СЕПТЕМВРИ - 35

• 30 596
  • 743
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Добро утро мацки!

Соник как беше първия работен ден?
Ангел не вдигна Т, надявам че 1 ден е достатъчен за реакция и днес да не съм в очакване. От сутрина си тича и определено не го боли крака...Нещо и аз се бях притеснила за тая ваксина, а уж не ми е за първи път...

# 76
Добро утро!
Соник,и аз това щях да питам... Wink
След малко и ние отиваме на консултация,дано няма реакции...
Вчера бяхме на гости в Еми и Ачо като го питаш къде го боцкаха си показва крачето GrinningМного миличък hahaha

# 77
Привет!
Бе що така от ваксината - като чета, май всички са дали реакция  Rolling Eyes  Да пишем на някой...МЗ, с питанки защо така? Предстои ни март месец, страшно ми е...
Соник, разправяй....Simple Smile
Киара, здрасти  Hug

4 полубезсънна нощ, все още има т, появи му се втори налеп вчера, едни температури 39.5 вече  4 дни, ужассс. Дано почне да действа вече аб, че е голяма мъка, не ще да пие нищо, яденето ясно - кара само на кърма. Купих му и лечебна хумана, но не я ще. Раздриска се 1-я ден, от тогава само газове, но как миришее, все едно е тиня, на канали и блато  Confused

# 78
Добро утро !!!

Цепи ме главата ужасно ...  Sad
Ние не стигнахме до педи , днес ще ходим. Утре сме на монтана на покупки, че в събота ще правим на мъжо РД с приятелите /20-тина човека / . Май ще съжалявам че не отидохме на механа ...

Как са болните ? Атракция, Арлина ?

# 79
Добро утро!
Ей голям студ хвана! Хем някакси съм настроена, все пак е зима, но това хубавото временце преди това така ме подлъга Crazy.
Киара, радвам се че писа как сте! Hug
Ние би трябвало днес да сме на консултация, но тук има обявена грипна ваканция. Мисля, че не приемат сега! Така че няма да слагаме пак ваксина.
Да ви попитам гъбки може ли да се дават, че онзи ден в комплекта зеленчуци, които взех имало и такива, и може и да е ял. Нищо му няма, но дали не съм избързала newsm78.

# 80
Добро утро...

На недоспалите и болните  Hug

Бобсъна няма . и все така никакви други симптоми на каквото и да е..Днес все пак ще го водя на лекар и направо не знам какво да и кажа..Имаше темп. ама сега няма  ooooh! Абе да го види тя пък.....

Еми какво стана с опитите за Ам за Ангел, имаше ли резултат с някое от тях...

Мая уж им е рано за гъби, не за друго, води се тежка храна. Ама и Боби си е хапвал вече, е вярно е парченца от една пица, докато се сетя, но е ял. Не бих му сготвила все още обаче...

И на мен ми писна от тази зима вече, пак е зверски студ при нас...дори и до кухнята няма да го изведа, добре че е майка, че иначе щеше да кара на супа от картофи и моркови...

# 81
  • София
Ивилда вие до края на месеца ли ще го празнувате РД на мъжа ти Laughing 20 човека си е точно за механа...ще се скапеш да готвиш и слагаш на масата...
Надина пропи фризо 3, но само когато сестра му пие...затова давам в 16 часа, правя в една кана с две сламки и смучат и двамата...има няма му се събират 150 мм, но не всеки ден, защото Кати не иска да пие всеки ден...Сам не кусва АМ, но ако имаме на гости някое бебе, което му е дошло време за хранене и Ангел пие...може и два пъти на ден...Абе малко като него си е, но пък яде сирене, кисело мляко, давам йогуртите на ХИП и Бебевита, както и тези с изварата, вечер млечните каши "лека нощ" на ХИП....та се надявам да си набавя количеството...
И тук много студено, ама сигурно ще излезем поне за половин час...
Ангел успя да покори и столчето си за хранене, качи се върху него има няма за секунди...все го дебна и успявах да хвана докато виси във въздуха, но снощи се качи отгоре...Беше много доволен, а аз изтръпнах...

# 82
Ивилда вие до края на месеца ли ще го празнувате РД на мъжа ти Laughing 20 човека си е точно за механа...ще се скапеш да готвиш и слагаш на масата...
ммм да ама ... Казах му че сега нали е годишнина и да се разпуска, нагодина няма ... вече детето е напреден план  Wink

Ние не искаме нито Ам, кис.мляко яде по 5-6 л. и повече не иска, прясното като го види в чашката и я хвърля, чудех дали да пробвам с козе прясно , уж то е по-близко до майчиното ама ... то сега няма де, амма другия месец ...

# 83
Здравейте!
Майчета, кажете моля, при темперетура от 36.9 след ваксина , направена преди 2 седмици трябва ли да се пие панадол?

# 84
  • София
gary а защо реши, че е от ваксината...?? Съмнявам се за реакция след 2 седмици...Единствено   за ваксинат в 13я месец се пишеше, че може да има реакция до 10я ден...
По скоро да не е някое вирусче, да не говорим, че Т36,9 не е Т при дете под 2 години....

# 85
 Смятам я за гранична темперетура 37, затова питам, благодаря ти EMIR.

# 86
  • София
Исках да кажа, че 37 не се брои, особено ако мерена след сън...иначе разбрах, че я смяташ за гранична...Принципно до 38 педи съветва да не се дава нищо...та както си решиш...Аз не бих дала... Peace

# 87
Исках да кажа, че 37 не се брои, особено ако мерена след сън...иначе разбрах, че я смяташ за гранична...Принципно до 38 педи съветва да не се дава нищо...та както си решиш...Аз не бих дала... Peace

Подкрепям напълно казаното от Еми.  Peace
37 за мен никаква температура не е - даже като се заиграе по-бурно детето може да я вдигне. Иначе, с повишаването на температурата организмът сам атакува и се справя с всякакви възпаления, та редно е да му дадем шанс.

Я и аз да се включа с един въпрос.
Кажете моля, тези, които използвате сгъваеми кошарки за спане на бебчовците, доволни ли сте и до какви килограми може да се спи вътре?
Обмислям да вземем една такава кошарка, че като ходим при свекърите, голям зор виждам със спането. Спим на един диван, който за двама души е ок, ама като легнем тримата, ужас. А и трябва да си легна с Вико и да стоя до него като наказана, иначе не заспива и опасността да се изтърколи е много реална.  Whistling newsm78

# 88
Ние сме със сгъваема. Много му е удобно. Ние сме около 14кг и за сега няма проблем, слача дивее вътре понякога....
Аз искам да питам късно ли е да го науча да заспива сам? Вчера го остави с шише вода и биба и за 30 мин заспа, днес обаче не стана номера  Thinking

# 89
Гари, това не е температура  Wink На Свилен давам над 38,5  Peace

Общи условия

Активация на акаунт