Монодиета 2 част

• 49 620
  • 731
  •   1
Отговори
# 540
Добро утро мили дами Hug Аз днес задържам сигурно е заради соевия сос който си слагах на елдата,за да мога да си я доям,но здраве да е днес ще бъда на ориз и киноа пък утре ще докладвам Grinning sissleyy  Hug голяма работа малко боб еми и ние сме хора и на нас ни се яде ,споко утре всичко ще е наред.petiapetiapetia ти си оправна жена супер си Grinning feta cheese следобяд ще ти кажа какво съм сътворила и как ми се е получило за обяд.Snow4eva  Hug как си.

# 541
  • София
Здравейте и от мен! Hug
Явно на повечето им е "паднало пердето"  Joy
petiapetiapetia Hug радвам се, че мъжът ти се оправя вече!  bouquet
sissleyy Hug няма начин при нагрухване да нямаме мазен плюс! Laughing
viki73 Hug много харесвам киноа, завиждам ти направо! Sunglasses
feta cheese  Hug МоРсКа СиРеНа  Hug H0uSse_Baby
Аз днес пълзя надолу, ще видим дали до ден-два ще си настигна пак линийката! Ние с нея винаги се гоним! Joy
Поздрави на всички, за да не пропусна някого!
И хубав ден! Hug

# 542
Вчера бях само на спагети,като за вечеря порцията ми беше по-големичка  Embarassed/аз естествено варих пак спагети/.Днес съм на ориз с  кисело мляко и смятам че ще се справя,защото го обичам.
Успех момичета  и минусчета  Praynig

# 543
Аз съм +300 грама днес, след умопомрачението  ми вчера! Но днес съм желязна!

УСПЕХ и на вас  bouquet

# 544
Добро утро и от мен, до тук съм на 1 фреш от грейпфрут и лимон, още си го допивам даже, не се тегля, че ме е страх направо след 3 дни безобразие да се кача, днеска няма да допусна "падане на пердето".
viki73 тъй е ама много дни ми се събраха така на нережимности и вече ме е яд, та и аз сега ще догонвам линийката май, че и гърлото ме понаболява  Tired
Snow4e  Grinning тъй с ме ние с тебе ,но здраве да е ще допълзим някак до долу
feta cheese случва се , продължаваме напред Peace

Лек и режимен ден на всички!

# 545
Здравейте момичета-и при мен положението е с плюс.Явно нещо бъркам-ще намаля порцийте .Е имах и някое прегрешение ама дребно де.Упорита съм и продължавам-само не знам в неделя като съм именничка как ще устискам ,ама ще му мисля тогава.Днес съм на млечни-айрян ,кис. мляко,сиренце. Успешен ден на всички.

# 546
qvili спокойно си празнувай е без да се забравяш пък в понеделник е пълнолуние ако го изкараш това което си качила ще го махнеш във вторник ,като се качиш на кантара поне при мен е така за един ден лунуване свалям по 1кг.

# 547
  • София
Мили дами Hug ако не се "видим" през уикенда да ви пожелая лекота, режимност и минуси!
Аз ще си карам до неделя включително на зеленчуци и салати.
На празнуващите - хубав и слънчев празник!  bouquet
Успех и хубава почивка! Hug

# 548
Здравейте момичета!   bouquet
Поздравления за хубавата тема! Peace Приемате ли нови попълнения?  Stop
След доста колебание реших и аз да се присъединя към вас! Избрах си една от диетките на първа страница - Диета от Дандулина. За съжаление,не съм от най-постоянните, но се надявам този път да успея да издържа до края и най вече след края. Пробвах доста диети, както и таблетки , нооооо винаги се издънвам както се казва на края Embarassed За ръста който имам 160 см - 90 кг са си твърде много  Blush Blush Blush
Вчера бях на картофи-цял килограм - с това количество неуспях да се справя, днес трябва да съм на плодове , но единствения плод който бих могла да хапвам цял ден са бананите - дали това е добър избор - незнам, но се надявам някоя от Вас мили дами да ми каже Praynig, както и мога ли да пия кафе - 3в1 - по 1-2 на ден?
Приятни почивни дни !

# 549
  • София
Добро утро и от мен! Hug
Не мога да не се похваля днес! Повече от килограм надолу! LaughingТри пъти се мерих на различни места и Кучето се чудеше защо се пуля рано-рано! Laughing
Вчера бях на зеленчуци - на обяд брюкселско зеле, вечерта - бамя /при това - готвени!/
Много странно... Когато най- не вярвам, че ще отслабна - се получава!

Magi_33  Hug Добре дошла! Разбира се, че приемаме попълнения! Успех в диетата!
Относно бананите си мисля, че по-добре цитрусови, с повече сок, но пък след като казваш, че това е единствения плод - какво да кажа! Пробвай с 5-6 банана. Премери се днес сутринта, виж резултатът утре и ще знаеш как ти се отразяват бананите. Има хора, които отслабват много от плодове. Има обаче и такива, които качват, независимо какъв е плодът! Индивидуално е!
Каквото и да избереш, важното е, че си решила да промениш някои неща и аз те приветствам и стискам палци! Всяко начало е трудно! Аз цял живот съм се опитвала непостоянно да се преборя със себе си, с лакомията и с килограмите! Едва от миналата година, когато започнах с много постоянство /и не съм спирала/, мога да кажа, че съм на път да спечеля борбата! bowuu

На всички, много хубав и успешен ден! Hug

# 550
Snow4e   браво мила когато има постоянство както казваш има и минуси  smile3501 Аз тази сутрин съм +400 вчера бях на две салати с домати , киноа и ориз басмати,но може да е от луната в понеделник ще лунувам и във вторник всичко ще е наред трябва да се мисли позитивно smile3521 Magi_33 добре дошла и аз мисля,че бананите не са най подходящи,но ти си знаеш утре кантара ще ти каже Grinning.Честит празник и лек ден на всички. sissleyy  Hug как си мила какво ти казва кантара или ти е сърдит.

# 551
Добро утро и от мееен мили дамки. Такаа аз вчера не издържах и се качих на кантара,за да видя за 3 дни какви поражения съм нанесла и о, мале само + от 400 грама  Shocked. Очаквах да видя някакъв огромен + от кило , че и нагоре. Вчера си изкарах на плодове, но вечерта си хапнах и салата, че ми беше гладно и май съм малко понастинала, но нищо сериозно. Та така де продължавам на плодове, то и детето покрай мен малко витамини да поеме  Grinning
Snow4e ТИ СИ НАШИЯТ ГЕРОЙ!  Hug разбира се, че щеше да ги свалиш. А ти зеленчуците как ги консумираш, пресни или готвени? И съответно как си ги готвиш да знам, че след плодовете можеби малко зеленчуци ще правя.
viki73 лунна ли има?  Hug
Magi_33 Добре дошла мила. И аз съм 160 см и сега след 20 дневна битка някакси свалих 5 кг почти и то с доста несериозности, лакомии и нережимности, въпреки всичко си отидоха. Така че постоянството е ключа, както и аз се убеждавам от собствените си опити. Така че опитвай, а само банани недей, по-калорични са. Разнообрази си, но най-добре не смесвай плодовете. Аз ям ябълки, портокали, ягоди и банан,но 1 максимум за деня, грейпфрут и лимони-фреш.

Лек и режимен ден на всички!

# 552
  • София
viki Hug благодаря ти! Видях, че ще лунуваме заедно! Мислех да съм 3 дни на гречка, но в понеделник ще изкарам Луната, а гречката ще е вторник и сряда. Така че се радвам, че ще сме заедно и съм сигурна, че минусчето ще го разкараш още днес!
sissleyy Hug Благодаря ти! Чак пък герой...  Embarassed
Радвам се, че си се престрашила и положението при теб си е под контрол! Грамчета нагоре - не са срашно! Важното е да не се отпускаме за дълго!
Относно зеленчуците - аз имам малко странен вкус  Laughing Обичам хубавите гозби, но мога да мина и съвсем на вятър и мъгла, както се казва. И брюкселското зеле, и бамята ги готвя по един и същи начин.
Готвя е много пресилено, защото замразеният 400-грамов пакет го слагам направо в йенска купа с капак, наръсвам с малко сол, някакви подправки /имам един микс -наскоро го взех, но не знам какъв е точно - май мексикански, и слагам 1 суп. лъж. лютеница или доматено пюре, прибавям 1 люспа масло, затварям и слагам в микровълновата за 10 мин. Само разбърквам след това и направо почвам веднага да хапвам.

# 553
sissleyy аз като бях на зеленчуци си правих зелен боб много ми е вкусен.1 пакет замразен боб го бланширам т.е го изсипвам във вряла вода със сол и го варя 5 мин.след това го отцеждам и го изплаквам със студена вода,добавям му чесън,копър и зехтин и балсамов оцет и става супер.Някой път слагам и печени червени чушки от буркан.Мисля,че зеления боб е много диетичен поне така съм чела.Ако обичаш пробвай,не казваш дали си пробвала пилешките пържоли. Hug

# 554
 Ами viki73 месото съм го забравил напоследък, а и пържоли скоро никой не е ял. Като пазарихме и купих някаква кайма та на домочадието сготвих кюфтета по чирпански и сега понеже ме подсети и за утре вечер тея пържолки май ще дойдат точно на място,но аз няма да си опитвам  Tired
Snow4e е как , разбира се, че си герой  Grinning След лунната, записах се за 3 дни, ще мина на зеленчуци, а много обичам зелен боб и бамя, просто ги обожавам и ще дойдат в менюто със сигурност.

Общи условия

Активация на акаунт