Керамична преса за коса!-4

• 178 411
  • 759
  •   1
Отговори
# 345
Стеф, за мен най-добрата преса от по-достъпен клас си остава Bellissima B1 700. Това ми е любимата преса. Прави и къдрици. Цената и е 90 лв. Ето линк към нея http://www.bellissima.bg/?4,bellissima-creativityНо както казват момичетата, всяка преса малко или много съсипва. Особено, като казваш, че се изрусяваш. Аз се изрусявам от 8 клас, тоест вече 10 години. Няма как един такъв косъм да не е ощетен. Знам от опит. Косата ми е много светло руса, и то не на 3 месеца я мажа, а на по-малко от 2. Иначе тук коментират тези преси, доста скъпички, но и много добри и казват, че щадели : http://www.isobeauty.com/index.php/shop-online/straighteners?pag … amp;category_id=6

# 346
Здравейте, дами! Искам да си закупя преса за коса за изправяне и навиване, но както повечето от вас се колебая  Wink
1. Каква да бъде марката? (Браун или Ремингтън)
2. На Ремингтън съм си харесала два модела и ако някой от вас използва тези преси, ако може плюсчета и минуси  Wink
А ето и моделчетата, които харесах
http://www.technomarket.bg/products/09112146/remington-s-6600

http://www.technomarket.bg/products/09084293/remington-s-6500

P.S. Може вече да сте коментирали тези преси, но не успях да изчета всички тези 4-ри теми  Rolling Eyes

Здравей!Аз си взех точно Ремингтън 6600,по препоръка тук от форума,мисля че разликата с другата е ,че моята прави 3 вида къдрици,т.е.по големина се различават,има едни приставки на рамената на пресата които се местят за да е къдрицата по малка или по голяма,поне това виждам от снимката на втората,но най-добре попитай и разгледай на място.

Пробва ли вече да си направиш вълни или къдрици?Аз от първия път не се справих ,повече не съм се и пробвала.

не Simple Smile,още съм на вълна изправяне пък и я имам едва от седмица някъде,за изправянето няма грешка,аз нямам никакви умения още в изправянето и въпреки това резултата е чудесен,бях изумена след като преспах и на сутринта обикновено съм като кошница в главата всичко стърчи нанядкъде,а бях все едно че излизам от фризьорския салон Shocked,незнам дали е от стилизанта/ Syoss/ който ползвам или от пресата но ефекта наистина е супер траен,не съм очаквала такова чудо!

Като направиш къдрици сподели дали се получава.Иначе от изправянето и аз съм много доволна,изправям се на 140 градуса.

# 347
  • Пловдив
Здравейте,
От година ползвам такава преса. От нея съм изключително доволна, но наистина има значение какви продукти се слагат преди това на косата. Преди дни си купих Mythic oil на Loreal и усещането е изключително. Но наистина тя си взима своето, косата ми изтъня, за цъфтежите да не говоря.

# 348
Благодаря, момичета  bouquet Силве, специално за теб -  Hug И аз се изрусявам от 8-ми клас, т.е. вече...хм, повече от 10 години значи, но пък не ми е много тъмна естествената коса, кестенява ми е, и изрусяването лесно ми се получава дори с леки безамонячни бои, но все пак...както казвате, третирането с бои и преси си казва думата Confused

Погледнах пресите на Белисима, доста са приемливи като цена,  И като характеристики звучат супер Simple Smile
Онези преси от високия клас ми взеха акъла, но ми идват скъпички Crazy
Имам питането относно модела с турмалиновите кристали - http://www.bellissima.bg/?35,bellissima-style-creator-b7-300  ? Мнение..?
Упс, сега виждам, че е със сменяеми приставки, а не си падам по такива преси...
Май ще се спра на Креативити, все пак. Каквото и да си взема,  дори едно ниво над сегашната ми керамична преса, все ще е по-=добре откъм защита Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 29 дек 2011, 18:05 от .:.Stef.:.

# 349
Стеф, аз също съм със светла естествена коса, тъмно руса. А с цел изправяне никога не си взимайте с приставки. Имам една на Белисима с приставки, ама нищичко не става от нея(за изправяне).

