Март, да сме бели и червени, Август с бебета засмени- еп.8

• 24 442
  • 722
  •   1
Отговори
# 135
искам да ви покажа леглото което сам си харесала http://www.dizainbaby.com/bg/magi.php или пък това http://www.dizainbaby.com/bg/lady.php много са хубави и не са много скъпи 310лв Mr. Green

# 136
Самар на мен ми харесват, но аз вече съм споменавала, че ще си купим отделно кошара и скрин, защото в това малко скринче нищо няма да поберем, а нямаме място в гардеробите ни.Този в спалнята е натъпкан с мои дрехи, а другия в детската с дрехите на бъдещия татко.Имаме си отделна гардеробна, но не е завършена и незнам дали изобщо ще бъде...
Иначе и двете легълца ми харесват

# 137
Самар, ние сме с подобно, доволна съм особено от повивалника отстрани - много ми беше удобен няколко месеца.  Peace

Ама хайде и аз да си кажа, че и аз сънувам сексове.. Обаче у нас не са мираж...  Mr. Green Днеска сънувам - утре осъществяваме  hahaha

БХС и аз не съм правила, Самар... Е, ФМ правя, но само тях.  Peace

# 138
Буболече аз няма как да го осъществя...милото с това счупено ребро е пълен инвалид сега.... Я ми прати една снимка на мъжа си

# 139
Минавам да ви пожелая лека и спокойна нощ,а за някой и любовна да бъде Heart EyesЗа секса-да се изкажа,и при нас за момента е мираж,но след прегледа се надявам всичко да е наред и да нападам мъжлето,иска ми се да мине поне и 16г.с. че все още имам леки болки,та за това де,не че имам забрана от док Wink
Самар,нашето легло за каката е почти същото,но не мога да дам отзиви,защото за 4г,тя е спала там само няколко пъти Laughing
Романол,харесахте ли количка и креватче?

# 140
От дървените креватчета това е абсолютния ми фаворит:
http://www.babiesgalore.com.au/pics/az3oftsi9j3mwjjd.jpg
Но разбира се цената ми е немислима...Затова ще взема още една преносима кошара, за да настаним каката, бебето ще е в "безценната" нейна (която, срамота, за 300 лв. вече скърца ужасно), а като пораснат в нормални легла Flutter

# 141
Илианче, не мисля, че снимка ще ти свърши работа  в случая  Laughing
Ама във фейса го има... http://www.facebook.com/album.php?aid=8184&id=100000321155134#!/photo.php?fbid=104110056276366&set=a.104109976276374.8184.100000321155134&theater Малко слабичък ми идва на мене, ама на тебе може да ти е добре  Joy
Услужлив е, всъщност  hahaha

# 142
Лелееееееееее,аз докато се разпиша,вие вече 10 стр.сте изписали Mr. Green Crazy
Близоо Hug
Връщам се да ви чета
Лека вечер на всички Heart Eyes

# 143
Лелеееее, Буболече, страхотна фотосесия!  Heart Eyes А Преслава ти е одрала кожата! Голяма красавица!

# 144
Хехе, Грийни, благодаря  Hug

# 145
Добро утро!
Буболечееее, засрамих се чак. Надявам се, че си разбрала шегата ми и не си се ядосала  Hug Hug Hug
Аз вчера бях във вихъра си....овършях ибей и накупих толкова неща...и за бебо и за мама  Joy То...може ли мама да пропусне да купи нещичко и за себе си

# 146
Добро утро! И аз съм от сънуващите, но не толкова често осъществяващи, но при нас детето е фактора, защото в момента сме в една стая, но като се стопли времето, ще пристъпваме към действие  Mr. Green.
Илианка, ако искаш пусни покупките да изплакнем очи и ние.
Креватчетата и на мен ми харесват, но ми се струват малки. А това дето Моника го е пуснала е много интересно.

# 147
Ма, моля ти се!  Hug Хубаво е така да ни хваща лиготията  Heart Eyes

Добро утро, момичета! И май само това  Laughing Нещо ми зачезна музата... от глад ще да е  hahaha

# 148
Бягай да закусваш, аз вече два пъти хапвах от 6.30 насам : Embarassed е, втория път се засрамих и беше банан:)

# 149
Добро утро!

Буболече, хапна ли?  Wink Аз добре се представих - закусих подобаващо.  Blush Сега се наслаждавам на чаша мляко с нес. Да видим докога ще ми позволят!?!  Rolling Eyes
maria, ние не само, че сме в една стая, ами сме и в едно легло. Ани трайно се настани в нашето легло и на мъжа ми му писна и се изнесе на дивана. Рядко се засичаме!  Blush Даже се шегуваме, че поне успяхме да направим бебето преди нашественика да окупира леглото ни.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт