Март, да сме бели и червени, Август с бебета засмени- еп.8

• 24 446
  • 722
  •   1
Отговори
# 375
моникабири стерилизатора си го взех за 1 паунд  Party С доставката ми излезе 8лв.
Бебефона държа да е с камера, защото бебето ще си е в неговата стая.
Възможно е да ти кажат пола без да се съмняват, но това вече доки ще ти каже. Имай търпение до 1 март  Hug

# 376
  • София, Люлин-8
Добро утро момичета  Hug

Мале ама колко пишете  Shocked  ooooh!  Laughing 2-3 дена не съм влизала, че със половинката обикаляхме за мебели и вие сте изписали 20 стр.  Shocked направо няма наваксване  Laughing
Първо реших да ви пиша и после ще се върна да ви до изчете, че днес ще идват да ни монтират секцията и в къщи е хаос  ooooh!
Ние сме решили да купуваме само количка, креватче, дрешки и шишета всичко останало, като бебефони, стерилизатори, помпи и т.н. от приятелите с малки дечица  Wink
От това обикаляне тия дни без крака останах  Simple Smile, но си харесахме креватче от Айко
http://www.aiko-bg.com/index.php?show=p&sgid=51&pid=48415
А с количките направо не знам тези които ми харесват са ужасно скъпи, а на другите все някакъв кусур им намирам направо не мога да си избера и това е. За сека съм се спряла на тази:
http://angiebg.com/index.php?page=shop.product_details&flypa … mart&Itemid=3 или на няколко модела на Hauck и на  Cangaroo
ама ще го мисля после  Laughing
Но най-важното е че си купихме секция, че го отлагахме от 3 години Whistling и бяхме превърнали детската стая в склад  Embarassed
http://www.zonaforhome.bg/products/dnevna/sekcii/0/7191501012

Е айде аз ще ви оставям за сега, че ме гонят от компа  Hug
И се извинявам за дългият пост  Embarassed
Хубав ден от мен   bouquet

# 377
Здравейте мами Simple Smile

Пак едвам наваксах с четенето.....

Честито на узналите пола, стискам палци на мамите, които са на лекар днес!!!

За бебефона - и ние искаме такъв с камера, защото бебока ще е в отделна стая - в нашата спалня няма място за кошарка...

Днес съм много щастлива, защото съм отпуска и ще обикалям по магазините да оглеждам за мебели за  бебока Simple Smile))

Може ли и на мен линк към групата във ФБ?

Хував петък на всички  Hug

# 378

ДОбро утро мамите! Черпя, че днес съм рожденичка! Вече получих най-страхотния подарък от сина ми - събуди ме с "Мамо, обичам те!", а следобед пък съм на преглед с другото съкровище. така че се очертава изключително вълнуващ ден! Най-вече очаквам да разберем какво ще е щъркелчето!

Относно уредите и пособията, моят стерилизатор е на Авент, ползвах го усилено, сега го ползва и една приятелка, но възнамерявам да си го взема. Купувах си тези неща от Англия, с всяко такова нещо, получаваш сума ти други, например със стерилизатора 4 шишета и биберони, с уреда за затопляне също, така шишета не съм купувала, бях събрала към 10 и още доста неща така.  Simple Smile
romanol, честито ви покупки!

# 379
  • София
Вени, честит рожден ден, мила, много щастие и сладки моменти  bouquet  bouquet  bouquet
Веселка мила и аз съм при Марков и естелитка е при него, аз съм доволна от него.
Снощи сънувах някакъв сън, в който мъжът ми ме ядосва и сутринта му се събудих сърдита без да знам защо, чак после се сетих hahaha hahaha hahaha.

# 380
Вени, ЧРД!!!

# 381
ЧРД, Вени!!!!!!!!!!  newsm59

# 382
ЧРД, ВЕНИ. Жива и здрава и леко бременеене Hug

# 383
Вени, честит рожден ден... бъди много обичана, уважавана и щастлива. smile3525

# 384
Вени, честит рожден ден! Да си жива, здрава, много щастлива и късметлива!   bouquet
Илианка, ми тя доставката май ти е излязла по-скъпа от стерилизатора!  hahaha

Аз ползвах стерилизатор на Чико. Сестра ми ми го подари, беше в комплект с шише. После й го дадох тя да го ползва, сега пак ще ми го върне.  Mr. Green Помпа за кърма ползвах на Авент - ръчна. Много съм доволна! Изключително полезен уред. От бебефон ние нямаме нужда - то в гарсониерата всичко се вижда и чува и без уреди!  Laughing

Да ви кажа колко съм изветряла. Снощи заредих пералнята и я програмирах така, че да свърши към 19 ч. - тогава се връща мъжа ми и да може да ми изнесе панера с дрехите, че ми омръзна да разнасям по две-три дрешки, за да не вдигам тежкия панер. Връща се мъжа ми и вика: А, пералнята е изпрала! Взима панера да изважда дрехите и го чувам да вика. Отивам и като гледам течния препарат се разтекъл по пералнята, извадените дрехи са целите на сини петна и ........ СУХИ! Аз просто съм забравила да пусна пералнята!  Joy Та, хайде наново слагам всичко вътре, сипвам препарат и я пускам. Този път успешно!  Wink

# 385
хихи:) добре ти се е получило. Аз си вдигам тежко, то детето е 10 кила, в сравнение с него всичко е лекичко:)

# 386
Вени, ЧРД! Бъди жива и здрава, обичана и щастлива!
На момичетата, които искат Фейсбук, аз се опитах да пратя на няколко, но нещо не ги допуска до групата, нека някой който може да прати друг линк да им изпрати.

Последна редакция: пт, 25 фев 2011, 11:03 от maria_1980

# 387
Здравейте, бъдещи и настоящи мамчета! Не съм се включвала много отдавна,но ви чета много редовно и се радвам на хубавите ви новини.  Всичко при мен е  наред, раста и на корем и на други части Blush Миналата седмица доктора ми каза, че 99% е момче  stork-boy  , за което съм много щастлива Laughing, най-вече заради таткото, че нали си имаме една принцеса на 6г. Честито и на бъдещите булки, това е най-прекрасния ден в живота на една жена. Момичета гледам някой от вас пазаруват доста от ибей, дайте повече инфо за доставката, не виждам за България как се определя сумата за доставка. Приятен ден на всички.

# 388
Вени честит рожден ден   bouquet
Вилито радвам се, че станахме 2 мамите, които ще си гледаме децата в отделна стая.  Hug
Грийн айс то няма как доставката да не ми е повече от самия стерилизатор....при положение, че той струва 1 паунд Simple Smile

# 389
  • София
И аз като Моникабири да кажа - не бързайте с покупките, много от тях ще се окажат ненужни. Ако например кърмите, стерилизаторът ще се окаже напълно ненужен. На мен ми подариха и си стоеше като паметник. Синът ми не е пил нищо друго освен кърма, съответно не ми е трябвало да стерилизирам шишета, помпа също не съм ползвала, кърмата си се регулира успешно и произвеждах толкова, колкото искаше бебето.

Вени, ЧРД! Бъди много здрава и щастлива и най-вече обичана и обичаща жена и майка   bouquet!

Аз довечера съм на преглед и вече треперя от нерви и притеснения дали всичко ще е наред...

Общи условия

Активация на акаунт