САМО ЗА КОДОВЕ за пазаруване от английски сайтове

• 94 145
  • 740
  •   1
Отговори
# 60
Записвам се да следя темичката. Все се каня като взема парички да поръчам нещо чужбинско...

# 61
# 62
 Peace    В Mothercare има безплатна доставка за Англия , за поръчки над 50 паунда и при избор на стандартна доставка .

# 63
  • София
Код за M&S

10% off

when you spend any amount on Menswear online.

Simply shop by 5 April and enter this
promotion code at checkout

UY7X-LS6HZN-9JY5U9

# 64
момичета моля ви за помощ,искам да си пазарувам от sportsdirect но знам само ,че доставката е към 30 паунда-дали има някакъв код за безплатна доставка или някаква опция за по-малко пари до България?Нещата които съм си избрала са на стойност 100 паунда

# 65
Прати ги до англ адрес на фирма превозвач, до там доставката ще е безплатна, после само на превозвача ще платиш до Б-я, средно 1 лира на кг тегло, зависи от фирмата, която предлага услугата...но си направи сметка, че маратонките примерно са в кутии и си тежат, та на чифт поне 1 кг слагай и виж как ще ти излезе сметката най-добре, v12345.
Има цяла тема за СпортДиректа, виж там  Peace

# 66
ок-да благодаря ти много-сега видях ,че има специална тема

# 67
КАК СТАВА ДОСТАВКАТА ОТ Pumpkin Patch. ИМА ЛИ ДОСТАВКА ДО БЪЛГАРИЯ ИЛИ ЧРЕЗ ПОСРЕДНИК ТРЯБВА ДА БЪДЕ?

# 68
КАК СТАВА ДОСТАВКАТА ОТ Pumpkin Patch. ИМА ЛИ ДОСТАВКА ДО БЪЛГАРИЯ ИЛИ ЧРЕЗ ПОСРЕДНИК ТРЯБВА ДА БЪДЕ?

Моля, пиши в темата за пазаруване. Тази е само за кодове.

# 69
  • Варна
Запис в темата и отивам да видя що за кодчета има

# 70
Сигурно не откривам топлата вода, но все пак да кажа - при регистрация във verbaudet изпращат кода за отстъпка 15 от 20 паунда при първа поръчка. 20тте паунда трябва да са от ненамалени стоки, обаче после отстъпката странно я разпределя и върху другите, вече намалени артикули, ако има такива.

# 71
Инкс, благодаря!
Аз пък не го знаех, сега ми даде и код, като поисках ел каталог, макар да не виждам в него нещо различно от сайта.

Само ако някой може да помогне с някакъв артикул за допълнение към това костюмче, че  Two Hearts

http://www.vertbaudet.co.uk/Views/Produits/Detail.aspx?N=0&N … Ns=p_PVENTE1&
 Както и да гледам, под 6-7 лири нищо не намирам, което да е намалено и да хване кода.

# 72
  • Варна
Сигурно не откривам топлата вода, но все пак да кажа - при регистрация във verbaudet изпращат кода за отстъпка 15 от 20 паунда при първа поръчка. 20тте паунда трябва да са от ненамалени стоки, обаче после отстъпката странно я разпределя и върху другите, вече намалени артикули, ако има такива.

Супер! Мерси, аз също не го знаех, а и не съм поръчвала от там, сега ще се регистрирам. Трябва ли от някакъв специален линк да се регистрирам или няма значение?

# 73
Не, няма значение - аз след раздялата с Ла Редут реших да го проверя и така се регистрирах.
За съжаление и аз не намерих под 6 паунда нищо ненамалено. Sad

# 74
Някъде бях чела,че английският Ларедут доставя до България и то без посредници.Само дето било по-скъпичко, дали ако се намери код няма да стане вече по-евтинко от френският newsm78

оооо редактирам се ....май не доставят до БГ Sad

Последна редакция: нд, 03 апр 2011, 08:49 от Пинко

Общи условия

Активация на акаунт