Керамична преса за коса!-4

• 178 413
  • 759
  •   1
Отговори
# 360
Регистрирах се в сайта на Елеком и влезнах в "магазина" им, пресата струва 40лв.

Рейн - за Мола в София ли става въпрос? Прочетох това мнение, но реших, че става въпрос за София и пропуснах инфото...

Ползвала съм Сайъс-а, бих казала, че е добър. Усещам разлика в посока на по-твърдо изправяне на косата, сякаш има малко лак.

# 361
Регистрирах се в сайта на Елеком и влезнах в "магазина" им, пресата струва 40лв.

Рейн - за Мола в София ли става въпрос? Прочетох това мнение, но реших, че става въпрос за София и пропуснах инфото...

Ползвала съм Сайъс-а, бих казала, че е добър. Усещам разлика в посока на по-твърдо изправяне на косата, сякаш има малко лак.
Да и аз видях цената без да се регистрирам - за парите си е страхотна - също е 75вата, което си е доста. По х-ки по нищо не отстъпва - има абсолютно всичко от най- доброто събрано и за 40 лева newsm78 странно, но е яка.
Сайъс-а дано да е добър както казваш, че докато го свърша няма да го оставя хи хи хи

# 362
Може ли снимка на този Сайъс,че да знам какво да търся  Thinking  Praynig

И нещо друго да ви попитам....как си правите обема в корените?Защото на мен сега много ми се усложни цялата процедура с косата  Laughing
1.Къпане
2.Сушене+малко четка/може и без четка/
3.Изправяне с пресата
4."Вафли"
5. Леко тупиране на вафлите и лак

Моята коса е от тези не особено обемните и лепнати за скалпа...та някакси не мога без обема обичам да имам хубав  Laughing

Да не би да има някаква тайна....която да спести всичките тези процедури...че честно ви казвам,вече не ми се влиза в банята да си мия косата като знам какво следва  Mr. Green

# 363
Елфичка, аз когато ползвам сешоар, се суша с главата надолу, после като се "пресирам" (хихихи), пак с главата надолу, косата става доста по-обемна. Като се изправя , косата ми е като гръмнал бойлер и тогава почвам с вафлите, а накрая само издърпвам и изправям леко САМО краищата, слагам малко вакса задължително.

Syoss heat protection spray - http://www.syoss.de/index.php?id=78&L=1

# 364
Стеф...много ти благодаря!А този спрей само за термозащита ли е или придава и на косата някаква по-голяма издърливост след изправянето  Thinking

Ох...и при теб ми звучи сложна процедурата  Laughing Ей тези смотани вафли ако можех да избегна  Close

# 365
Ох, и на мен не ми се получава без вафлите, косата ми е точно както ти описваш своята...Само отскоро правя вафли отгоре, а не на всички корени, ефектът пак е доста добър. Може би зависи и от пресата, дали е с големи плочи, колко се нагряват и т.н. Иначе, този стилизант е термозащитен и с удължен ефект на изправянето, сега видях надписа на флакона Simple Smile

# 366
Момичета, имам такава преса , но приставките за изправяне са изчезнали безследно (подозирам децата Crazy). Имате ли идея от къде мога да си закупя само тях?
Елфичка, дали няма да се получи, ако хванеш горния пласт коса с една шнола и под него тупираш и напръскаш с лак. После отгоре пускаш кичура и заглаждаш с пресата. Мисля си, че ще е екстра ефект каска. Laughing Мен лично много ме дразнят тези вафли в основата. Thinking

# 367
Ена...ами пробвала съм така,но не много сериозно.
Трябва да пробвам с едно хубаво яко тупиране и лак,за да се получи доста касково  Crazy Иначе няма да е достатъчно.
А и при мен тупирането по-лесно се получава върху вафлите.Там където няма вафли ми е много трудно,защото косата ми е някакси гладка и мека и не може да се тупира хубаво  Thinking

Мен също много ме дразнят "вафлите"...хич не искам да ми се виждат такива...но ако са много навътре в косата въобще не ми правят обем и трябва да са под тънък слой коса и неминуемо винаги се виждат  Tired

# 368
Разбирам те Елфичка. Вероятно косата ти е такава гладка, защото е здрава, което е супер.
Друго, което ми хрумва е сушиш косата на долу с главата,като слагаш пяна за обем в корените. На края може и малко лак за по-сигурно Laughing. После вдигаш главата и заглаждаш с пресата от горе. newsm78 И пак лак естествено. Mr. Green

# 369
Разбирам те Елфичка. Вероятно косата ти е такава гладка, защото е здрава, което е супер.
Друго, което ми хрумва е сушиш косата на долу с главата,като слагаш пяна за обем в корените. На края може и малко лак за по-сигурно Laughing. После вдигаш главата и заглаждаш с пресата от горе. newsm78 И пак лак естествено. Mr. Green

Ооо,не...изобщо не е здрава  Laughing .Само в корените,тъй като от няколко месеца се боядисвам само с руса боя.А надолу имам от блондора ,но там не ме грее  Laughing

Ето тук съм само тупирана/на фризьор/,но за мен това никак не е задоволителен обем,а доста се стара фризьорката  Tired
http://prikachi.com/images/30/4002030u.jpg

За мен задоволителен обем е ето този например:
http://prikachi.com/images/260/4205260K.jpg
Не се вижда много отгоре,но отстрани може да добиете представа.Естествено гадните вафли се виждат яко,за да може да направят обем  Tired

# 370
Tези вафли изобщо не ми харесват,според мен са демоде  Peace

# 371
Tези вафли изобщо не ми харесват,според мен са демоде  Peace

33uu Еми и на мен не ми харесват,ама не харесвам и дълги прави коси без обем  Laughing

# 372
Може и без вафли да си имаш обем.

Вчера видях жена ,на около 45 г ,цялата и коса във вафли ,беше дълга малко под рамото,уникално зле беше.За едно малко момиченце да,но за тази възрът не го възприемам  Stop по добре без обем,отколко с.....

# 373
Може и без вафли да си имаш обем.

Вчера видях жена ,на около 45 г ,цялата и коса във вафли ,беше дълга малко под рамото,уникално зле беше.За едно малко момиченце да,но за тази възрът не го възприемам  Stop по добре без обем,отколко с.....

Ее...стига де...само на 27 съм  Laughing

Не съм си и помисляла да ходя с вафли над 35 примерно  Laughing
Ще дерзая върху друга прическа явно,ако не открия решение  Thinking

Преди по салоните поне издухваха хубаво само със сешоар и правеха страхотни обеми.
А сега откакто е навлязла тази нова мода без обема на дългите изправени коси...нещо фризьорките хич не се спрявят с моите желания  Crossing Arms

# 374
Аз се изправям и не си правя обем,по ми харесва така ,от колкото с вафли в корените.Аз също мисля,че са отживелица,но и като се появиха тези преси на мода,пак не се правех така,нещо не ги възприемам.Не ми изглежда добре в корените да има вафли а дължините изправени,някак естетически не ми харесва,много разхвърлено изглежда,селско.

Общи условия

Активация на акаунт