# 350
Днес си взех тази преса http://elekom.bg/index.php?main_page=product_info&cPath=43&a … p;products_id=261 .. изправих няколко кичура и останах изумена.Наистина изправя много добре пък и къдренето не е за подценяване.Днес ще се изкъпя за да се изправя утре и ще пиша за резултати Simple Smile

# 351
Bellissima или Babyliss е по-добра марка за преса?

# 352
  • София

Тук в БГ вървят на доста по-ниска цена - 150-200лв. Точно в твоя бюджет се вписват  Peace

# 353
Здравейте,на Коледа като подарък имах щастието да получа преса на ISO Professional и искам да ви кажа,че е прекрасна изправя уникално,а аз съм с много къдрава коса,прави няколко вида къдрици и просто без забележка е. Ако някой си търси преса горещо я препоръчвам. Simple Smile

# 354
Да знаете, че тук сме много подозрителни към новорегистрирани, които още в първия си пост хвалят (правят реклама) нещо.  Whistling Малко обратен ефект се получава. Ако разбера, че сте от представителите на марката, за нищо на света не бих си купила продукта ви.  Naughty

Нямам голям опит с пресите. Имала съм само две, но и двете изправяха чудесно - Елеком и Ровента. Въпросът е колко издържа сед това. Това пък според мен не зависи от пресата, а от самата коса, влажност на въздуха, дали си използвал някакви стилизиращи продукти. Така, че това "изправя уникално", не знам кое му е уникалното.  Rolling Eyes

# 355
Не съм никакъв представител просто от месеци искам най-хубавата преса и често разглеждах форумите,но нямаше защо да се регистрирам по простата причина,че все още нямах преса.Вече имам и просто исках да споделя това. Simple Smile

# 356
По описание, тази преса на Елеком спокойно може да се мери с по-комерсиалните марки...Цената каква е? От сайта не се вижда, иска регистрация...

Тук в БГ вървят на доста по-ниска цена - 150-200лв. Точно в твоя бюджет се вписват  Peace
А къде се предлагат? Благодаря ти за информацията Hug

Преди малко попаднах на реклама на преса Ровента - Rowenta Respectissim Liss SF7870 - лични впечатления има ли някой? Не е с турмалиново покритие, а с титаниум силвър...

Прочетох малко из темите, 2-ра конкретно, където разбрах (май), че йоните в пресите са против наелектризиране на косъма, а турмалиновото покритие е за щадящо изправяне, поради инфрачервеното нагряване, което не гори косъм аотвън, а го загрява и изправя отвътре - правилно ли съм схванала, че това май ми се струва есенцията в избора на преса Embarassed

# 357
  • София
Stef, ето какво е писала съфорумка преди 2 страници:
Аз имам такава преса на iso beauty като тези в Мола от 3 год - една приятелка ми я донесе от Щатите - страхотна е, няма такова изправяне, наистина е мн качествена и здрава и моята е розова Simple Smile)) Косата ми е здрава и не се изтощава, изправя страхотно и като ги видях в Мола на Стамболийски много се зарадвах. Който иска да отиде да пробва -няма да съжалява. Сега ще си взема и за къдрене Simple Smile Заслужава си - тези преси са по-добри и от тези във фризьорските салони - моята фризьорка неведнъж ме е питала от къде ми е.

# 358
Звезди в очите...може ли малко инфо за този стилизант на Syoss  Praynig Или някаква снимка?

http://www.syoss.bg/index.php?id=102

ето това е продукта-спрей за термозащита Peace

# 359
Звезди в очите...може ли малко инфо за този стилизант на Syoss  Praynig Или някаква снимка?

http://www.syoss.bg/index.php?id=102

ето това е продукта-спрей за термозащита Peace
и аз използвам този но още не мога да дам отзиви, защото съм го ползвала 2-3 пъти. На Сайъса обаче пише че предпазва до 200 градуса, а срещнах и на други марки с подобна цена на които пише до 230 градуса. Дали няма да са по-устойчиви на пресата?
И аз да питам за пресите на Елеком - какви са им цените - знам по принцип че са ефтинки, а с тези х-ки направо ми взеха акъла #Crazy /макар че аз вече си купих преса, но от чисто любопитство/

Общи условия

Активация на акаунт