Монодиета 2 част

• 49 608
  • 731
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Добро утро! Hug
donbonbon Hug Браво! Това са 5 кг за 19 дни! Супер!!!
demi81  Hug Добре дошла! Тази диета си е на Herzen и най-добре тя да даде разяснения по нея. Успех!  bouquet
МоРсКа СиРеНа  Hug Чакам резултати! Laughing
sissleyy  Hug Браво за линийката!  bouquet
И моята лунна беше като по ноти до 21 ч., но прегрешението след това беше голямо! Embarassed Просто не издържах и за съжаление не помислих достатъчно! Въпреки това тази сутрин съм с 400 гр. по-лека от вчера сутринта! Laughing
Днес и утре ще съм 2 дни на гречка. Заредила съм се с мотивираност и издънки не би трябвало да има никакви! Още повече, че и на обяд, и довечера ще ям - гречка!
Проблемът е когато тръгна да си лягам гладна и не съм яла 24 часа! Sunglasses
Хубав ден на всички! Hug

# 571
Добро утро.Аз съм -600гр. от луната миналият път бях свалила повече,но и на това съм доволна.Snow4e браво важното е че има минуси.И аз до празниците ще карам на ориз и киноа.

# 572
  • София
viki73  Hug чудесен минус!  bouquet Нищо, че предния път е било повече, както казваш - важното е да има тенденция надолу!
Помисли си обаче за ориза - да не се отрази запичащо? newsm78 Колко дни - 3-4? Мисля си да не е повече от 2 дни ориз.

# 573
Здравейте на всички  Hug
Аз съм -2 кг след петия ден.....мнооооого съм доволна.Вчера вместо кюфтета си напълних пиперки с кайма,лук и моркови и така си хапнах,че днес изобщо не вярвах да има минус.
Днес трябва да съм на риба,но нямам и смятам да изкарам 3 дни на пиле и после 3 дни на риба.Snow4eva как мислиш това разместване дали ще повлияе на диетата,че докато е време да бягам за риба  Grinning.И още едно въпросче-в дните на пиле смятам да ям пилешки бутчета,одрани.Може ли да си ги изпека в торбичка на фурната или само варени и на скара?
Много минуси на всички  Hug

# 574
  • София
МоРсКа СиРеНа  Hug Чудесен минус!  bouquet Браво! А най-хубавото е, че и ти си доволна! Както ти казах - яде се... почти нормално! Sunglasses
Няма проблем да размениш пилето с риба - но в такъв случай запази броя дните - 3 дни на пиле и после 3 дни риба. Може да е както искаш приготвено /варено, на тефлонов тиган/. Важното е да не е с допълнителна мазнина и да няма кожа. Може и в торба на фурна.
Аз направих рибата по странна за мен рецепта - върху морска сол във фурната - около 40 мин. И после само махнах кожичката, която се е допирала до морската сол. Изобщо не беше солена - съвсем нормално и много вкусна. Солта беше поела всичката мазнина на рибата и беше направо суха /рибата/ Laughing

# 575
Snow4e тогава да ще комбинирам малко ориз с повечко киноа  Hug sissleyy  Hug къде си мила казвай как са при теб нещата newsm78

# 576
Оф ами аз изкарах луната до 8 вечерта и после си хапнах, не издържах. Хапнах си семки и сега резултата е,че нямам минус ами съм си заседнала тука на линийката.
Днеска почвам диетата на rainfall наново, явно не мога да карам на плодове и туй то, 1 ден и след това изцепки. Та си почвам, както си мога с 2 кисели млека. Да видим какво ще стане.

Браво на всички, които отбелязват минуси, аз се излагам напоследък май. Това е можеби, защото очаквам МЦ  newsm78. Днеска за кокошка (зе мене си) няма прошка обаче, утре дай боже да има минус.

Успех на всички и лек ден от мен  Hug

# 577
Здравейте!
Вече мисля да се ориентирам към монодиетите, ако приемате нови, защото тези които се правят по повечко дни не ми действат. Свалих много килограми след раждането /45- кг/ Сега съм 70 кг. Варирам между 65-70, но напоследък съм повече около 70-те кг и това ме побърква. Трябва да стана 55 кг, за да се чувствам добре в кожата си. Правя детоксикация на д-р Михайлов всеки месец от август 2010г. И се чувствам прекрасно, но неми е достатъчно, защото лакомията ми е генетично заложена Simple Smile
В зависимост от хранителните ми навици  Simple Smile Падам си по тестени неща и мразя месото.
Спрях се на диетата на Herzen и искам да попитам дали накой я е спазвал, точно нея, за да ми каже какво да очаквам
Ще съм ви благодарна, за да започна оптимистично Simple Smile

