Монодиета 2 част

• 49 603
  • 731
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте,Христос Воскресе!  Hug Живи,здрави,все засмяни и с много минуси да посрещем лятото  Mr. Green

Аз последния месец доста се отпуснах но от утре  Naughty (празници,непразници..) стартирам с луниването и след това с монодиета и повечко спорт,избрала съм си по-строга диетка но да видим...задържането ми е лесно но свалянето ми е зора  Rolling Eyes  Утре минавам на сокове и по нататък ще пиша за резултати -надявам се Praynig
Весели Празници на всички  bouquet

# 586
  • София
Честито Възкресение Христово! Hug
Здраве, радост, успехи и много любов!  bouquet
Snow4eva  Hug успешно задържане и не ни забравяй  Wink
Няма да ви забравям! Hug
И аз изкарах 3-4 дни на риба и салата.
лемур   bouquet добре дошла и успех!
Хубав ден на всички и не се изморявайте, почивайте! Hug

# 587
Честит празник на всички,честито Възкресение Христово! Hug Аз днес ако мога ще изкарам една луна и от утре съм на диетата на Байкова и после пак ще дойда при вас ако не ги сваля тези 5кг.дето ми остават.Няма да ви забравям,ще ви следя и ще ви пиша.Snow4e успех в постигането на крайната цел ти си добър пример за нас и много ни помагаш за което благодаря  bouquet

# 588
След тридневно ядене почти без ограничения, днес съм на луна. От утре продължавам стриктно, моно.  Embarassed

# 589
Христос Воскресе със закъснение и от мен!

И аз след празничната фиеста днес тук с моно  Whistling
Snow4e поздравления за постигнатото  Peace
viki73 да не ни забравиш, минавай тука за подкрепа  Flutter

Успех на новите в редичките. Лек и режимен ден от мен!

# 590
  • София
Здравейте, момичета!
viki73  Hug sissleyy Hug Благодаря ви много за хубавите думи!  bouquet
donbonbon  Hug успех с монодиетата!
На всички - поздрави и успешна седмица! Hug

# 591
  • София
Присъединявам се към вас от днес. Първи ден-варени картофи.

# 592
Здравейте момичета и честит празник!
Позагубих се временно , но ето ме тук да докладвам.
Първо - за килограмите! Днес за първи път кантарчето показа под 66 -65,8 и много ме зарадва. При мен нещата стават бавно, но пък устойчиво Wink
Второ - празниците ги изкарах както следва - петък шопска салата, събота - зелена салата, неделя - арабска салата и понеделник - таратор.
Другото - трето и по-важно е, че от днес минавам на диетата на д-р Байкова, с която моята приятелка току-що свали за 13 дни 4 кг. Ние сме на едни и същи килограми, сваляме еднакво трудно, така че предполагам, че и на мен ще подейства. Дано да ми задвижи метаболизма малко. rotfImao
Четвърто - като наблюдавах подробната таблица на отслабването ми забелязах следното: 14 дни след новолуние почти не свалям /периодът съвпада с втората половина на МЦ, така че не знам на кое се дължи повече / След пълнолуние и МЦ свалям в продължение на две седмици почти постоянно, по малко, но постоянно. За сравнение между 22-ри март и 2-ри април съм свалила 3 кг, а между 3-ти и 17-ти март - само 100гр. нето. И отново - от 18-ти март до днес - цяло кило, пък нали знаете при мен колко е трудно! Така че наистина имайте предвид фазите на луната и МЦ
Диетата на Байкова е чисто моно и много се надявам да ими резултат с нея и да сваля поне 2 килца. Стискайте палци!!!! Crazy Praynig
Сега да ви споделя диетата, както я нагласих:
1ви ден    кисело мляко + ягоди в 8,10,12,16;19,30 часа
2ри ден   ябълка + чай 8,10,16 часа ; спанакова супа със сирене12;19,30 часа      
3 ти ден   таратор    в 8,10,12,16;19,30 часа
4ти ден   ябълка + чай 8,10,16;  леща с моркови     в 12;19,30часа      
5ти ден    кисело мляко + ягоди в 8,10,12,16;19,30 часа
6ти ден   ябълка + чай 8,10,16 часа; домати и сирене 12;19,30часа   
7ми ден   таратор   в 8,10,12,16;19,30 часа
8ми ден   ябълка + чай 8,10,16 часа   ; боб с моркови    12;19,30   часа      
9ти ден    кисело мляко + ягоди в 8,10,12,16;19,30 часа
10ти ден   ябълка + чай 8,10,16 спанакова супа със сирене 12;19,30         
11ти ден   таратор   в 8,10,12,16;19,30 часа
12ти ден   ябълка + чай 8,10,16 часа; картофена супа + зеленчук в 12;19,30 часа
13ти ден    кисело мляко + ягоди в 8,10,12,16;19,30 часа
14ти ден   ябълка + чай 8,10,16; домати и сирене 12;19,30   часа
Ще ви държа в течение действа ли и така нататък  smile3502

