СЕПТЕМВРИ - 35

• 30 800
  • 743
  •   1
Отговори
# 240
Честит 3-ти Март!!!

Емир да ги слагаш в самбукус-а, че е сладък..?

# 241
Честит 3-ти март!  [/color][/size]bg

# 242
  • София
Надина мислех си и аз за самбукуса... ама го оставих  за краен случай. Засега в стодала е дори приятно горчиво  Wink...
Мале каква съм блейка...не стодал, а саностол.. smile3555

Последна редакция: чт, 03 мар 2011, 13:33 от EmiR

# 243
Добро утро!
Честит празник!
Дани спи неспокоен и съм сигурна че е от зъбите,все се каня да му почвам пак хамомилата и все забравям...Да се стопля вече че милото в къщи пощурява.Сега ще го изведа поне мляко да му купя,но нещо не ще да го пие Sad

# 244
Я сега, варненки, кажете някой утре може ли да се види с мен, ако евентуално дойда до морето  Sunglasses

# 245
Аз съм на линия...

# 246
  • София
Та почнах да давам и саностол...щото педи ме питда дали давам вит.Д, а аз като търсих никъде не намерих и така си и остана. А на упътването на саностола пише, че децата получават ежедневната доза вит Д...та затова ...Как можах да объркам саностол със стодал smile3555 Надина...сигурно си се чудила хаха ....Ама саностола много приятен вкус и на двамата им хареса...

Последна редакция: чт, 03 мар 2011, 13:43 от EmiR

# 247
Ми малко да, викам си пък сироп за кашлица, ама знам ли....

# 248
Честит ни празник! bg Дано да има повече поводи да се гордеем с държавата ни, а и тя с нас!

Аз пък мислех, че вече не трябва да пият вит.Д  newsm78 Педи нищо не е казвала, но тя и без друго не е от обяснителните  Thinking

# 249
Честит празник!

# 250
Честит Празник!

и Добро утро !!!

Тази нощ малкия така се въртя, не иска да  си спи в креватчето, а като спи при нас е едно въртене, едни ритници, щото спи на наште възглавници с краката към баща си ... чакам да стане мъжо да видя колко е син  Wink . Ще има да ми се кара че не го отучвам от това, че само го слагам при нас ама ...  Sad

Айде оплаках се сега да сложа кафенце и да ви чакам да се отчетете, болни и здрави , всичи

Последна редакция: пт, 04 мар 2011, 07:29 от ivilda

# 251
Eй ме и мен, видно не пътувам за Варна  Wink
Скука, пак ще висим в студа вътре  Whistling

# 252
  • София
Ха добро утро и от мен!
Ивилда хъъммм кафе с кисело мляко...какъв ли ще е резултата  Laughing Sunglasses
Нищо интересно...май и никъде не се очертава да ходим...само утре на РД, ама чак вечерта..Майка ще дойде да ги гледа..
Есим за вит Д педи беше казала още декември /като ходихме на консултация/ да го почвам...ама не намерих, та и аз не съм давала, но явно трябва...сега поне със саностола...ще подавам малко...

# 253
Може ли да давам всеки ден варено яйце, яде само белтъка ?  newsm78

# 254
  • София
Добро утро и мерси за кафето, аз сега си го пия!
Емир, защо не си намерила вит. Д? Проблем с доставката ли има? Ако имаш нужда тук продават Вигантол, но без тази помпичка на капачката. Мога да ти пратя ако ти трябва.
Забравих да се похваля, че ние от една седмица сме без биберон  Party Възползвах се от факта, че сама си го изхвърли в кофата за боклук и после като го търсеше обяснявах, че Ана Мария го е изхвърлила сама и така...Много съм доволна  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт