Март, да сме бели и червени, Август с бебета засмени- еп.8

• 24 442
  • 722
  •   1
Отговори
# 90
прекрасна темичка, поздравления   bouquet
В ЗДвП не откривам забрана за шофиране на бременни, къде го прочетохте?
При кихане и аз изпитвам придърпване, много болезнено, затова, когато усетя и се разхождам, спирам и леко се привеждам, ако съм легнала, сядам и притискам корема леко долу, така не изпитвам никакво неразположение. Коремчето вече ми се е очертало, качила съм 3 кг. от началото, вечер определено ми е по- описано.
Дрехи за бременни има в много от магазините из моловете, при отделите за дрехи за малки деца. В WLC има панталони за около 20-25 лв. в момента, с коригиращи се ластици и различни блузи и ризи.
Колана вече не го слагам изцяло, а само горната част.
За бейбифоните, имайте предвид че понякога се препокриват и приемат други сигнали. Аз мисля да имам изградена връзка с камера, микрофон и PC, а и с TV, в зависимост от случая.

# 91
БуболечеМечее, много оригинално!!! Hug  Party
Аз си мислех зааа кутия шоколадови бонбони- вътре евентуално ехографска снимка, а кутията вързана с панделка в съответния цвят. Само, че не знам от къде да си купя панделка  newsm78
Другата ми идея беше малки розови или синички терлички  Flutter
Ииии те такива идеи. Но много искам да е изненада. А като си представя, как ще се ядоса, ако му кажа "Ами не ми казаха пола и този път"  Mr. Green Mr. Green

# 92
Категорично забрана за шофиране след петия месец няма, успокойте се. Simple Smile

# 93
хм, не бях мислила за изненада, но си знам, че ще почне да ми звъни веднага след прегледа, няма как да скрия дълго време:)

# 94
Само, че не знам от къде да си купя панделка  newsm78

В цветарските магазини има всякакви модели джуфки  Joy

# 95
Илита, много е сладко бебето на аватара ти, всеки път забравям да ти кажа:)

# 96
monikabiri много ме грабна като го видях  Heart Eyes скоро мернах една мама от тука ми го е откраднала, ама то е толкова сладурско, че как да и се разсърдя  Crazy

# 97
Илита, благодаря. Аз като мисля за панделка все си я представям от сатен, та за тези цветарските не се сетих.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Моникабири, ти като кажеш че не се е видяло момченце или момиченце е, той няма да пита повече. Значи ти остава веднъж да го излъжеш и да скриеш  Mr. Green
Момичета, не знам нормално ли е ама понякога се чувствам много глупава. Гледах 1 филм и го наричаха "бременен мозък". Кръвта на бременната отивала за бебчо и за мозъкът и не оставал много, та ставала разсеяна и леко глупава. Вие имате ли такива признаци. При мен са на лице понякога. Все едно не съм себе си, отнесена от вихъра. newsm78 #Crazy

# 98
Петък съм на преглед, та се надявам да ми кажат пола.
И аз така Маги.
И аз съм с вас  Hug

# 99
Сатенени, тюлени и от органза панделки има в почти всяка кинкалерия  Peace Мен питай, нали късмети с джуфки връзвам  Joy

# 100
Ами аз по принцип съм заплес, знам ли дали е от бременността. Е, миналия път един ден се оказах без ключ, защото си смених чантата в последния момент... и ходих до другия край на София за резервния на хазяина ни:) За съобщаването на бащата не знам дали ще успея да се престоря, аз много не умея да лъжа, особено близките:)

# 101
Magi, много съм изглупяла и много ме е срам, всичко забравям и съм адски разсеяна. Шефката ми ми каза да си взема отпуска, че не може да ме познае  Embarassed
dididonev: Сънувам само глупости  Embarassed (момче, което решавам че е момиче и му измислям име, а в следващия момент бебето вече е 1,5 високо...ей такива глупости, но като гледам вие кърмите зайци и плюшени играчки май не съм сама) Joy Joy Joy

# 102
BubolecheMeche  newsm44 благодаряяя, поне знам къде има кинкалерия  Crazy
Имам една идея за сватбата ни, мисля да купя чашки за ракийчица от онези изтубените и свещички от най-евтините, та да ги поставя по масите. Също исках и някакви кристалчета, топчета малки или нещо такова да пръсна по масите около чашките. Но тези кристалчета къде ли мога да ги намеря? newsm78

# 103
  • До морето...
Поздрави за страхотно заглавие на темичката.Наистина е много хубаво Heart Eyes Simple Smile При мен няма нищо ново засега ,затова и не пиша често тук .Но пък ви чета от време на време,защото много пишете и трудно насмогвам Simple Smile  Hug Hug

# 104
Нашият татко, няма очаквания или надежди за конкретен пол  Party  Дори, човекът ме остави сама да реша как да се казват дечицата ни  Heart Eyes Heart Eyes  За разлика от него да ме бяхте видели мен на ФМ как пребледнях, като ми каза докторката нейното предположение  Mr. Green Толкова съм ги чакала тези бебета, че чак се изненадах как ми призля в кабинета  Joy Ама то моето все е от желанието да правя на някой нещо на пук /че нещо с много роднини врачки се оказах, чак ме дразнеха на моменти/. И ей на - сега не владея ситуацията  Joy като му дойде времето ще се покажат  Party

Общи условия

Активация на акаунт