СЕПТЕМВРИ - 35

• 30 800
  • 743
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Ивилда...ми незнам newsm78, то и белтъка май нещо не трябва в големи количества...ама нямам спомени..защо?  newsm78
pocahontas80  Hug мерси, ама няма смисъл...Иначе имаше някаква заразена партида, изтеглиха от пазара, после нямаше внос...Ама аз не съм била редовна в даването и като бебе, та много не си го сложих на сърцено...Сега обаче като ме попита педи изрично...взех че купих саностола...така или иначе има и др.витамини и ще го давам...Пък и нали времето ще се оправя, слънце, повече разходки  Wink
Честито за бибата, Ангел пък тия дни и през деня си я иска....ходи, търси си я и му я давам...Явно щото му беше кофти...Ще чакам и аз да я изхвърли в кофата, че напоследък доста играчки попадат там... Laughing

# 256
Добро утрооооооооо!
Привет от Пловдив  Simple Smile
Тия дни съм ергенка и съм по гостита. Мъжката част са на село още он събота, вчера изпратих Невена на Монтана с майка ми, а аз се метнах на влака за тепетата. Довечера съм на женска сбирка тук в едно заведение и съм се наточила за купон.
За нас - здрави сме (да чукна на дърво), малчо свикна с яслата, даже последните дни сам си влизаше. Нямах време да чета назад, затова не се включвам по теми, но тия дни ще понаваксам доколкото мога. Мернах, че зъби обсъждате - ние имаме 8 предни, два горни предкътника и един долен. Ама предкътниците само са пробили, да не си помислите, че са излязли целите... Венци - надути, дете - кисело. Буди се нощем често, яде, направо..  #2gunfire Добре, че сутрин позамазвам последиците по вида ми с грим, иначе ще уплаша колегите и клиентите...
В общи линии това е, колелото се върти, еднообразие и скука до кроен предел.
Ако има болнички - бързо да се оправят  Hug

# 257
Добро утро!
Да се оплача...Отиваме снощи с бате на кино,в 10 часа тръгваме,обаче Дани нещо е превъзбуден,мрънка.Майка ще го гледа и ще го приспива.Тръгваме ние,питам я ще се оправиш ли-тя казва-разбира се-с теб как съм се оправяла...Казвам й като го приспи да легне на нашта спалня да е при него.
Какво заварвам като се прибирам-от вратата чувам страшен рев,детето се подуло от рев,хълца и не мога да го успокоя,а майка ми не го чува,въпреки че са отворени вратите и заспала в хола.
Просто откачих-за 2 часа й го оставих...А тя е и единствения човек който от време на време ми помага за Дани.Докато се съблека снощи,само като излезна от стаята и милото почваше да плаче...Кой знае колко се е уплашил и колко е плакал.Тя казва че малко преди да си дойда е спал,ама и тя като е заспала от къде да знае преди колко малко се е събудил...
Айде оплаках се...
Соник нещо ми се губи newsm78

# 258
Мдаа Атракция, очевидно не пътуваш за Варна, до последно снощи се надявах да метнеш някой смс...

Арчита много гадно това, не се вкарвай във филми, може наистина да е плакал съвсем малко  Hug

Снощи бяхме на бабин дом, сутринта ставаме с велики планове, ще оставяме децата при майка, а ние ще си правим месечното пазаруване...да, ама не...Сняг, един красив - зимна приказка. Докато се тюхкаме как ще се разминем с плановете си, взе че се разтопи...Е, само Коко оставихме, а ние тримата на пазар, е по набързо отколкото ни се искаше, ама няма как..с дребен не се пазари особено обстойно...

Ивилда за яйцата и аз знам, че има ограничения за жълтъка категорично, но не знам. На времето брат ми като трупаше маса за мускули си спомням, че ядеше по 7-8 белтъка и само един два жълтъка, ама все пак той си имаше цел...

# 259
  • София
Соник нещо ми се губи newsm78
Тука съм вече Mr. Green
За два дни оставихме Ники на нашите и отидохме до Банско да покараме ски. Вчера беше едно мъгливо, снеговалежно и доста неприятно за каране, но пък днес случихме на страхотно време. Още на първото спускане днес се пребих като куче, сега цялата съм синя и с изкълчено рамо Crazy Ама пак добре покарахме де, пък и си беше разнообразие, така че не се оплаквам.

