Керамична преса за коса!-4

• 178 411
  • 759
  •   1
Отговори
# 405
ren_e...искаш да кажеш да извия корените с пресата и малко лак  newsm78 Задължително ще пробвам!!!

# 406
REMINGTON S-5500

Моята преса.Не може да къдри коса,но начупва при добро старание,загрява до 230 градуса.
Не знам дали аз съм некъдърна,но дори и на 210 изправям си косата на тънки кичури и часта пред лицето ми не е право,а начупено и никога нямам идеално права коса,не знам на какво се дължи   #Crazy #Crazy #Crazy
Моята преса е същата, но аз си правя с нея идеални къдрици, а когато я изправям е идеално права.Косата ми е с дебел косъм и гъста.Явно ти нещо не успяваш да се справиш  newsm78
Пускам снимка на къдриците.

# 407
Да кажа и аз - отначало не обърнах внимание на опитите с тампоните които правели с пресите Исо Биюти. Сега обаче пишете за Ремингтони, Вейбилис, Браун, че сте пробвали.
Е  - аз пробвах с моята пресичка от Лидл за 35лева:
Първо на 180градуса - държах тампона 1минута и стисках пресата здраво - не пожълтя
Второ на 200градуса - същото нещо 1 минута - не пожълтя
Започнах да се чудя - дали не е от тампона, ама то си е тампон като тампон
Трето - нагласих пресата на 220градуса - реших да изчакам 2 минути - пак здраво стискане - резултата след тези 2 минути беше съвсем леееекккоооо пожълтяване
Сега се чудя:
- доколко може да се разчита на този тест с тампончето за грим
- ако теста е верен - то моята преса за 35лв. е вълшебно невероятна, защото ако на 220 държах пак 1 мин.сигурно нямаше да пожълтее
- колко време трябва да стиска тампона с пресата/защото аз мисля че 1минута дори е много/
Сега се сетих да пробвам опита и с останалите ми преси и ще докладвам.

# 408
  • Варна
Аз също се сдобих с желаната преса Remington S6500. Доволна съм, изправя много добре. Досега не съм ползвала преса, тъй като косата ми е с твърд косъм и е по-суха и се притеснявах да не се изгори бързо. Изправям на 160-180 градуса, бързо става и трайно. Не съм пробвала къдрици все още. Този трик с обема в корените е показан много добре в диска към пресатаи се прави по описания начин с предварително напръскан с лак кичур. Резултатът беше доста добър ( за разлика от "вафлите" според мен).

# 409
Аз пробвах с извиване на корените, но без лак... Получи се, но не толкова обем и токова траен. По-късно разгледах диска приложен към пресата ми и там видях, че е показано същото упражнение, което аз правех  Wink, но първо пръскат кичура с лак и след това се минава с пресата. Обема там се получи доста сериозен поне според моето виждане и за това ти го предлагам Елфичка
Честно казано аз много не вярвам на теста с тампончето, но истината е че пробвах... Иска ми се да е вярно  Thinking Simple Smile

# 410
ren_e ...а аз като си нямам диск как мога да го видя негледно  Sad  Нещо специфично има ли,освен пръскането с лак?И от какво разстояние пръскат и по колко?Няма ли опастност да стане на клечки след като се мине с пресата  newsm78

# 411
ren_e ...а аз като си нямам диск как мога да го видя негледно  Sad  Нещо специфично има ли,освен пръскането с лак?И от какво разстояние пръскат и по колко?Няма ли опастност да стане на клечки след като се мине с пресата  newsm78
Нищо специфично. Пръскаш лак от разстояние 15-20 см. примерно  Thinking /преценяваш така че да нямаш толкова лак, че да стане на клички косата/ изтегляш кичура от корените нагоре с леко извиване и това е... Като направиш няколко си мисля, че ще откриеш твоя си начин. Дано ти се получи задоволителен обем  Simple Smile Определено ефекта е по-добър отколкото с вафлите... Wink

# 412
Elfichka, тук мацката показва нещо подобно струва ми се  Rolling Eyes

Дени_ден, страхотни са ти буклите  Crazy Като гледам твоята преса по форма много прилича на моята (само че моята е Браун). И ще взема да пробвам да се начупя. Нещо, което през живота си не съм правила  Rolling Eyes сигурно съм единствената жена в света, която не се е виждала с букли или чупки  Laughing

# 413
malka_mravka, много ти благодаря за клипчето.И аз това си представях,но нагледно си е друга работа.
Ще пробвам и ще докладвам  Flutter

П.П.На мацката й се е оплел кабела на сешоара като моя  Laughing Винаги е така  Mr. Green

# 414
Аз обем си правя с тази преса на Чи,която е специално за обем,къдрене и изправяне
http://www.youtube.com/watch?v=A2Q6byzS3_8
http://www.youtube.com/watch?v=njAu3kdsdww

# 415
Elfichka, тук мацката показва нещо подобно струва ми се  Rolling Eyes

Дени_ден, страхотни са ти буклите  Crazy Като гледам твоята преса по форма много прилича на моята (само че моята е Браун). И ще взема да пробвам да се начупя. Нещо, което през живота си не съм правила  Rolling Eyes сигурно съм единствената жена в света, която не се е виждала с букли или чупки  Laughing

Благодаря!Е, май наистина е време да пробваш да си направиш букли.Лесно е!Знаеш ли, с почти всички модели стават къдрици, дори и да не е упоменато в характеристиките.Ако знаеш само с каква антика си правих  Crazy аз самата не повярвах.

# 416
Взех си тази преса днес и съм много доволна http://www.bellissima.bg/?45,bellissima-magic-texture-b1 Може да прави само обем в корените, а може и цялата да се кримпира само за 4-5 минутки. Най-малкото мога да я използвам винаги, когато нямам цял час за косата си или ме мързи.  Simple Smile Имаше реклама на някаква от същата серия, но казаха, че тепърва ще излиза - Magic Volume, която изглежда и се използва като обикновена преса за изправяне, но прави страхотен обем.  Crazyhttp://www.youtube.com/watch?v=keThIiBS7yk

http://www.youtube.com/watch?v=1ThKpKa4fsY

# 417
Здравейте! За първи път пиша ..
Аз имам преса за коса Bellissima B20 50 и съм много доволна..
Изправя много добре, също и къдриците стават хубави..
Само че имам един проблем - като се накъдря и след около 1 час вече всички къдрици падат, все едно не съм се къдрила.Доколкото с изправянето този проблем го няма..

# 418
Според мен това си зависи от косата, не от пресата. Аз с моята babyliss си правя страхотни къдрици, много лесно и стоят 3 дни. Но винаги спя с вързана коса (горе на опашка). Същото е и когато се изправям, ако не си вържа косата, през нощта се начупва леко.

# 419
Ами ще пробвам да спя с вързана коса, но не знам ... Иначе с изправянето нямам проблем, стои ми по 3-4 дни..

Общи условия

Активация на акаунт