Поздрави

Здравей rali44ка,
Чета те и все едно съм аз!  smile3521
И аз съм вегетарианка, и това си е проблем за отслабването, защото практически трябва да минеш почти само на суровоядство, за да отслабнеш, когато си вегетарианец. Всички диети са с месо...
 smile3518Можеш да опиташ моя вариант - аз отслабнах 6 кг за 40 дни - не е много, но не е и малко. Сега съм 66кг, стремя се към 57, междинна спирка ми е 62, където мисля да задържа около месец. Диетата, която си избрала, също ще свърши работа!
И още нещо - купи си хималайска сол и си яж умерено. Когато не ядеш никаква сол, сваляш лъжливо - от вода на принципа на осмозата, а не от мазнини. Всички "бързи" диети забраняват солта, но като започнеш да ядеш отново солено и качваш веднага 2 кила  Sad
Стискам ти палци и съм сигурна, че ще успееш !!! newsm10

# 578
И аз съм съгласна с petiapetiapetia  и си соля,но наистина умерено ,че и по няколко капки зехтин си слагам на салатките.
Snow4eva, 3 дни пиле и 3 дни риба ще направя.Ще пробвам и аз върху сол и смятам и на тефлоновия тиган да я метна рибката и ще видим как ще ми хареса.

# 579
sissleyy преди МЦ разбираемо трудно се одържа да не ядеш,аз пък съм нещо сбъркана на мен преди това не ми се яде хич ами като ми дойде полудявам от глад.И на мен към 20.00 часа ми се прияде страшно обаче хапнах една ябълка и отидох да си легна да гледам сериали, за да не направя гаф.Ти колко си висока и какви кг.искаш.Аз съм 160см.и искам поне 55кг. на тях се чувствам най добре пък и всички дрехи от преди бременноста ще ми стават,а те не са малко Grinning

# 580
viki73 и аз съм колкото теб висока 160 и първоначалната ми цел са 60 кг, а попринцип се чувствам най-добре на 50-53 някъде там. Но аз ако 60 стигна курбан ще направя  Grinning Иначе имаше и период, в който тежах 49 кг, след това станах 58 и на 58 забременях и от тогава си влача килограмите, като имаше периоди на спад и покачване и така борба...

# 581
  • София
Ще пробвам и аз върху сол и смятам и на тефлоновия тиган да я метна рибката и ще видим как ще ми хареса.
Или на тефлон на тигана, или върху морска сол в тава във фурната  Laughing
sissleyy Hug и аз направих същия номер с луната - вечерта се "напухах", но пък имам днес минусче. Може при теб да е наистина от МЦ.
viki73  Hug с киноа, ще е супер!
petiapetiapetia Hug и аз се каня с хималайската сол, ама все нещо много пари ми се вижда и си казвам не сега, по-късно ще я купя и така и си останах без сол  Sad А и има много видове. Наскоро погледнах една на българска фирма, която си беше бяла сол с тук-там оранжеви точици и хич не ми хареса как изглежда. Така че трябва да е хубава!

# 582

Колко сваляш - ако са 4кг за 10 дни е супер просто, но след това връщаш ли килограми, какво става.
Как си разпределяш порциите между деня, пиеш ли кафе или чай? Кафето може ли да е с малко мляко? и ако тренираш как успяваш в тези дни?

demi81 ходя на йога, а там е по добре да не си ял 3 часа преди това
храната си я разпределям така, че да ям до около 15h и после да не вечерям,
само като излизам вечер си го предвиждам и ям по малко през деня,
млякото от кафето го махай, това не храна за възрастни хора
допреди 2 месеца и аз не можех без него, имам чувствот че се отпушиха нещата като го спрях

ако си гладна някой ден увеличи количеството,
от зеленчуците хапвай от зелените повече

това за 4те кг ми е max, ама и аз рядко стигам до пълни 10 дни, към 8мия вече ми омръзва, а и вино и биричка употребявам често, някой сладолед ме подхлъзва отвреме-навреме........
много е лесна диетата и с добри резултати,
зависи колко си мотивирана да отслабнеш,
щото аз май не съм много  Blush
най-леко ми е като съм яла в 8h в 12h

успех и да се похвалиш после   bouquet

# 583
  • София
Здравейте, момичета! Hug
Аз от днес отивам в режим за задържане - т.н. диета Сонома. Ще ви навестявам и ще следя как вървят нещата при вас! Пожелавам ви успех, и с лекота да преборите оставащите килца!
Весели и слънчеви празници! Hug  bouquet

# 584
Христос Воскреси!
Snow4eva  Hug успешно задържане и не ни забравяй  Wink
Аз след свински петък,събота и неделя тихичко си хапвам рибката  Embarassed.Мисля понеделник да ям варени яйца и салата,че то от Великден иначе нищо не закачих и после продължавам по схемата.
Хубав празник на всички  Hug

Общи условия

Активация на акаунт