Днес съм на ягоди с кисело мляко  newsm48

# 593
  • София
sandrella  Hug Добре дошла и успешен старт!  bouquet
petiapetiapetia  Hug стискам ти много палци! Това за фазите е много интересно... не съм го забелязала при мен дали е така, но напоследък използвам една програма, където записвам и тегло и храна и ще мога след време да засега. В момента обаче, забелязах, че вчера беше лунната фаза, а при мен съвпадна с МЦ /вчера съм яла само салати/ и днес съм 400 гр. нагоре. Друг път обаче поне с кило рипвам! Но няма значение! Важното е, че спрях главоломно да отслабвам, защото се уплаших в последните 4-5 дни! Поне днес е стопирано положението!
Ще взема да изчезна иначе...  Joy
Пожелавам ти успех с този режим. За мен е много труден, заради ябълката, а и храната ми е малко, просто вече не мога така... Затова ти стискам палци!  bouquet

# 594
petiapetiapetia  Hug стискам ти много палци! Пожелавам ти успех с този режим. За мен е много труден, заради ябълката, а и храната ми е малко, просто вече не мога така... Затова ти стискам палци!  bouquet
Благодаря ти много, ще се опитам, но много се страхувам от плодовете - вечерта след плодове направо озверявам, да видим довечера след тия ягоди как ще устискам и как ще спя. Когато ям солено не е проблем, но плодовете ме съсипват!  Cry
Ще ти кажа как e минало после Simple Smile Hug

# 595
Такааа крайно време е и аз да се отчета с минус от вчера съм минус 1 кг и 100 грама, най-сетне размърдах тази запецнала линия. А с нарушенията  в режима при мен твърдо се затвърждава за 1 месец -5 кг и нещо. Съответно, ако бях оползотворила и последните две седмици резултата сигурно щеше да е повече, но хайде сега няма да се тюхкам.  Flutter
petiapetiapetia искам да се поздравя за страхотните резултати и твърдата воля, както бешр казала snow4eva бориш се като прасе с тиква с тези оставащи килограми  Grinning Този режим на доцент Байкова ми се вижда добре, единственото при мен е, че аз не бих могла да спазвам часовете. Успех и казвай как се движиш.
donbonbon и аз като теб, но пак се взех в ръце, как е при теб ситуацията след луната има ли минусчета?
viki73 как си мила? И ти като petiapetiapetia си на доцент Байкова, споделете после резултата какъв е  Hug
sandrella добре дошла , как мина първия картофен ден?
Snow4eva купи ли секси бански вече с това ново тяло  sun

# 596
Здравейте момичета и аз се завръщам след едноседмично преяждане.Кантара ми показва плюс 2 кг. но скоро ще ги разкарам и ще тръгна пак надолу.От днес пак моно-ориз със зеленчуци,и утре пак така .Привет на новите и успехи.

# 597
  • София
sissleyy Hug Браво! Страхотно!!!  bouquet Важното е, че си ги задържала! Какво смяташ оттук нататък?
Snow4eva купи ли секси бански вече с това ново тяло  sun

Бански си взех миналата година - цял, разбира се, който наистина си е секси и се надявам тази година да ми стои още по-добре! Няма да инвестирам отново това лято! Но за дрешки се оглеждам!
qvili Hug успех!
petiapetiapetia  Hug ако с плодовете не се получи както трябва, сигурна съм, че можеш да ги замениш дори още по-успешно с домати и краставици. Аз от толкова диети, вече не обичам плодовете, когато са задължителни. Иначе с нетърпение ще чакам черешите тази година, а и други плодчета... но ябълки  Sick да не видя повече! Поне за известно време!  Laughing
Хубав ден и успех на всички! Hug

# 598
Ами аз вчера изкарах на плодове, днеска ми се иска да продължа. Естествено не смея голяма дума да кажа, но пак ще прибягам за ягоди това е сигурно. С две думи цялостната ми идея е да си направя 5-те дена плодове,които не успях преди време, пък да видим. А от май месец пак да си мина на някоя от диетите изброени на 1-ва страничка и така да редувам докато постигна желаните килограми.

# 599
  • София
Да, sissleyy, това е добре - плодове, може и зеленчуци, разликата не е голяма, важното е да не ти писне и да ти е приятно. Не спирай да редуваш режими - така и няма да се измориш, може да са за седмица - две, после друг, после дори трети за почивка, но трябва да има разнообразие, а не отпускане.
Аз сега съм в първа фаза на един режим и тя е до края на тази седмица. Ще видя как ще продължат нещата и ще ви държа в течение. За момента съм много доволна... ще видим! Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт