ФОРМУЛА 1 - сезон 2011 - БЪРЗИ и ЯРОСТНИ

• 29 723
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
  • Варна
Има вероятност Фетел да не може да участва във 2рата тренировка  Rolling Eyes

п.п. Уебър бързо е седнал в своята  Mr. Green

# 601
Гери, честит имен ден!
От здраве да не се отървеш!  bouquet

Току що ме изненадаха, че утре
ще пътуваме до Турция и ще гледаме
състезанието. Shocked

Пожелавам на всеки фен такава неочаквана
изненада.
Времето май ще е доста гадно, но
се надявам победа на Ферари да ми
стопли сърцето. Laughing

# 602
  • Варна
Нелчо, тръгват ли линковете?
ако имаш проблем  стях, по ТВ+ са пуснали вече тренировката  Wink

Страхотна новина Дончовица.
Приятно изкарване, вълнуващо състезание и много емоции да имате!
Очакваме и от теб новини и снимки после!  Crazy
 Hug

# 603
Гери, честит имен ден!
От здраве да не се отървеш!  bouquet

Току що ме изненадаха, че утре
ще пътуваме до Турция и ще гледаме
състезанието. Shocked

Пожелавам на всеки фен такава неочаквана
изненада.
Времето май ще е доста гадно, но
се надявам победа на Ферари да ми
стопли сърцето. Laughing

Страхотна изненада - перфектна е направо...
Прекарай страхотно и ние от дъжд не се боим, нали така. Важно е да чуеш любимия звук...

# 604
  • София
Герииииии, честит имен ден, скъпа! Всичко най-хубаво ти пожелавам и както слънцето днес реши да ни опзари, така и в неделя една победка, ако може от пиратчето!

Дончовице, браво на Дончо (ако той те е изненадал така приятно)! Да изкарате страхотно и да се върнете със зашеметяващи преживявания.

Днес нищо не успях да гледам - бяхме на парад, на изложба, на обяд (където имаше Wifi, та се зарадвах на резултатите от фрий практис едно), после на кино - резултатът - май съм слънчасала и ме цепи адска глава, НО утре мисля да съм във форма и да се отдам на формулката  Joy
Та благодарности на Анели за подробното инфо и за тези тъй интересни снимки  Thinking хм...за Маса ясно, ама от Хам не го очаквах  Naughty Joy

# 605
  • София

Гери,честит имен ден и от мен! Да си жива,здрава,много щастлива и късметът да е с теб!
Дончовица, страхотна изненада! Забавлявай се и се наслаждавай на живо
Нищо не гледах днес,добре,че Анелката репортерства  bouquet

# 606
Благодаря, дами. Много сте мили...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 607
  • BG

Гери, честит празник! Нека името ти се чува само с добро!

# 608
Благодаря, Бени!!! Страхотни цветя си ми подбрала...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 609
# 610
  • Варна
 Mr. Green
мацкиии, след дъ търт тренировка, положението е усмърцъфърцано  Mr. Green

да ви покажа класирането на първите 10:
 1  1 С. ФЕТЕЛ     
 2  7 М. ШУМАХЕР     
 3  2 М. УЕБЪР     
 4  8 Н. РОЗБЕРГ             
 5  4 Д. БЪТЪН       
 6  3 Л. ХАМИЛТЪН               
 7 10 В. ПЕТРОВ             
 8  5 Ф. АЛОНСО                   
 9  6 Ф. МАСА                     
10 18 С. БУЕМИ       

найс, а?  Mr. Green

Аз съм шах и мат от новите "сребърни стрели". Поздравления за целия отбор, че имат такова подобрение. Упсокоението ми е, че докато ги гледах двамцата, е че караха и над възможностите на колата, а това по време на състезание не знам дали ще им е от полза  Mr. Green.  Видя се, че грам невнимание или изпускане на колата по завоите, ще им коства не една, а няколко позиции. Определено ще им е трудно в състезанието, но ще ми е интересно какво ще направят в квалито  Thinking. Този викенд обаче Мерцедес ще създават май интригата и ще се бутат за подиум Mr. Green Mr. Green
Фирари - труден викенд, за Алонсо още по-труден. Ако успеят да се справят с настройки, ще стане страшно, т.к. повече от два отбора да се борят за едни и същи позиции си е мазало от където и да го погледнеш  Mr. Green . Определено Маса беше по-постоянния до сега, но да изчакаме квалито и състезанието - най-вече  Mr. Green
Наштииии мАнекенчета, май май им беше все тая. Такова спокойствие в отбора, че ше кажеш, че всичко им наред  Mr. Green. Е, може и така да е, ма ме сУмняват  Mr. Green. Не стоеше зле между другото болида, струва ми се че са скъсили дистанцията на лимонадите ... нооо,  ще изчакам със заключенията  Twisted Evil
Лимонадите  Mr. Green - тия са ми леко "Х" с КЕРСа си  Thinking. Колата им върви обаче много стабилно и ако нямат технически проблеми (т.к. май КЕРСа при Фетел пак е прегрявал), то те са си фаворити агейййн  Mr. Green

Да не забравите - 14ч Квалификация ГП Турция

# 611
Адашке , на мен много ми харесва сегашното положение  Mr. Green Хич даже не ми е смърцъфърцано  Laughing
КЕРС - а на моите сладури нещо пак е неясен , наистина ...  Rolling Eyes

# 612
  • Варна
 tooth, aaa баш баш и за тебИ е и инджектоплякторно  Mr. Green
тез двамцата зад твойто, не ги знаеш какъв шмекер могат да му изиграят на старта  Mr. Green
.. а не е и като да не искат (особено единия  Mr. Green)

абе, има на този етап много "х" и "у" в уравнението за състезанието ... от една страна добре, ама от друга нервичките ни ща са опнати  Mr. Green

п.п. една новинка излязла преди малко:
http://f1.f-e-n.net/index.php/url37241 - Нов двигател за Фелипе Маса

п.п. Имате специални поздрави от Синеочка  Hug
И тя е на писта в момента, е, не формулска, ама пък дрифт шоуто на баварците също не е за изпускане!  Crazy Crazy

# 613
Мойту си има синъо око на каската - да го пази от уроки  Crazy
Ама наистина , без майтап ... сериозно ще е положението ... щом и мерцедес се намесиха , а и манекенчетата няма да се дадат ...
Колкото до Уебър - мисля че тази година реално започна да си личи , че е по - скоро среден пилот , просто попаднал в добър болид . Той толкова си може .

# 614
  • Варна
е, Марк не е среден пилот, над това ниво е, но вече годините и непримиримостта му си личат и приемат по по-различен начин.
Първата ми асоциация е с Коба. Само, че зад Коба няма минало, няма "лоши" изцепки и повечето го харесваме  Mr. Green заради начина на каране. Той също се блъска в конкуренти, но всички му се кефят на непримиримостта  Mr. Green и казват, ехххх защо не е в по-добър отбор или по-конкурентен болид.
А за Марк, се казва - той пък къде се бута вече, да е имал възможност да кара за по-конкурентен болид по-рано, вече е дърт!  Mr. Green
Мрънкало е да, но и годините му са преброени, с оглед новото поколение което така усилено настъпва, за това и мрънка. Беше видял наистина възможност да завърши достойно кариерата си с победа в шампионата!

Общи условия

Активация на акаунт