Ники вече е здрав, одеве си изпи последната доза антибиотик. Надявам се да не го повтаря скоро...

Все го мисля това детенце от февруарчетата и все на рев ме избива, направо ще изперкам вече... Sad

# 260
Добро утро!

Закусвайте, че от понеделник е пости Whistling!!
Арчита, напълно те разбирам и аз щях да съм бясна, много ясно, че няма да стои да го варди и да не диша чак, но пък да не я викаш всеки ден, поне да се ослушва #Cussing out.
Миринда, как ти остават сили и да ходиш из България, просто незнам. Hug Завиждам ти на духа и жаждата за приключения!  bouquet

# 261
  • София
Добро утро мацки!
maya_4ekelova еехаа каква закуска...Немога да се справя с постите..без мляко и сирене не сядаме на масата...
s0nic  браво на вас...Кофти за падането....
И аз имам нужда от разнообразие, ама нещо не се очертава...щяхме да ходим на ХИсаря..с децата...ама заради днешния РД плановете се развалиха..та ще чакам другите почивни дни на бате и тогава вече трябва да шавнем нанякъде...Кати ми говори само за море.... Laughing пък то още е рано...

# 262
  • София
Добро утро!
Постите и в нашата къща са мисия невъзможна, без сирене и кашкавал не мога Crazy

# 263
Постите и в нашата къща са мисия невъзможна, без сирене и кашкавал не мога Crazy
и аз съм така. Една година с мъжо правихме пости .... една седмица само ...

Ние сега се завърнахме от РД на кръстника на Алекс, беше детско парти, а довечера сме на възрастно  Wink . Малкия заспа за секунди.Вчера обиколих три пъти Монтана да му намеря подарък - топка на ЦСКА. Намерих най-накрая.
За яйцето - незнам какво да правя, когато мога го залъгвам и не му давам, ама види ли тенджера на котлона само вика - ко ко. 
Вчера майка го гледа и го научила да казва че е пич , толкова сладко го казва  Grinning 

При нас е супер времето , отивам сега на терасата да пия кафенце.

Хубав ден!

# 264
  • Испания и Стара Загора
Ние по цял ден сме на разходки.Използваме хубавото време,че го дават голямо застудяване тези дни. Crazy

За постите- аз си ги спазвам от 1996г. насам,с изключение когато бях бременна. На мен ми е много трудно без месо.Млечните мога и с месеци да не ги ям,но месото ми е слабост.Но по време на постите,знам че  не мога да го ям и хич не ме блазни. Peace

ivilda и Андреа е така с яйцата.Може всеки ден да яде и по 1 не й стига.За това ги крия. Rolling Eyes

Направо ви завиждам за възможността да излизате без децата.При менн това няма как да стане,докато те не започнат да излизат с приятели. Whistling

# 265

Добро утро!
Вече втора сутрин ставам преди детето, пия на спокойствие кафе newsm78!
А и днес ММ има рожден ден, ще приготвяме масата за гости!

# 266
  • София
Добро утро мацки!
maya_4ekelova да е жив и здрав мъжа ти! И весело изкарване...
Супер недоспала съм...снощи се прибрахме към 1..дъра бъра с майка...стана 2..Ангел реши, че се е наспал...Айде докато заспи...Аз пих кафе да издържа вечерта и незнам в колко съм заспала, ама е било рано сутринта, хич не ми се спеше...и заспах когато Ангел реши, че трябва да става....
Пак студ се задава май....

# 267
Добро утро !!!

Мая да ти е жив и здрав, и много да те слуша !!!

Снощи бяхме на втората част на Рожденния ден, изкарахме до 3, и нещо сега ми се спи ...МАя мерси за кафето, засядам на компа с него , докато малкия е още долу ... чувам го че само ме търси ама .... няма да бързам да го взимам.

# 268
  • София
Добро утро!
Мая, да ти е жив и здрав рожденикът!

Нещо голяма пустош в темата тия дни, явно пада скитня Grinning

При нас духа страшен вятър и много ме е яд, щото иначе е слънчево и щеше да е страхотно за разходка...

# 269
  • София
То днес прошка било бе, аз съвсем се бях отплеснала.
Та прощавайте, ако някой с нещо съм засегнала Grinning

Общи условия

Активация на акаунт