ФОРМУЛА 1 - сезон 2011 - БЪРЗИ и ЯРОСТНИ

• 29 715
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
  • Варна
BBC са започнали предаването преди квалито!
Хъмфри, Джордан и Култард - енджоййй  Mr. Green

http://www.yycast.com/346654452

# 616
Малко топли слънчеви снимки ексклузивно от мястото на събитието с любезното съдействие знаете на кого!  Simple Smile

Но новините не са обнадеждаващи за Ферари. На тази писта решаваща е аеродинамиката, а именно там те имат проблеми. Ще видим как ще се развивят събитията предвид променливите атмосферни условия - утре на пистата се очава дъжд и студ, а днес е по-топло и сухо.

И, Нел, няма как да се съглася с теб. Марк е далеч над средното ниво пилоти. Кратък преглед на представянето му през годините и ще се ориентираш в обстановката. Само миналата година като ретроспекция е достатъчна.

# 617
  • Варна
Спас,  специални благодарности на Любо и на теб разбира се Hug
ако може и още снимки  Blush и на някой други гарджета  Blush  Crazy Crazy Crazy

# 618
Анелко , готин пост  Peace Права си може би за Марк ...
Спас - знам аз кариерата на Марк , но явно много съм му набрала от миналата година и още ми е крив  Simple Smile
Много хубави снимки  Peace Ама що само на вашето гардже  Crossing Arms

# 619
Перфектни са снимките, Спас. СУПЕР...

# 620
  • София
Оппа,тук съм за началото,от третата тренировка хванах края само  Laughing

# 621
Е , доволна съм  smile3521
Даже и Хамилтън няма да е много близо за старта , така че добре , че Нико се промъкна на 3-то място .
Алонсо абониран за петото място ...
А Шумахер що така ... Очаквах повече от него след като така добре кара на третата тренировка  Thinking

# 622
  • София
Не съм доволна аз,очаквах повече от Хамилтън,ама дано пък утре ме зарадва

# 623
  • Варна
Честита първа състезателна редица на Фетел и Марк!  Crazy
Много интересен момент с излизането от колите и на двамата, докато сесията не беше свършила и някой пилоти все още се опитваха да подобрят времето!  Shocked  Mr. Green
Колите им са стабилни, не допуснаха и двамата грешки и резултата е на лице!
Кой ще спечели от тях двамата на старта? Ще видииим?  Mr. Green А до края на състезанието, всички останали могат да се надяват на чудо да ги изместят от пъврите две места!  Mr. Green

Стартова решетка:

1  1 С. ФЕТЕЛ                               2  2 М. УЕБЪР
 3  8 Н. РОЗБЕРГ                           4 3 Л. ХАМИЛТЪН
 5  5 Ф. АЛОНСО                           6 4 Д. БЪТЪН
 7 10 В. ПЕТРОВ                            8 7 М. ШУМАХЕР
 9  9 Н. ХАЙДФЕЛД                      10 6 Ф. МАСА

11 11 Р. БАРИКЕЛО              12 14 А. СУТИЛ
13 15 П. ДИ РЕСТА               14 12 П. МАЛДОНАДО
15 17 С. ПЕРЕС                    16 18 С. БУЕМИ
17 19 Х. АЛГЕРСУАРИ          18 20 Х. КОВАЛАЙНЕН
19 21 Я. ТРУЛИ                     21 23 В. ЛИУЦИ
22 24 Т. ГЛОК                      23 22 Н. КАРТИКЕЯН
20" 25 Д. Д'АМБРОЗИО        16 К. КОБАЯШИ

"Д. Д'АМБРОЗИО - наказан с 5 места за неспазване на жълтите знамена във вчерашните тренировки

След Ред Бул, ще бъде мноого интересно, кой ще се оттърве, кой ще оцелее, кой ще надлъже конкурента си  Mr. Green. Изобщооо положението е халифакс  Mr. Green
Мерцедес - колкото и да ми се иска да оскубя плитките на Бритни  Mr. Green, че ми измести гарджето,  той единствен успя да подобри времето си и да промени нещо през последните 2 минути. Никой друг не успя  да направи какквото и да е! Странно е, че Дедо не се пребори и той за по-предни позиции, нооо на старта да не изненада малкото и големото Джони  Mr. Green
Алонсо взе абсолютен максимум днес. Не знам как го направи, но поздравления. за разлика от Маса, който пък изобщо не излезе  Rolling Eyes. Те си знаят стратегиите де!
Наште лежперковци 4ти и 7ми  Whistling. Ами чИстито  Crossing Arms Не им знам спатиите, но си мисля, че направиха нещо с настройките за утре  Sunglasses и се надвявам да знаят какво правят  Naughty
Рената въпросителна при тях?  Thinking

# 624
  • София
Отписвам я тая година! Положението е неспасяемо - жалко! Дори не ми се коментира, а пък квалификацията ми е направо скучна...то всеки път едно и също, с малки размествания. Не за всички де - някой както каза Нел, са абонирани  Twisted Evil

Спас, хубави снимки! Благодарности! Но с тази прическа, шанс - нулев  Joy Фетел се е поофъкал, изглежда свежо.

# 625
Дааа, лимонадите са си добре газирани, както и се очакваше!

Алонсо изцеди всичко, което можеше от автомобила, както обикновено. Маса е обясни, че сменили мотор, гумите блокирали, а преди това нямал грип с твърдите гуми. Това била причината да не му с е подреди пасиансът днес.

А бате Мишо оплеска положението в най-важния момент и изпусна златен шанс. Бате, батеееее, май вече за някои работи остаряваме... Факт е все пак, че колите им са бързи.

Утре интригата се очертава за 3-тото място на подиума и за зоната на точките. 1 и 2 са горе-долу ясни. Предвид обичайните 3 стопа (за някои отбори могат да се окажат и повече) голямо смятане ще падне утре за печелившите стратегии.

# 626
Отписвам я тая година! Положението е неспасяемо - жалко! Дори не ми се коментира, а пък квалификацията ми е направо скучна...то всеки път едно и също, с малки размествания. Не за всички де - някой както каза Нел, са абонирани  Twisted Evil

Спас, хубави снимки! Благодарности! Но с тази прическа, шанс - нулев  Joy Фетел се е поофъкал, изглежда свежо.

Не смеех да се обадя... ама наистина доскучнява... Ще чакаме изненадващи победи и това си е  Hug

# 627
  • BG

Не можах да гледам днес, ама много дУволен!  Flutter

Фетелиньо с каква кола беше - неговата ли са оправили или с друга?

# 628
# 629
  • BG

Благодаря ти, писанке! Цун!  Heart Eyes

Карикатурка-сладурка!

Общи условия

Активация на акаунт