Извънбрачните деца

• 11 409
  • 93
  •   1
Отговори
# 75
Е, аз според авторката съм от другата страна на барикадата и най-важно детето ми.
Mi6i76 , имаш ли въпроси?
Прочетох повечето от темите, които си пуснала. Защо? Какъв е проблема?

# 76
Правила на форума:
2. Гневни или оскърбителни постове няма да бъдат толерирани и ще бъдат премахвани.

# 77
  • София
Клонка, аз на моето дете искам да му внуша, че трябва да е щастливо. Мама, тате и аз не е формула, която прави всички хора на света щастливи по дифолт.
Ако една жена реши да роди дете сама за себе си, т.е. без татето, ей така, за да отгледа дете, защото и тиктака биологичният часовник, а вече няма нерви да чака принца на белия кон? Това прави ли я нещастна, изпраща ли детето и в категория "горкото"?
Елиас, тъй като съм всичко друго, но не и вдъхновена моралистка, няма да се хвана за думите ти и да ти кажа, че щастие не се внушава, нито пък "трябва", то е нещо логично и стигне ли се дотам да се набива на някого в главата, че е длъжен да бъде щастлив, тя работата заминала.
Няма да се хвана и за думите ти "една жена реши да роди дете сама за себе си..." и да изтъкна, че  то това не е като да си попълниш гардероба с нова колекция и да се освежиш, щото годинките напредват.
Аз съм обикновено човешко същество и ми е безкрайно ясно, че едно е да се правим на велики, друго е да живеем в реалността. Затова нито "съдя" жени, дето раждат "за себе си", нито пък такива, дето се фукат със "успешните" си семейства.
Тук въпросът за мен беше принципен и аз съвсем принципно си казах мнението - да, има сегрегация. И това е факт. Дали е етично, дали е нормално? Не, не е. Но ние сме социални животни и ако имаме смелостта да се правим, че не ни пука, трябва да имаме смелостта да признаем, че и на другите не им пука за нашите чувства. Това е.
И независимо от решението на всеки човек, лично аз си мисля, че какъвто и да е моделът на нашето семейство, би следвало децата ни да бъдат възпитавани в традиционните ценности, а те включват двама родители. Двамата родители носят различни послания, развиват различни качества у едно детете, няма мултифункционален родител. Да полагаш грижи е едно, да обичаш - друго, да бъдеш модел - трето. Всичко има своето място.

Така че, излишно е да я нападаме мишито. Тя даже и не видях особено да е нахъсана в някаква посока.
Ако аз имах желание да лъсна в цялото си съвършенство, форумът щеше да е пропищял от мен. А тя е доста кротка, така да се каже Mr. Green

Фейщице, аз, признавам си, чета леко повърхностно, може и да не съм схванала тайните намерения на авторката, но пък и на кого му пука...ние тук всички сме съвършени Mr. Green

А ако миши има и други теми с подобна насоченост, то аз не ги зная, извинете. Ако ровичка безцелно в тази посока, ок, разбирам.
Миши, миши...човек никога не знае къде може да се озове и какво може да го сполети. Дълбоко вярвам, че идеята на тази тема е друга, но ако момичетата са прави, знай от мен - няма застраховани, всичко се случва в този живот.

# 78
КЛОНКА Прекалено красиво  се изразяваш,дано да останеш разбрана.Темите на Мишито са:1.Тази2.Ревниви ли сте?3.Време е за секс 4.Както и за мой един проблем свързан с работа
Взела съм участие в темата за осиновените деца където открито признах че Аз СЪВЪРШЕНАТА бих ОСИНОВИЛА дете,защото работя и по такива програми както написах.Влезте в темата да видите колко хора биха го направили ,но котета и кучета си взимат,нали?Дотук нещо нечовешко?Нещо нехуманно или лишено от смисъл?
Застраховани няма!А аз имам и живият пример до себе си СЪПРУГЪТ МИ.На който се е случила случка която описвам в посланието.Баща му е направил всичко това като нашият герой/Y/ когато моят мъж е бил на 18.Сега да му лепнем и прякор ОБРЕМЕНЕН.Е,не,е !Създаде семейство моят мъж,направи дете и е простил на баща си,защото си има чудесни брат и сестричка.Значи все пак тези неща се случват доста често...

# 79
КЛОНКА Прекалено красиво  се изразяваш,дано да останеш разбрана.Темите на Мишито са:1.Тази2.Ревниви ли сте?3.Време е за секс 4.Както и за мой един проблем свързан с работа
Взела съм участие в темата за осиновените деца където открито признах че Аз СЪВЪРШЕНАТА бих ОСИНОВИЛА дете,защото работя и по такива програми както написах.Влезте в темата да видите колко хора биха го направили ,но котета и кучета си взимат.
Опазил ме Бог!

# 80
  • на правилното място, в точното време
КЛОНКА, то за съвършени ясно че сме, спор няма  Peace, но не парадираме с това. То се разбира  Mr. Green

Модераторите  #Cussing out нали и на вас ви плащат все пак

То за всички е видно кой сипе обидни еденици в пространството!Да видим сега след подадени сигнали колко бързо ще отреагират.
Не им плащат, вършат го добровлно. Не се превръщай сега в жертва. Съвършените със съвършените семейства не могат да си го позволят.

# 81
Ами да аз откога им пиша да я заключат,но те не искат все още Stop

# 82
  • на правилното място, в точното време
Тъкмо шанс да ни запознаеш с част от съвършенството си.
Та по какви програми работиш казваш?  Crossing Arms

# 83

Мише, напразно призоваваш модераторите. От надежден източник научих, че някои форумки са с достатъчно силни връзки да могат да си пишат каквото искат по твой адрес без незаслужено обидните им постове да бъдат премахнати. Не бих се учудил ако се присмиват на всеки твой апел към компетентните лица да си влязат в задълженията.

# 84
  • София
Миши, желанието да осиновиш или не дете е личен въпрос.
И не смятам, че ти дължа обяснения или извинения защо не желая да осиновявам.
КЛОНКА пише божествено и не е трудно да я разбереш.
Теб, обаче ми е трудно да разбера.
Какво те вълнува - децата от любовниците, съпругите, установили наличието на други деца от съпруга си, осиновените деца, програмите, по които работиш, съпругът ти, който на 18 попаднал в ситуация баща му да има друго дете, ако правилно съм те разбрала, изобщо.

# 85

Мише, напразно призоваваш модераторите. От надежден източник научих, че някои форумки са с достатъчно силни връзки да могат да си пишат каквото искат по твой адрес без незаслужено обидните им постове да бъдат премахнати. Не бих се учудил ако се присмиват на всеки твой апел към компетентните лица да си влязат в задълженията.

И всичко това в тайния чат - една от легендите на форума Grinning

# 86
На тая авторка нещо й има.
Не приема чуждо мнение и се смята за съвършена.От високо се пада много лесно и боли.

# 87

няма да коментирам, защото това би означавало да осветя източниците си, което би било изключително некоректно и непрофесионално
И всичко това в тайния чат - една от легендите на форума Grinning

# 88

Лесно ли е да си извъбрачно дете в България?И кой е длъжен да се грижи за тях?Само майката,която е взела решение да го роди или и потенциалният татко,който се е осмелил да го направи,независимо от бракът си примерно и какво се случва със самият брак?

аз доколкото разбрах е: точно горенаписаното,в смисъл ако вие сте извънбрачнодете дали ви е лесно?
 а относно кой е длъжен да се грижи -майката със сигурност,щом го носила,родила,а бащата - ако не иска,няма да го изнудваме все пак,грозно е(меко казано)!

или не разбрах newsm78,ще ме извините за което,но според мен някак се отклони с нападките!

п.с. а кой е тайния чат? Simple Smile

# 89

Лесно ли е да си извъбрачно дете в България?И кой е длъжен да се грижи за тях?Само майката,която е взела решение да го роди или и потенциалният татко,който се е осмелил да го направи,независимо от бракът си примерно и какво се случва със самият брак?

аз доколкото разбрах е: точно горенаписаното,в смисъл ако вие сте извънбрачнодете дали ви е лесно?
 а относно кой е длъжен да се грижи -майката със сигурност,щом го носила,родила,а бащата - ако не иска,няма да го изнудваме все пак,грозно е(меко казано)!

или не разбрах newsm78,ще ме извините за което,но според мен някак се отклони с нападките!

п.с. а кой е тайния чат? Simple Smile

Никой от участващите в него не е заинтересован от разкриването му Wink да се възприема като една мини масонска ложа - толкова мога да споделя

Общи условия

Активация на акаунт