Монодиета 2 част

• 49 617
  • 731
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте момичета!Magi_33  Hug
За първите два дни на спагети и ориз съм -1кг-много съм доволна...Днес на обяд хапнах 3 кюфтета със зелева салата, а довечера ще са 2 броя пак с някаква салатка.Мнооого съм доволна...
Хубав ден на всички  Hug

# 556
Здравейте!
Вече мисля да се ориентирам към монодиетите, ако приемате нови, защото тези които се правят по повечко дни не ми действат. Свалих много килограми след раждането /45- кг/ Сега съм 70 кг. Варирам между 65-70, но напоследък съм повече около 70-те кг и това ме побърква. Трябва да стана 55 кг, за да се чувствам добре в кожата си. Правя детоксикация на д-р Михайлов всеки месец от август 2010г. И се чувствам прекрасно, но неми е достатъчно, защото лакомията ми е генетично заложена Simple Smile
В зависимост от хранителните ми навици  Simple Smile Падам си по тестени неща и мразя месото.
Спрях се на диетата на Herzen и искам да попитам дали накой я е спазвал, точно нея, за да ми каже какво да очаквам
Ще съм ви благодарна, за да започна оптимистично Simple Smile

Поздрави

# 557

ами аз си я спазвам  Mr. Green
тази диета е като още други 3-4 от 1ва страница, но с различни имена  Flutter

за 10те дни отслабвам max с 4 кг,
но аз трудно свалям с всякаква диета
днес съм на зеленчуци - за целия ден:
зелена салата, печени чушки с чесън и краставица

ако ми е възможно, последното ми ядене е към 15h
ако излизам някъде има и вечеря

първата врътка може да ти е малко гладно,
но после става лесно

успех, ако решиш да я спазваш   bouquet

# 558
Хареса ми, заради това, че няма картофи в нея. Картофи без сол не са ми вкусни.
Ще я направя, само незнам кога да започна с тези празници сега и рожденни дни на двете ми деца и мъжа и кума  .........иииии т.н
Но като я направя ще пиша резултати, а и сега съм на детокс - първи ден, така че незнам наистина кога да я започна.
благодаря ти все пак за включването!   bouquet

# 559
  • София
Честит празник на всички цветя! Да сте живи и здрави, празнуващите! Hug
И аз празнувам, но няма да ви черпя, защото всеки е на нещо различно. Може би... глътка вино  cheers или пък... бира Sunglasses
rali44ка  Hug успех с диетата!  bouquet
Herzen  Hug
МоРсКа СиРеНа  Hug чудесен резултат за първите 2 дни! В следващите 9 дни /вид месо+салата/ изобщо няма да усетиш, че си на диета!
viki73  Hug ти ме подсети за зелен фасул! И вчера вечерта го направих по моя си начин - както е замразен - в йената и микровълновата с 1 лъж. лютеница и много копър. Стана страхотен, още повече, че хупих от кръглия, тънкия.
sissleyy Hug оформяме се групичка и за лунната. Но аз ще съм само утрешния ден!
Вчера си изкарах на зеленчуци, днес продължавам. Дори съм на гости, но си дадох заявката - само салата /с виното/ Laughing
Нямам мърдане в теглото, навярно след луната ще се получи нещо приятно!
Хубав ден и весел празник! Hug

# 560
Честит Празник и от мен!

И аз бях на рожден ден. Карах до вечерта само на 1 ябълка, понеже не предвидих че цееелия ден ще сме далеч от дома. Като отидохме на РД ядох салата, пих вино и ядки си хапнах даже, така че не беше много плодов ,но както и да е. Не съм се теглила днес, от днеска си почвам сериозно 3-те дни слава богу няма повече празници  Tired  Аз реших 3 дни да ги направя, защото от всичките дни, които си бях наумила да съм на плодове все нещо провалих така че ще действам с лунната.

Успех на новодошлите, лек и усмихнат ден  Hug

# 561

Snow4eva  честит празник  Heart Eyes

ще те почета с яйчица и биричка  Flutter

здраве, усмивки и късмет на всички цветя   bouquet

# 562
Snow4eva,честит празник и от мен   bouquet
Момичета,на мен утре ми е третия ден с кюфтета,дали ще е добре да изкарам една луна и после да си продължа с рибката  newsm78  или  да карам само по схемата.Мислех  си да направя една луна,че да имам преднина малко за Великден  Mr. Green
Хубав ден от мен и на празнуващите-наздраве  Hug

# 563
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ЦВЕТЕНЦА !!!  bouquet  bouquet  bouquet
Здравейте мили дами!
Snow4eva, Sissleyy, МоРсКа СиРеНа Благодаря Ви за топлото посрещане и за съветите!!! Поздравявам всички момичета с постигнати резултати!!!  smile3501 Да се отчета и аз - минаха първите два дни  newsm44, немога да кажа, че съвсем стриктно спазих диетата - защото неуспях да изям килограм картофи първия ден, а вчера си хапнах сладко сладко 4-ри бананчета , а и си пиивам по 3 кафенца на ден /3в1/ Weary . Резултата днес е -2 кг, предполагам това задаржана вода която организма ми изхвърли, но все пак е приятно да видиш , че кантарчето мърда smile3503 Днес ще ми е доста трудничко  ooooh! - 500гр. сирене, никъде не успях да прочета - трябва ли да е обезсолено и си го хапвам както си е соленичко - дали е правилно незнам newsm78. На първа страница откъдето си харесах диетката , не прочетох дали солта трябва тотално да се изключи  newsm78 Знам,че солта задържа вода, но немога да си представя вкуса на нещо съвсем безсолно newsm12
Пожелавам Ви приятно прекарване на този прекрасен ден!!! И мнооого минусчета !!!

# 564
Snow4e честит празник  bouquet да си жива и здрава това е най важно.Аз днес обядвах салата с киноа и мисля до довечера ако съм гладна да ям ябълки,че утре луната да изкарам по леко.Във вторник искам всички да сме на големи минуси от луната. balloon

Последна редакция: нд, 17 апр 2011, 18:25 от viki73

# 565
  • София
Здравейте, момичета! Hug
Благодаря на всички за милите поздрави!  bouquet
Да сте живи и здрави и вие! Hug
Magi_33  Hug Браво за резултата! Чудесен старт!  bouquet
МоРсКа СиРеНа  Hug както прецениш за луната. Аз преди не правех лунни, само когато имах плодове или зеленчуци. Може...  Laughing
Herzen  Hug може с яйца и биричка  Laughing
sissleyy  Hug успех с лунната! И аз съм днес там!
Тази сутрин отново минус - само че само 200 гр.! Grinning
Хубава и успешна седмица! Hug

# 566
Здравейте, аз пък си догоних линийката вече, така че почвам на чисто от днес  Grinning

Днеска съм си на лунната. Вчера пак бях, но пак с леки нарушения, важното е че имах минус и си догоних линийката, а днес си смятам изцяло на течности до утре.

От мен толкова за сега. Лек и режимен ден на всички!

# 567
Snow4eva  Hug отказах се от луната.Всъщност като се замислих ако правя луната и изпия 2-3 фреша,по-скоро би ми забавило отслабването,вместо да помогне,защото тези 9 дни на салати и протеини са си според мен диетата на Аткинс,а той забранява плодове.
Така че,продължавам по схемата и утре ще се тегля/дано кантарчето е благосклонно  Praynig/

# 568
Здравейте, напоследък чета тази тема, браво, страхотни резултати имате. Аз с Дюкан свалих миналата година около 11кг, внимавах след това, но все пак върнах 4-5. Миналия отново я започнах, но за почти цял месец съм само -1.5кг, така че решавам да я прекъсна, явно вече не ми действа. А съм съвсем стриктна, ходя на фитнес 3 пъти седмично и пия поне по 2л вода. но явно имам някакъв проблем с метаболизма. Та много ми се иска пак да смъкна килограми, поне 2-3, нещо което явно няма вече как да стане с Дюкан, само дето пилешкото както ми беше любимо до края на живота си няма да мога да го погледна. Та моля някой, който е спазвал диетата на Herzen да сподели как действа, може и самата Херцен  Simple Smile Колко сваляш - ако са 4кг за 10 дни е супер просто, но след това връщаш ли килограми, какво става. Аз съм те чела и във ВМ НВХ, но все пак какво става след диетата. Още нещо, ти в този ред ли я спазваш:
1ви ден - 2 кисели млека
2ри ден - зеленчуци
3ти ден - 5 яйца
4ти ден - плодове (5 картофа в оригинал)
5ти ден - печено пиле
Как си разпределяш порциите между деня, пиеш ли кафе или чай? Кафето може ли да е с малко мляко? и ако тренираш как успяваш в тези дни?
Мерси предвартелно. Почти на всичко съм готова да си раздвижа в метаболизма, вече в чудо се видях, особено след Дюкан. Поздрави на всички

# 569
Днес съм 70кг. /стартирах от 75кг. на 01.04/, след прегрешения събота и неделя и след луната вчера. Много съм доволна, продължавам да правя комбинация от монодиета през деня и салата вечер. Хайде, лунуващите вчера да се похвалят с резултати  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт