Март, да сме бели и червени, Август с бебета засмени- еп.8

• 24 483
  • 722
  •   1
Отговори
# 480
От няколко дни съм с такива болки в зърната, сякаш са разкъсани  ooooh! Е няма такова чудо. И като ми казаха, че това е до раждането та и после направо ми призля. Как се преодолява тази болка при кърмене  Thinking
няма ли някакво кремче за мазане?

# 481
Привет и от мен! Групата за ски замина без нас с малката:( защото реших, че по-добре да е в отлична форма за 2-ри, когато заминаваме за 7 дни на Пампорово. Сега се развихрих и изчистих апартамента, чудя се как да разместя детската стая, че да настаним там вече Ирина.... и да изгоня мъжа ми, който я ползва за офис. Казах му, че засега може да си сложи бюрото в спалнята, а като се роди новото бебе не знам къде ще ходи милия:)

# 482
Milenita blue в понеделник съм на преглед и ще питам докторката. Дано има нещо успокояващо  #Crazy

# 483
Ilita, сигурно могат да се ползват кремчетата, които се ползват при кърмене - Лансинох и Гермастан, те са за разранени зърна, дано и при теб помогнат, доста неприятно ми звучи:(

# 484
  • Sofia
И аз мисля, че кремчетата за кърмене трябва да помогнат.
Аз си правех компреси с подплънките за кърмачки (или малко марля) - намазваш обилно зърната с крем (аз ползвах този на Авент за разранени зърна) иотгоре слагаш една подплънка или марля, така около час да стои. Много ми помагаха.

# 485
  • София
Здравейте и от мен ,включвам се и аз тук....ще се радвам да си споделяме за всичко около бременността си ....Аз съм в 17 г.с. ,много щастлива и развълнувана от всичко предстоящо.. Hug 

# 486
irigy, добре дошла при нас!
Илианка, гледам, че ще купуваш бебефон от ибей. Ще може ли да се поинтересуваш дали има такива бебефони с вибрация, държа на това, че имам малък проблем със слуха и през нощта няма да мога да го чувам бебето. Засега се спрях на няколко модела:
http://www.novobebe.com/graco-digitalen-video-bebefon-bg-736.html

http://bebefon.pazaruvaj.com/bebefon-dect-philips-avent-scd-530- … .html#description

# 487
  • София
  bouquet   bouquet  bouquet

# 488
Здравейте момичета! Благодаря ви отново за прекрасните пожелания!
Нашия преглед вчера също мина успешно! Да ви се похваля - ще ставам мъжка майка!!! Радвам се много! Heart Eyes И име на бебето имаме, с мъжо сме единодушни - Ивайло, ще е кръстен на сестра ми! А тя колко е щастлива, не е истина!

Иначе моят фаворит за перфектна количка е ето този:
http://www.slunce-bg.com/product/445/detska-kolichka-jane-nomad- … io-3-v-1-j06.html
Страхотна е, от опит го казвам, само дето нашата Jane е две в едно - зимния кош има функция да става столче за кола. Много удобна ни беше!

# 489
veni9 честито момченце и името е хубаво.  Буболече , happymama, Дани честити розави гащички.  bouquet
Аника_Б ЧРД, желая ти да бъдеш много щастлива и всичко което си пожелаеш да се сбъдне.

Последна редакция: сб, 26 фев 2011, 16:27 от *blizoo*

# 490
Вени,честит ви мъж Hugрадвам се че бебчо е добре Hugа името,което сте избрали е страхотно Heart Eyes
irigy,добре дошла  bouquet

# 491
Вени9, честито момченце! И хубаво име сте избрали...
Аз съм на поредната консултация след 3 дни, очаквам с нетърпение да видя моето съкровище... Понеже вече зная, че ще е момиче и й купихме първите дрешки, а сега разглеждаме сайтовете и за количка и кошара... Тук където живеем здравния фонд, към който сме осигурени подарява на новороденото бебе подарък по избор - или комбинирана количка 3 в 1 или комплект дървена кошара+отделно шкафче за повиване с рафчета. Количката  e maxi-cosi, последен модел с големи гуми, но само черна на цвят... Някой имал ли е количка от този модел и дали са сполучливи? Аз по принцип съм харесала комбинираните колички на Чико, защото ги имат в различни цветове, но и цената им е "добра" - към 1300 лв купена от БГ....

Майчета, имате ли вие проблем с влагалищни гъбички? Как се лекувате? Аз все още не зная дали имам този проблем, но понякога чувствам един дискомфорт и леко щипене и парене.. Дразнят ме повечето душ-гелове и даже понякога при секс усещам щипене... Мисля да питам доки на какво все пак се дължи това??!!  newsm78  Чувала съм, че гъбичките са доста популярни през бременността, но пък нямам никакво течение и други подобни...

# 492
  • София
 Heart Eyes благодаря ви за топлото посрещане....  Party ......
иначе lunna pateka ...,и ние с моя мъж сме харесали тази количка модел Мура 3...навсякъде ми казаха ,че е най-добра ...единствения "недостатък" е ,че е малко по-тежка,но аз не се притеснявам... Whistling...

П.С. А за другия проблем ...този дискомфорт може да бъде предизвикан от куп неща...
Мисля ,че най-добре е консултация с доки...  newsm51

Последна редакция: сб, 26 фев 2011, 17:05 от irigy

# 493
Вени честити сини гащи.Добре дошла в мъжкия отбор  Hug

# 494
Сигурно понеже днес съм сама с детето и имах повече време да разгледам форума и някои други бебешки теми, стигнах до революционното решение, че този път няма да раждам в Щерев, а в Окръжна болница Mr. Green като разбира се определяща за това решение е цената, както и че сега съм много по-спокойна. Е, няма да мога да отида за 3 дни само с четка за зъби като миналия път, но багажът за болница е дребен проблем. Макар че ми е много рано да мисля за това, имам въпрос към майките, раждали вече там - може ли като ми носят бебето да го кърмя, но след това да му давам и АМ - в смисъл дали акушерките ще искат да ми носят всеки път АМ? Може да ви звучи странно, но много държа на този режим, защото с дъщеря ми така имах огромно спокойстие първите дни, а от 6 започнах само да я кърмя.... Другото, което ме мъчи е как ще издържа 3 дни в болницта, но това е малък проблем:)

Общи условия

Активация на акаунт