Керамична преса за коса!-4

• 178 410
  • 759
  •   1
Отговори
# 420
Zdraveite Simple Smile Reshila sum da si kypq presa i mnogo se kolebaq m/y Remington S6500 i Remington S9950 Shine Therapy. Ako imate i po-dobri predplojeniq do 120 lv shte se radvam da gi 4yq.

# 421
  • Варна
Remington S-6500

е прекрасна преса,прави къдрици,изправя страхотно.
Аз имам по-долния модел S-5500,но една приятелка има 6500 и има огромна разлика.На 180 градуса,косата ми е идеално права,къдриците са невероятни и са ми правили много комплименти за тях.

# 422
  • Бургас
Remington S-6500

е прекрасна преса,прави къдрици,изправя страхотно.
Аз имам по-долния модел S-5500,но една приятелка има 6500 и има огромна разлика.На 180 градуса,косата ми е идеално права,къдриците са невероятни и са ми правили много комплименти за тях.

Аз имам Remington S-6500 отскоро - изправих се само веднъж с нея на 180 градуса без проблем. Дано да ми се получи също толкова добре и къдриците. Утре като си получа защитния спрей на ЧИ ще пробвам да се накъдря и ще дам отзиви и аз.

# 423
Да кажа и аз - отначало не обърнах внимание на опитите с тампоните които правели с пресите Исо Биюти. Сега обаче пишете за Ремингтони, Вейбилис, Браун, че сте пробвали.
Е  - аз пробвах с моята пресичка от Лидл за 35лева:
Първо на 180градуса - държах тампона 1минута и стисках пресата здраво - не пожълтя
Второ на 200градуса - същото нещо 1 минута - не пожълтя
Започнах да се чудя - дали не е от тампона, ама то си е тампон като тампон
Трето - нагласих пресата на 220градуса - реших да изчакам 2 минути - пак здраво стискане - резултата след тези 2 минути беше съвсем леееекккоооо пожълтяване
Сега се чудя:
- доколко може да се разчита на този тест с тампончето за грим
- ако теста е верен - то моята преса за 35лв. е вълшебно невероятна, защото ако на 220 държах пак 1 мин.сигурно нямаше да пожълтее
- колко време трябва да стиска тампона с пресата/защото аз мисля че 1минута дори е много/
Сега се сетих да пробвам опита и с останалите ми преси и ще докладвам.
Е да докладвамза теста с тампончето - освен с пресата от лидл, за която вече писах пробвах и с :
- http://www.bellissima.bg/?45,bellissima-magic-texture-b12-100 - леко пожълтява тампона
- старата ми обикновенна преса с метални плочи на елеком - държах и държах и държах...5минути - е не мръдна тоя тампон бе - стои си снежно бял и тва е  newsm78
така че незнам какво да си мисля - или теста не е верен или на новите преси само рекламите им големи
как може метална преса да не изгори тампона, а едната керамика+турмалин, другата керамика +титан - да го накарат да пожълтее леко #Crazy  newsm78

# 424
Здравейте на всички! От доста време наблюдавам темите за пресите като търся нещо конкретно. По принцип съм много капризна на тема техника за коса, защото миналата година много я изгорих и... беше много зле. Вече се отказах да ползвам всеки ден пресата и главно си къдря косата с пяна за коса. Та въпроса ми е относно някои преси. Замислям се за GHD. Знам, че са много скъпи, но пък в Ebay има много изгодни оферти. Например тази - http://www.ebay.com/itm/NEW-ghd-Hair-Straightener-LATEST-2011-SY … 8d#ht_2871wt_1163  - забелязах, че имат много екстри, а до колкото знам и много фризьорски салони ги използват. Професионални са, пък и имат много екстри. Някой ползвал ли е преси на тази марка и ако може отзив. И искам да разбера, например, има ли разлика спрямо тази http://www.bellissima.bg/?35,bellissima-style-creator-b7-300 - освен, че има хубави отзиви и е скъпа и има екстри.... щадят ли косите тези GHD и какво е обяснението спрямо тези ниски цени. Тук са страшно скъпи ...

# 425
Zdraveite Simple Smile Reshila sum da si kypq presa i mnogo se kolebaq m/y Remington S6500 i Remington S9950 Shine Therapy. Ako imate i po-dobri predplojeniq do 120 lv shte se radvam da gi 4yq.
За 9950 само мога да кажа че и на мен ми допадна много, но просто си бях определила бюджет 100 лв. за преса, защото не я ползвам толкова често. Взех си 6500 и не съжалявам изобщо. Изправя много добре и ми издържа 3 дни косата /докато не я измих всъщност/. След това реших да пробвам и накъдрянето и къдриците още ми стоят /вече 4 дни/.  Пресата ми е отскоро и това ми е опита с нея и за сега съм доволна. Другото, което ще покаже продължителното ползване е дали ще щади косата. Това може да споделят момичета, които я ползват по дълго време.

# 426
Да кажа и аз - отначало не обърнах внимание на опитите с тампоните които правели с пресите Исо Биюти. Сега обаче пишете за Ремингтони, Вейбилис, Браун, че сте пробвали.
Е  - аз пробвах с моята пресичка от Лидл за 35лева:
Първо на 180градуса - държах тампона 1минута и стисках пресата здраво - не пожълтя
Второ на 200градуса - същото нещо 1 минута - не пожълтя
Започнах да се чудя - дали не е от тампона, ама то си е тампон като тампон
Трето - нагласих пресата на 220градуса - реших да изчакам 2 минути - пак здраво стискане - резултата след тези 2 минути беше съвсем леееекккоооо пожълтяване
Сега се чудя:
- доколко може да се разчита на този тест с тампончето за грим
- ако теста е верен - то моята преса за 35лв. е вълшебно невероятна, защото ако на 220 държах пак 1 мин.сигурно нямаше да пожълтее
- колко време трябва да стиска тампона с пресата/защото аз мисля че 1минута дори е много/
Сега се сетих да пробвам опита и с останалите ми преси и ще докладвам.
Е да докладвамза теста с тампончето - освен с пресата от лидл, за която вече писах пробвах и с :
- http://www.bellissima.bg/?45,bellissima-magic-texture-b12-100 - леко пожълтява тампона
- старата ми обикновенна преса с метални плочи на елеком - държах и държах и държах...5минути - е не мръдна тоя тампон бе - стои си снежно бял и тва е  newsm78
така че незнам какво да си мисля - или теста не е верен или на новите преси само рекламите им големи
как може метална преса да не изгори тампона, а едната керамика+турмалин, другата керамика +титан - да го накарат да пожълтее леко #Crazy  newsm78
Simple Smile Все си мисля, че теста е малко заблуждаващ  Wink Ще пробвам и аз със старата ми преса с метални плочи и ще видим резултата  newsm78

# 427
Да кажа и аз за теста с тампона. Пробвах го с една Ровента, с протрито метално покритие. Еми не мръдна този тампон.

И да ви питам ... как ви издържат по 3-4 дена прави косите, бе хора?
Моята коса я изправям вечерта и на следващия ден вече е с доооста начупени краища. И ако не я мина пак цялата е просто ужасна. Само до кварталния магазин бих отишла така и то с вързана коса.

Та, ако реша да си изправя косата и да изкарам три дена така, имам едно изправяне вечерта след измиване и след това всяка сутрин на тези три дена.  Crossing Arms

Другото нещо, което забелязах след като започнах да следя темата, е че се оказа, че моята Ровента, която имам от 3 години, имала регулатор на температурата. А чак сега го забелязах. Беше на макс...  Mr. Green

# 428
...Замислям се за GHD. Знам, че са много скъпи, но пък в Ebay има много изгодни оферти. Например тази - http://www.ebay.com/itm/NEW-ghd-Hair-Straightener-LATEST-2011-SY … 8d#ht_2871wt_1163  - забелязах, че имат много екстри, а до колкото знам и много фризьорски салони ги използват.
аз бях питала няколко човека, които имат GHD преса за отзиви- казаха ми, че предимството й било, че загрява бързо, развива висока Т, и щади косата заради добрите керамични плочи. Фризьор не можа да ми гарантира, че косата няма да нацъфти при честа употреба, и че ще избегна ефекта на начупване при дъждовно време... Така че аз си взех друга преса, наполовина по-евтина,

Не те съветвам да си взимаш пресата от ebay,  там има много ментета.

# 429
  • В приказките.........Пловдив
Момичета да ви попитам тези преси http://www.isobeauty.com/index.php/shop-online/straighteners , които толкова хвалите знаете ли в Пловдив дали мога да ги намеря?

# 430
  • Бургас
...Замислям се за GHD. Знам, че са много скъпи, но пък в Ebay има много изгодни оферти. Например тази - http://www.ebay.com/itm/NEW-ghd-Hair-Straightener-LATEST-2011-SY … 8d#ht_2871wt_1163  - забелязах, че имат много екстри, а до колкото знам и много фризьорски салони ги използват.
аз бях питала няколко човека, които имат GHD преса за отзиви- казаха ми, че предимството й било, че загрява бързо, развива висока Т, и щади косата заради добрите керамични плочи. Фризьор не можа да ми гарантира, че косата няма да нацъфти при честа употреба, и че ще избегна ефекта на начупване при дъждовно време... Така че аз си взех друга преса, наполовина по-евтина,

Не те съветвам да си взимаш пресата от ebay,  там има много ментета.

Това дали косата ти ще цъфти зависи както от дебелината на косъма, както от това дали ползваш и какви термозащитни продукти, както и колко често използваш пресата. Относно начупването при влажно време са също важни продуктите, които използваш накрая.
А пък пресата на GHD не е единствената, която "загрява бързо, развива висока температура и щади косата" - това се отнася почти за всяка хубава преса за коса.

# 431
Месец след като реших, че ще си купувам нова преса, все още карам със старата Grinning
И сешоар нямам от  близо два месеца и се суша с духалката.  Mr. Green

Докато се начудя коя марка и кой модел са най... Скачам от марка на марка - първо си мислех да е нещо до 50-60 лв. След това се реших да дам повечеко пари и си спрях на GHD. После скочих на Iso Beauty. И към днешна дата искам Ремингтон S9900.  Crazy Но преди малко реших, че искам широка преса, защото мисля, че са такава по-бързо ще се изправям. Изобщо, защо повечето модели вече са толкова тънки? След първата ми преса на Елеком, която беше с широки плочи и имаше гребенче, много трудно свикнах с тясната ми Ровента без гребен. Постоянно ми се изплъзват кичурите отстрани, докато с Елекома нямаше такъв проблем.

# 432
Месец след като реших, че ще си купувам нова преса, все още карам със старата Grinning
И сешоар нямам от  близо два месеца и се суша с духалката.  Mr. Green

Докато се начудя коя марка и кой модел са най... Скачам от марка на марка - първо си мислех да е нещо до 50-60 лв. След това се реших да дам повечеко пари и си спрях на GHD. После скочих на Iso Beauty. И към днешна дата искам Ремингтон S9900.  Crazy Но преди малко реших, че искам широка преса, защото мисля, че са такава по-бързо ще се изправям. Изобщо, защо повечето модели вече са толкова тънки? След първата ми преса на Елеком, която беше с широки плочи и имаше гребенче, много трудно свикнах с тясната ми Ровента без гребен. Постоянно ми се изплъзват кичурите отстрани, докато с Елекома нямаше такъв проблем.
Grinning аз пък точно обратно - след старата ми преса елеком с широки плочи - направо се родих с новата с тънки плочи БЕЗ гребен/който постоянно ме скубеше/, лекичка удобна....

# 433
И аз така, имах една Ровента с гребен - егати ужаса беше  Crazy Но може би има значение колко гъста е косата и колко дебел е косъма. Моята е с тънък косъм и изправянето ми е много лесно и на големи сектори дори.
За днес съм планирала къдренето с преса, ако стане ще кача снимка... пък и да не стане пак ще кача, да кажете къде греша  Laughing Подозирам, че ще е по-скоро второто  hahaha

edit: явно не ми е писано. Започнах супер ентусиазирано и станаха страхотни чупки и букли и докато се направя цялата първите кичури вече бяха прави  Confused може би трябва да си купя лак  Thinking

Последна редакция: пн, 09 яну 2012, 15:18 от malka_mravka

# 434
Аз ползвам тази http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRYqKl--MAoeysv1VVsRKO4r … wtr8kgDOwiw243azI на Солак от около 5 години и съм изключително доволна от нея. Преди това смених около 3 и все на някакви доказани марки, но не бях доволна. Тази не смятам да я сменям докато не се предаде сама (дано да не е скоро  baby_neutral)

Общи условия

Активация на акаунт