Керамична преса за коса!-4

• 178 410
  • 759
  •   1
Отговори
# 615
Момичета, голямата ми дъщеря напоследък ме тормози да й купя преса. Има страхотна много чуплива дълга коса- просто мечта. Но нали трябва да сме в крак с тийнейджърсокто стадо!!! Не й позволявам, защото не искам да си повреди косата.

През август ходих на фризьор по един повод и след прическа с преса / моята коса също е дълга и чуплива/, косата ми е абсолютно трайно увредена. За толкова месеци не се възстанови - права, увиснала, сплескана... Единствено чакам да израсте и така да се оправи. Не забелязах фризьорката да използва каквито и да било продукти преди пресата - тук чета за някакви предпазващи продукти. А тя ми я третира с пресата направо както си беше суха, после напръска с тонове лак за коса.

Имате ли идея на какво може да се дължи трайното увреждане на косата ми? И ако все пак реша да купя за дъщеря ми преса, по какъв начин мога максимално да я предпазя от подобна катастрофа?!

# 616
  • София/Бургас
utro77, според мен косата ти е изгорена от липсата на термозащита и високи градуси на пресата. За да оправиш косата виж тема - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=650100.0 (има много добри съвети и маски).
За дъщеря ти - една добра преса (в темата има достатъчно мнения за преси) и добър препарат за термозащита, също така редовно да прави маски за коса и според мен няма да има проблем с косата. Аз така се спасих косата, след като една фризьорка така ме беше постригала, че се наложи да се изправям 3 месеца (след всяко къпане - тоест 2-3 пъти седмично), за да не приличам на чучело в главата.

# 617
Здравейте момичета,искам да попитам за мнението ви за една преса. Valera+.100% extra volume.Някой ползвал ли е

# 618
Здравейте момичета,искам да попитам за мнението ви за една преса. Valera+.100% extra volume.Някой ползвал ли е

Всяка седмица  Peace Фризьорката ми работи с нея. Отлични резултати!

# 619
Здравейте, момичета. Може ли мнение за тази преса http://mgshop.bg/-chi/102-chi-volumizing-iron-.html - дали изправя добре? Една фризьорка ме изправи с преса на CHI веднъж и стана перфектно, но не помня коя...  Embarassed а тази ми харесва, че придава и обем в корените.

# 620
  • Burgas
Имам питане относто пресите за коса, за изправяне. Искам да си купя преса за изправяне на косата с която без проблем да мога да се изправям сама, косата ми е чуплива и гъста,та въпроса ми е какво трябва да гледам, доколко градуса загрява, степени на загряване, ватовете, покритие?
Може да ми препоръчате определени марки.
Да не е много скъпа Peace
Благодаря предварително  Hug

# 621
А има ли го още щанда на ИСО в мола на Стамболийски?

# 622
А има ли го още щанда на ИСО в мола на Стамболийски?
Да.

# 623
Имам питане относто пресите за коса, за изправяне. Искам да си купя преса за изправяне на косата с която без проблем да мога да се изправям сама, косата ми е чуплива и гъста,та въпроса ми е какво трябва да гледам, доколко градуса загрява, степени на загряване, ватовете, покритие?

С две ръце бих препоръчала Креативити на Белисима  Peace

# 624
Аз нямам голям опит с пресите, но имам коса като твойта и след всичко изчетено съвсем се обърках затова отидох в Технополис и пробвах няколко, на които се бях спряла и накрая си купих една Бош като тя ми изправяше косата на по-ниска температура по-добре от тази на Иметек и още няколко други та моя съвет е да отидеш и да пробваш. Аз предпочитам да има степени и доколкото разбрах е хубаво да има и йонизация, така че освен всичко друго това търсех, а и температура около220-230 градуса. Дано съм ти била полезна.

# 625
Здравейте красиви дами !

Изправям се от..хм..може би около 6 години ! Имам дълга, гъста с дебел косъм много чуплива коса, сух ми е по принцип косъма.
Изправям се с Пресите САМО И ЕДИНСТВЕНО НА Ремингтън , това са единствените преси, които могат да ми изправят косата (говоря сама, а не на фризьор със сешоар). И хубавото е, че се изправям веднъж и на другия ден ми се налага да си бутна бретона само, защото е като абажур Wink
Първата ми преса от тази марка беше http://www.remington.bg/presi-za-kosa/profesionalna-presa-za-kos … ington-s2002.html , много съм доволна има няколко вида покритие, след 2 години реших да я сменя, с една, която не е от България и не я намирам, но е с ТРОЙНА защита и си казва думата, керамична е , с турмалин и тефлон, от 2009г. я ползвам , а може и преди това не помня, прилича на тази, но е по-малка http://www.remington.bg/presi-za-kosa/presa-za-kosa-remington-s3500.html говоря за характеристики. Хубавото е, че са евтини, а това ще и първата преса и сегашната РЯБОТЯТ. Изправям се 1 или 2 пъти най-много в месеца. Дано съм била полезна Simple Smile

# 626
Най-накрая се сдобих с дълго чаканата преса на GHD  Heart Eyes загрява за 10-12 сек. и ми спестява невероятно много време, освен всичко друго - краищата ми не стоят така сухи, както с другите преси досега. Препоръчвам я горещо, както и спрея за термо защита към нея  Peace

# 627
Здравейте красиви дами !

Изправям се от..хм..може би около 6 години ! Имам дълга, гъста с дебел косъм много чуплива коса, сух ми е по принцип косъма.
Изправям се с Пресите САМО И ЕДИНСТВЕНО НА Ремингтън , това са единствените преси, които могат да ми изправят косата (говоря сама, а не на фризьор със сешоар). И хубавото е, че се изправям веднъж и на другия ден ми се налага да си бутна бретона само, защото е като абажур Wink
Първата ми преса от тази марка беше http://www.remington.bg/presi-za-kosa/profesionalna-presa-za-kos … ington-s2002.html , много съм доволна има няколко вида покритие, след 2 години реших да я сменя, с една, която не е от България и не я намирам, но е с ТРОЙНА защита и си казва думата, керамична е , с турмалин и тефлон, от 2009г. я ползвам , а може и преди това не помня, прилича на тази, но е по-малка http://www.remington.bg/presi-za-kosa/presa-za-kosa-remington-s3500.html говоря за характеристики. Хубавото е, че са евтини, а това ще и първата преса и сегашната РЯБОТЯТ. Изправям се 1 или 2 пъти най-много в месеца. Дано съм била полезна Simple Smile

Напълно подкрепям написаното- имам пресата от първия линк- никави забележки!!

# 628
  • Burgas
Най-накрая се сдобих с дълго чаканата преса на GHD  Heart Eyes загрява за 10-12 сек. и ми спестява невероятно много време, освен всичко друго - краищата ми не стоят така сухи, както с другите преси досега. Препоръчвам я горещо, както и спрея за термо защита към нея  Peace
Може ли линк да я видим, още не съм ходила по магазините да разгледам  Embarassed

# 629
Здравейте!Реших да си сменям пресата за коса,не че не съм доволна от моята,но имам чувството ,че след като се изправя,косата ми е омазнена.В момента използвам тази :

http://www.technopolis.bg/b2c/details/834006/P11130503/PRESA/KOS … HILIPS-HP-8361/00

Много хубаво ми изправя косата,но бретона хвана ли го и стои един такъв мазен и гаден.Ползвам я от година и половина,даже още е в гаранция,а и я продавам ако някой без бретон има желания към нея,нека да пише Simple Smile
Търся си преса,чудя се какво е по-добро турмалинова или с керамично покритие?Имам буйна коса и ми трябва такава,която наистина да успява добре да изправи косъма.
Благодаря ви!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт