СЕПТЕМВРИ - 35

• 30 807
  • 743
  •   1
Отговори
# 225
Моето чаве е с 11 зъба ноо много странен зъборастеж има. Отдоло имаме предните 2 зъба и 2предкътника, горе има 7зъба, само единия кучешки липсва...а доните предни хич не си личи че ги има, сега набъбват долните кучешки и ще е ебати вапмира ако пробият те вместу предните....

# 226
  • София
Никола и той е с 16 зъба. При никненето не мога да кажа, че има особени драми - понякога е кисел, ама има случаи да е такъв и без да му никнат зъби Mr. Green За момента не мога да се оплача, че ни е тормозил прекалено.

# 227
  • София; Дружбето
И на габи му никнат зъбите без ред. Отдолу има предните 2 + 2 предкътника, отгоре отпред 4 + 2 предкътника. кучешки няма и няма още изгледи да поникнат

# 228
  • София
Здравейте, ние сме все още болни, следобед ще ходим пак на лекар.
Арчита,  Hug
За кърменето аз съм на мнение, че колкото по-дълго толкова по-добре, това може би и защото аз не можах да кърмя достатъчно дълго  Sad Миналата седмица ми откриха фиброаденома на едната гърда и все си мисля, че има връзка с неуспешното ни кърмене. Тази гърда винаги болеше повече и никога не можех да я изцеждам както трябва...Та мисълта ми беше, че дългото кърмене не е най-доброто само за детето, а и за майката.
Ана Мария има 14 зъба и скоро ще има 16, надявам се вече горните кътници да излизат, че последните 3 нощи се събужда през 30 мин с рев и много се мъчи горкото детенце  Cry

# 229
  • София
Привет!Чакам с нетърпение да свършва тоя студ Sad, днес има ужасен вятър.Мартин се събуди  рано, нощите продължават да са драматични и в резултат беше киселяк.Не знам дали е от зъбите вече - има 14 зъба и сега май ще избиват и горните 2 кътника/много са му подути венците/.Напоследък много бълнува и сънува, неспокоен е,реве.Чудя се да му давам ли нещо? newsm78.
Еми, и на нас ни бяха изписали масажи с плумекс бебе, но не мога да кажа дали помогнаха.При нас след двудневна температура почти нищо му нямаше само малко кашляше.Мога да кажа обаче, че много силно мирише.Бързо оздравяване!

# 230
За зъбките много ни помага дентокинд (мисля, че е хомеопатично). Даваме го в млякото но може и направо в устата - много бързо се разтваря Peace

# 231
Брех, ние сме направо беззъби  tooth - едва 7 бр. Дано не е като майка си - последните ми два млечни зъба паднаха на 25г. и не излязоха постоянни, нямало зародиши  ooooh! Като го замъчат зъбите само мажа с Дологел. Не тъпча с лекарства зорлем, пък макар и хомеопатични.
От няколко дни Ади изпитва голямо страхопочитание от един щраус (играчка), който танцува на фона на музика. Като не слуша и го заплаша с него и веднага сменя поведението  Mr. Green

# 232
Покахонтас  Hug Само ще ти кажа, че не си сама..- това помага, да знаеш, че има и други като теб.. Hug  bouquet

# 233
  • София
Покахонтас  Hug Само ще ти кажа, че не си сама..- това помага, да знаеш, че има и други като теб.. Hug  bouquet
Знам, мерси Надина  Hug Вече мина първоначалния шок, почнах да мажа с крем и чакам следващия преглед след шест месеца и не се тревожа излишно  Simple Smile
Ние сега се върнахме от кумовете, този път нямаше истеричен рев заради кучето, даже си играхме малко с него  Party Много съм щастлива, че вече не се страхува от него, то е едно сладко и игриво кученце  Heart Eyes

# 234
И на мен ми писна от този студ  Confused.
Бебешондел, много е неприятно това с рефлукса, но един ден ще е зад гърба ти  Hug.Дано е по-скоро!
Покахонтас, каквото било било, не се измъчвай  Hug.
Надина, Съгласна съм с теб, че ако кърменето се е превърнало в мъчение за майката, би следвало да се направи всичко възможно нещата или да станат приятни и за двете страни, или да приключат. При нас нещата с кърменето ме устройват идеално - Моника не се буди нощем, не ме търси през деня. Тогава просто си играе  Grinning.

# 235
.

Последна редакция: чт, 03 мар 2011, 00:15 от polly

# 236

Кафе за вас!Честит празник!

# 237
  • Испания и Стара Загора
Честит трети март! Бъдете горди българи където и да сте и не забравяйте родния дом и родина!! България - това сме ние! Всеки от нас е част от нея, затова да я обичаме, пазим и носим в сърцата си!!

# 238
Добро утро!
Честит национален празник! bg
Интернета ми е направо ужаааааасен!
Вчера бяхме на тържество на племеницата, малееее, малкия така се забавлява и се радва после на каките и батковците!

# 239
  • София
Добро утро мацки!
ЧЕстит национален празник!
При нас нещата се нормализират...Ангел не е вдигал Т, но пък ми отказва капсулите терафлу /трябва да си ги пие 5 дена, направих си устата да ги спра, но педи беше категорична/ и съм се видяла в чудо как да ги давам...Колкото и дълбото да ги поставям в гърлото ги плюе...разтворени са ужасно горчиви и вчера повърна от напъване и гадост явно...Днеска сутринта ги сложих в сироп саностол и някакси не се усеща толкова горчивото...та го изпи, но само като ме види се крие  Mr. Green Това му е първото пиене на гадно лекарство...всичко друго досега е било сладки хомеопатични гранулки...Вчера основно кара на течности, хич не беше на кеф да яде, но педи ме предупреди да не го насилва, и ако иска само да пие - да пие...ще видим днес как ще е...
За зъбоникненето - еми незнам неможе всяко неразположение на детето да се обяснява със зъбоникнене...  Peace

Последна редакция: чт, 03 мар 2011, 13:34 от EmiR

Общи условия

Активация на акаунт