rolling Eyes Просто отдолу се подава метала на плочите...

# 89
Ууу, колко си ранобудна Simple Smile Мерси за снимката. Освен за сестра ми, може да се наложи и аз да си взема една преса.  Crazy

Пак за плочите ... половината от похвалените преси тук ги видях в Техномаркет и не са максимално плътни, а двете плочи правят контакт само в края.

Общи условия

Активация на акаунт