ФОРМУЛА 1 - сезон 2011 - БЪРЗИ и ЯРОСТНИ

• 29 713
  • 736
  •   1
Отговори
# 60
  • BG

Много ви ловя !!!!!!

Heart Eyes Hug

# 61
  • Варна
 Mr. Green, призракът на 2007ма отново ни навести

Екълстоун обвинява Алонсо в опит за саботаж на Хамилтън през 2007-ма
 Whistling
аве, Бърни одобрил ли е тази биография  Mr. Green, ако е .... така и така е почнал да разкрива, да разкрие и други тайни  Whistling  Twisted Evil

п.п. http://f1racing.bg/2011/02/27/bernie-says-alonso-wanted-sabotage-on-hamilton-car/
"Също в биографията с име “Не съм ангел: Тайният живот на Бърни Екълстоун” босът на F1 се шегува, че наказанието е 5 млн. за шпионажа и 95 млн. долара за наглостта на Рон Денис в развитието на ситуацията."  Joy, голЕм шегаджия е "малкия"

# 62
  • КиТ
Mr. Green, призракът на 2007ма отново ни навести

Екълстоун обвинява Алонсо в опит за саботаж на Хамилтън през 2007-ма
 Whistling
аве, Бърни одобрил ли е тази биография  Mr. Green, ако е .... така и така е почнал да разкрива, да разкрие и други тайни  Whistling  Twisted Evil

tooth tooth tooth tooth Mr. Green Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy Почна се (кво да одобрява Бърни,като Елкустон е писал истината!Трябва да се види тая книга  Crazy)Whistling Whistling Whistling ххихи в интерес на истината 2кратиня ми стана неприятен на по-късен етап в аферата крашгейт Mr. Green,тука кой ми взе куклите,кой ми даде парцалите ала-бала не ме интересуваше,щото си бяха конкуренция(а и спечелихме СШ Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes),да са оправят,ма когато горкия Пикет пострада ми се заби като в трън в очите Whistling Whistling Whistling се пак нИ мое малките да страдат зарад ....... няма да допълвам Mr. Green И вижте ква добра душа съм дадох последен шанс на испанчето,като дойде в отбора,а тай съвсем  Sick ....,та те така го намразих ...Изказах са bowuu bowuu bowuu

# 63
  • Варна
Екълстоун бойкотира представянето на последната си биография  Mr. Green, що така бе Мърни  Mr. Green

Повечето отбори ще се придържат към първоначалните дати за последния тест - аз предлагам тия които са чувствуват готови, да отидат на 13ти в Бахрейн и да започват шампионата, а пък другите да са спасяят  bowuu

Бътън:Може и да не успеем да реализираме потенциала си в първите състезания  Crossing Arms, донт лайк  Crossing Arms

# 64
  • София

Що ли? Сигурно е пълен боклук и измислица..това ми е само едно от предположенията  Thinking

...ма когато горкия Пикет пострада ми се заби като в трън в очите Whistling Whistling Whistling се пак нИ мое малките да страдат зарад ....... няма да допълвам Mr. Green И вижте ква добра душа съм дадох последен шанс на испанчето,като дойде в отбора,а тай съвсем  Sick ....,та те така го намразих ...Изказах са bowuu bowuu bowuu[/b][/i]

Горкият Пикет  Shocked... ooooh!

# 65
# 66

Честита БАБА МАРТА и от мен. Бъдете ЗДРАВИ!!!

# 67
  • BG

Аууу, Гери, обозначила си се с много як аватарчик!

Peace

# 68
  • София

Тези дни яко съм на въртележката и нямам време за нищо,добре,че тук пускате последните новини,та съм в час с формулата  Hug

# 69
  • Варна
 Peace
аааа, саботьорчето лиии  Joy

Между другото, палавниците от отборите отново са променили датите на последния тест  Crazy Crazy, и отново ще бъдат 8-11.03 Barselona

п.п. - '69г Crazy Crazy, рисковете на професията  Crazy

п.п. иии Честита Баба Марта Simple Smile, Да сте румени и засмени цяяяяял шампионат  Crazy Crazy Crazy

# 70

Peace

Да се знае...

# 71
  • BG

Peace

Да се знае...

Да, ама като не съм логната се вижда ябълка. Интересно  Thinking

# 72
  • София
Честита Баба Марта! Да сте бели и червени, румени, засмени! Много здраве и успехи, момичета - кокичета!

# 73

Peace

Да се знае...

Да, ама като не съм логната се вижда ябълка. Интересно  Thinking

Ми...  Rolling Eyes

# 74
  • КиТ
Честита Баба Марта би Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Анелка,лелле тая снимка те още малко и на трасето ша излязат Crazy hahaha hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт