ФОРМУЛА 1 - сезон 2011 - БЪРЗИ и ЯРОСТНИ

• 29 689
  • 736
  •   1
Отговори
# 15
Уау, страхотно офермена тема! Анели  Hug благодаря!

Аз ви чета, не изпускам новините.

# 16
  • BG

Мараба, девушки!

Малко липсвах, щото нямах цяла седмица комп. Ужас, начи, никаква връзка със света...! Хубаво, че одеве по новините споменаха за отложения старт, та се усетих, че веселбата наближава!

Анелко, благодаря за първа  страница, че многострадална Геновева да разбере кога почват състезанията ......  bouquet

Прегръщам ви всички !  Hug Отивам да дочета старата тема.

# 17
  • Варна
оо девочки Сонче, Бени, благодаря благодаря Hug

Плами, ейй тъкмо свърши сесията и хоп пак започна отново, а Mr. Green Ама по въпроса с местено на номерата съм непреклонна  Mr. Green - стари, нови кучета, не върви номера  Mr. Green

Бениии, как си ти душо многострадална, младият ни бъдещ шампион как е и той?  Crazy

Синеочко, намалиха ли ти снимката или да помагаме?  Crazy

# 18
  • BG

Анелко, дибилейм, дибилейм, много пухин и сладък, ама ще трябва да го поставя на диета, че няма да може да влезе в болида (да се разбира количката) СебастинчУ. Вчера стана на 2 месеца, днес ще трябва да прецапаме някак в снега до консултето да измерим килата. Айде цунки на всички!

Heart Eyes

# 19
  • София
Ама по въпроса с местено на номерата съм непреклонна  Mr. Green - стари, нови кучета, не върви номера  Mr. Green

Само така....никакви дедовски номера, кой където се е озовал  Wink

Горкото малко Себастианче, на диета - Бени, не бъди лоша, остави детето на мира  Naughty Laughing

# 20
  • Варна
карикатурите не закъсняват след като се отмени състезанието в Бахрейн:

п.п. Бении,  Joy, ама по-така джентъл към бУдещото шампионче, нали  Mr. Green

# 21
Анелко тук ме обичат  Heart Eyes

Бени намачкай Себчо джуниър от мен  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 22
И аз да благодаря за оформлението на първата страница и за информацията, която е особено полезна за такива непросветени като мен.   bouquet

# 23
  • КиТ
Ама по въпроса с местено на номерата съм непреклонна  Mr. Green - стари, нови кучета, не върви номера  Mr. Green

Crossing Arms Ииииии ... Лана ша видиш тая година Дино кат стани СШ,ша бъде номер 1 smile3534 smile3534 smile3534

карикатурите не закъсняват след като се отмени състезанието в Бахрейн:

smile3532 smile3532 smile3532

# 24
  • София
Привет,сладурки!
Благодаря на всички за хубавите пожелания!  Heart Eyes
Нямах време до сега да се включа.
С такова нетърпение чаках първия старт,а сега ще трябва да чакаме още  Sad
Анелко,благодаря за новата тема   bouquet

# 25
И аз на много големи патерици - Честит Рожден Ден, Rehab  bouquet

Тия карикатури ще ме уморят Crazy Хем са ми смешни, ама положението никак не е смешно... А и ни отлагат удоволствието с още две седмици. Crossing Arms

# 26
Бени , да нагушкаш и да нацелуваш от мен малкия Себастианчо  Heart Eyes

Танковете и мен ме разсмяха в началото , ама после ми стана гадно ...
Както четох днес в една статия , дядо Бърни само и само да лапа големи пари ще изнесе формулата и на луната  Confused за сметка на стари и готини писти от Европа ... и ето го резултата .

# 27
  • BG
Да, ве, да, искати да ме прелъжете, мацки,  да натежи пилота  ногу на болида, да не може да вдигне повече от 90 км/ч  и да останем последни нащо отбор... Crossing Arms Хубу, ае, ае.....Утре ще дзънна в Нестле да  преговаряме да прекарат направо до нас един млакопровод - тръба накрая с биберон.....

Рехаби, честит ден ден на много патерички, мила!   bouquet

Карикатурите са тхе бест!

# 28
  • София
Как бе Бени, Себастианчо е наЩо шампионче форевър  Heart Eyes

# 29
побут  Whistling

Пламиии, ще ти ям ....обичам те  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт