ФОРМУЛА 1 - сезон 2011 - БЪРЗИ и ЯРОСТНИ

• 29 701
  • 736
  •   1
Отговори
# 45
  • КиТ
Аз само гледаххххххххххх Blush Joy Joy Joy Joy Joy

Сонче така е,ма пак ще е за мен няма значиние пола Crazy hahaha hahaha hahaha

# 46
  • София
Аз в последно време май само спамя в темата,ама не мога днес да не почерпя за порасналото ми слънце, дъщеря ми днес навършва 17 години.

# 47
  • BG
Ехееее, Рехаби, честита ти рожденичка, мацка! Значи са наборчета с големия ми син, само че той ще ги навърши в края на годината. Да ти е жива, здрава, красива, свежа, успешна, да я гони калабалък момци и все убави, да се чуди кой да избере! Успех в училище и да носи само радост на мама!

То и аз само спамя, ама мацките са добрички и ни търпят... Hug Heart Eyes Като почне веселбата след месец, ще се преориентираме по същество. Само да поспамя още нюню, че както си се шегувкахме с килцата на Себастианчо, така и счупи кантара вчера в консултето( освен че опика и оповръща кабинета) - метнал е чивяка 2 кила за един месец, милия! Сложиха ни на диета  Crossing Arms. Не само ще натежи на болида, ами и изобщо нем да може да го подкара...Кой ши земе такъв дибел пилот нинам!  newsm78

Последна редакция: пт, 25 фев 2011, 11:12 от Benisima

# 48
миличкия Кубица  Confused Sad http://www.yallaf1.com/2011/02/25/kubica-im-facing-long-difficul … m_content=Twitter

Рехаб да ти е жива и здрава "малкото" пораснало вече Слънчице!  Hug  bouquet

Бениииии, горкия Себастианчо, кво го прайш туй бебе...2 кила за месец Whistling ама на адапте ли е или на кърмица? Ако е на адапте не го тъпчи толкова, моята Ния беше така като прасето от Странджа Сакар Joy Joy Joy

# 49
  • BG

Синеоче, адапте  Blush. Виноват, търпя критики   Tired Ама като иска, маминуту....

# 50
Бениии ... той като израстне няма да е дебеличък и ще си стане шампионче  Hug
Но и ти спри да го помпаш все пак  Joy

Рехаб - да е жива и здрава дъщеря ти   bouquet  bouquet  bouquet Много щастие и късмет ви желая  Hug

# 51
Бени, понамали малко душа, те в тея месеци са супер лакоми!!!

ооооо Пипинкааааа  Heart Eyes

# 52
Тук съм  Hug
Гледам Себастианчо / истинския/ е постреснал вашите гарджета на последните тестове  Laughing

# 53
  • BG

Гледам Себастианчо / истинския/ е постреснал вашите гарджета на последните тестове  Laughing

newsm35   superuu

# 54
Тук съм  Hug

оффффф, все ми е тая вече...те нашите нещо изтрещяхаааа  Whistling Mr. Green Joy

# 55
  • София
rehab, да ти е жива и здрава дъщеричката, много да те радва и все хубави неща да и се случват!

Малееее, Бени, и аз да си кажа - не го помпай щом е на адапте...верно ще загубите шампионата  Crazy

Тук съм  Hug

Няма такова нещо, всичко е под контрол!

Последните тестове в Барселона щяли да са межди 9 и 12 март, вместо 8-11.

# 56
rehab, да ти е жива и здрава. Само радости да ти носи...

# 57
  • Варна
 Joy, ама какви сте класни спамаджийки  Joy

Рехабчо, честита празник на дъщеричката  Crazy. да ти е жива и здрава, много късмет и успехи да има във всичко, което й предстои.

Бенджолинааа  Joy, ша ма умориш от смех с малкия ни шампион. Как ще щупите кантарчето  Joy

Последните тестове в Барселона щяли да са межди 9 и 12 март, вместо 8-11.

тия пъъъ, са скъсаха да си променят датите  Mr. Green

А от Испаниите, още не са потвъдили 2ри пилот. Какво спокойствие само  Mr. Green.

# 58
  • София
Че за к'во да се зорят..както е тръгнало, я почнем април, я септември...

# 59
  • КиТ
Че за к'во да се зорят..както е тръгнало, я почнем април, я септември...

Е ти пък хептен черногледо го раздаде Rolling Eyes,недей така пепел ти на клавиатурата,се ще почнем Mr. Green Joy Joy Joy

Рехаб честит Рожден Ден на дъщеричката  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet жива,здрава и готви за матурите Whistling Whistling Whistling

Бени не ги храни толкос Себчо,кка ще счупите кантара така лекинко не му давай там кво беше Mr. Green,бе ще се научим,та по по малко Wink Peace Мойта майка ква до коже с мен злояда от малка съм и злояда съм и сега Crazy няма управия,тъй че да си папа детето Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт