ФОРМУЛА 1 - сезон 2011 - БЪРЗИ и ЯРОСТНИ

• 29 728
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
Как сте, дами?!  Hug
Загрявате ли вече?

Пламче, специално заради теб влизам по това време, но сега го видях (горе ляво)  Wink:

Сонче, приятно изкарване! Ще ви върви по дъждовна вода, но здраве да е! Хубаво да се повеселите!
Аз преди 2 години бях реално и тъй като Истанбул не е моят град, ще се въздържа от повторение.

И утре всички на пистата! Кой реално, кой виртуално!  Grinning

# 586
  • София
Фелипето и Смедли да не са станали двойка - каквъе тоя уикенд  Thinking Joy

# 587
  • КиТ
Спас благодаря,че си се сетила веднага за мен  bouquet  bouquet  bouquet,поласкана съм Blush

Фелипето и Смедли да не са станали двойка - каквъе тоя уикенд  Thinking Joy

Не са бре,приятелчета са,ся търся на сайта имаше възможност да го четеш направа списанието Thinking,но май като гледам са минали на видео представяне,сега ще хвърля един поглед Wink Peace

# 588
  • BG

Девушки, мола ви съ да ми обясните, защо днешните тренировки са в Китайско,
нали състезанието е в Турско?
 newsm78
Или повтарят тренировките на предното състезание?
 Thinking
Баси, колко съм са отвеяла вечи...!!!!
 ooooh!

Последна редакция: чт, 05 май 2011, 14:57 от Benisima

# 589
# 590
Оооооо , Лана - благодаря ти  Hug Готина снимка на Себастианчо  Peace
Аз имам едни клиенти руснаци в момента и неделя трябва да съм с тях , ама ще направя нещо да се измъкна за да гледам състезанието , че иначе ще умра от яд  Sick

# 591

Embarassed Embarassed Хайде на по един бонбон и Фернандо този уикенд първи по пистата..., че ми е наблизо и ще отида да го бацна, та да се освести...

# 592
  • Варна
 Mr. Green, къде са компанията ехоооооо  Mr. Green
Гери е с извинителна бележка за днес, Сончето(със сигурност) иСинеочка май, ще са за викенда с извинителна бележка  Mr. Green Crazy Crazy

а другите хаймъни, другите къде сте  Mr. Green

Първа тренировка финишт  Mr. Green
желанието на Гери се сбъдна - Алосно е първи  Crazy
Беше и дъждовно и мнооого мокро  Mr. Green
Маковете решиха да се правят на интересни и нищЯха да излизат да карат  Mr. Green Накрая за още по-интересно решиха да излязат секунди преди приключи сесията  Mr. Green, само дето секунди недостигнаха на малкото Джони и го спряха на изхода на питлейна  Joy. После казха, че имал проблеми със съединителя, иначе щял да излезе на време, айде айде ... то всеки ден не е велик ден, че да ми излизат в последните секунди  Naughty  Mr. Green Naughty  Mr. Green
ДругУтУ по-запомнящо се е катастрофата на Фетелчо. Пилотска грешка, ама то в това време е много по-лесно да се сгафи (въпреки, че при идентична ситуация след него, Дедо успя да овладее машината на същото място  Mr. Green - работят му още някой други чаркове  Mr. Green). Както повтаряха постоянно репортерите по ББС - дъ кандишънс ар вери трики, екстримли трики и соууу трики  Mr. Green Mr. Green Така, че трябва мнооу да са фнимава  Mr. Green
Друууго май нямаше, пируети също имаше, не мога да отлича кой беше най-добрия в това, нооо Маса го нямаше тоя път  Mr. Green

в 14ч агеййййн секонд тренировка  Mr. Green

п.п. Герии, да ти е живо и здраво името! Много успехи и желани моменти да се сбъдват за напред! Все така усмихната да бъдеш!!!!!  Hug Hug Hug

# 593
Ццццц ...  Rolling Eyes Себастианчо , що така бе какиното  ooooh!
Да му се не види и дъжда ... ама нищо , тъкмо ще е интересно .
Аз не гледах първата тренировка , защото се занимавах с разни организации и забравих  Embarassed
За втората съм на линия ... Дали ще оправят болида на бебчо  Rolling Eyes

Но виждам как Алонсо надига глава  Simple Smile Трябва да се радват неговите фенки  Peace

Гери - да ти е живо и здраво името ! Много късмет , любов и успехи ти желая !

# 594
  • Варна
малееее на какви снимки попаднах  Mr. Green (от вчерашната пресконференция с пилотите)

-охооооо  Joy

начии и двамата изневеряват на Алонсо  Naughty  Mr. Green Mr. Green Mr. Green,
а МАса изневерява и на Смедли  Naughty  Crazy - може би уикенда не е протекъл както трябва при тях двамата Joy

ей ги и вагабонтитИ  Mr. Green

п.п. за мен не е сигурно дали ще успея да гледам втората тренировка  Sunglasses.
Но Нелчо, няма са прИтИсняаш, лимонадите си знаят работата ... най-малко ша земат колЪтЪ на Марк и ша я дадат на Фетел  Joy Joy

# 595
А , Адашке - това са удари под кръста  Mr. Green Няма сега Марк да го изкарваме пак жертва ...

# 596
  • Варна
А , Адашке - това са удари под кръста  Mr. Green Няма сега Марк да го изкарваме пак жертва ...
Mr. Green, амчи Гергьовден е  Mr. Green, някак си спонтанно ми доди идеята  Mr. Green Mr. Green

# 597

Но Нелчо, няма са прИтИсняаш, лимонадите си знаят работата ... най-малко ша земат колЪтЪ на Марк и ша я дадат на Фетел  Joy Joy

hahaha

Гери, честит имен ден, да си жива и здрава Wink

# 598
А някой знае ли защо по Филм+ няма да предават втората тренировка ? Rolling Eyes Къде да я гледам ?

# 599

Общи условия

Активация на акаунт