ФОРМУЛА 1 - сезон 2011 - БЪРЗИ и ЯРОСТНИ

• 29 576
  • 736
  •   1
Отговори
# 690
Спаси, чудесна информация, подкрепям с две ръце да се включи на първа страница в следващата тема!
Сега да се изповядам и аз Grinning
Аз съм за личностите и сменям отборите без задръжки, фен съм на хората.

Най-първата ми голяма Ф1 либофф беше Мика Хакинен.
След това известно време делях сърцето си между Мика и Деймън Хил.
Когато и  двамата напуснаха Формулата, дълго време нямах любимец.
После се появи Кими Райконен. Него си го следя какви ги твори и във WRC.
Сега от новите попълнения се разделям между Фетел и Бътън. Peace

По отношение на размери и ръст, само Уебър и Бътън са ми в категорията по височина. А по тегло имат да наваксват доста. Аз мъже под 100 кг не признавам Mr. Green

# 691
...
 Кой е "хулиганът" (освен Нандо  Heart Eyes и Фелипе) с обърната шапка - Коабаяши? Нещо не мога да го разпозная  newsm78

Обърнатата шапка в крайно дясно е на Пастора, а таз в крайно ляво е на Серхио Перес.  Peace

# 692
  • София

По отношение на размери и ръст, само Уебър и Бътън са ми в категорията по височина. А по тегло имат да наваксват доста. Аз мъже под 100 кг не признавам Mr. Green

Малииииииии ,Сонче,разби ме с това  Laughing, а са наваксали,а не им е стигнало горивото до средата на обиколките  Joy hahaha

Ама аз понеже съм от стара коза яре, се върнах само малко назад и си казах любимците, а понеже гледам,че тук са болшинството младички и едва ли помнят,но пък може и да са чували за тях,сега ще си спомена и първите фаворити
Най-любим на времето ми беше Ники Лауда  Heart Eyes , щото покрай брат ми станах фенка на Ф1 и гледам от невръстно дете.Спомням си по времето на соца,как си доставяше брат ми разни такива списания с инфо за Ф1,та още пазим някъде в бащиния дом списанието с ексклузивни снимки от катастрофата и пожара ,който обезобрази Ники Лауда.
След него вече Сена ми беше другия любимец,да си призная филма за него го дръпнах още когато го пуснаха и си стои в компа,някак си нямам сили да го гледам.Връща ми болезнени спомени  Cry спомням си,че тогава гледахме и в момента,в който видях как дръпнаха болида от стълба,видях как главата му клюмна-за мен беше ясно,че е мъртъв.Изпаднах в някаква дива истерия,чак стресирах 2-месечната си дъщеря тогава, а брат ми се опитваше да ме успокои,че всичко е наред.
И до ден днешен като гледам формулата и стане катастрофа се моля всичко да е наред и да е жив и здрав пилота,независимо дали съм му фен или не го харесвам.Така "изтръпнах" за Маса преди две години,така и за Уебър миналата година, за Кубица също ми е жал. Нека да завършат сезона живи и здрави всички,пък ние ще ги подкрепяме колкото можем!

# 693
Нека да завършат сезона живи и здрави всички,пък ние ще ги подкрепяме колкото можем!
Peace Peace Това е най-важното!!!
Аз също не съм гледала филма за Сена, но ще го видя. Преглъщам още от сега. Дайте линка, да не се връщам назад...
Аз започнах да гледам горе - долу по негово време. Много ми беше на сърце. Помня, че събирах един в. "Старт" и отзад бяха публикували някаква поредица за него. Имах огромна купчинка... Май и от там тръгна първоначалната ми любов към "Макларън", която сега покрай Нандо и Хамилтън си залезе

# 694
Рехаб Laughing Аз не ги карам да наваксват, само отбелязвам Grinning Имам си до мен мъж по моите предпочитания Simple Smile
Те с тези мерки са си добре, важното е да се събират в болидите и да им стига горивото Mr. Green И да карат умната, за да финишират всеки път здрави и читави.

# 695
  • София
Те с тези мерки са си добре, важното е да се събират в болидите

В тази връзка, преди 9 години болидът на Шуми като беше в София, имах щастието да седна в него и доста добре ми пасна. Е, беше два месеца след раждането на Габриела, та имах някое килце в повече, та кокпитът се оказа като за мен правен Mr. Green

# 696
  • КиТ
тук съм и ви обичаммммм  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

и ниеееееееееееееееееееее Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Спас - и като не харесваш ниски мъже , кво ще правим сега с Ало , а ?  Twisted Evil

Алоооо, как какво?  Naughty Той е мой!  Crossing Arms Joy

Popcorn Popcorn Popcorn Popcorn

След филма за Сена този човек ми стана страшно любим,но според мен само велик мъже могат да сторят това въпреки риска,а този нелеп инцидент го запечатва в паметта на хората...,защото за такъв човек друг финал,някак не е приемлив Rolling Eyes

http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=260676&hit=1  филма,за който иска да го гледа Wink Peace

# 697
Хора, с огромен интерес прочетох предните две страници, страхотни впечатления, снимки и мнения.  Обаче не се чувствам на място така, знаете се от фейса или туит, намерете ме и мене и да коментирам по-свободно и аз   Mr. Green   Така ми е супер/мега неудобно да ви се меша в разговорите.   Sad   
Относно кой на кой е фен и от кога, (като изключа Нандо) аз бях първо на Жак Вилньов фенка, без изобщо да разбирам и гледам Ф1 по това време, братовчед ми ме подучи, после се зарибих, гледах кончината на баща му в тубата и ми стана много тъпо.  Sad     
Хубаво е, че в днешно време болидите са много по-подсигурени.   

# 698
  • BG

Ауу, Пипчееее, много гоцко аватарче! Ммммм!  Crazy

Киа, на никой не се мешиш, бе, мацка! Заповядай си тука да си коментираме....

Peace

По повод кончините на писта, от вчера съм много потресена от нелепата смърт на белгийския колоездач в Италия, оставя бременна съпруга с първо бебче..... Sad  И много красив мъж...

http://topsport.ibox.bg/news/id_280524606

# 699
  • София
По повод кончините на писта, от вчера съм много потресена от нелепата смърт на белгийския колоездач в Италия, оставя бременна съпруга с първо бебче..... Sad  И много красив мъж...

http://topsport.ibox.bg/news/id_280524606

Какво нещо е животът... Cry

# 700
Ех, Рехаб, как ме натъжи със спомена за Сена. Никога не съм била от големите фенове на Ф1, но съм гледала някои състезания, зная имената на част от състезателите. Въпросното състезание, когато загина Сена (да почива в мир! ) го гледах и много се натъжих тогава. И до ден-днешен, когато се случи да гледам Ф1 се сещам за Сена. Дано няма никога вече такива инциденти и всички да са живи и здрави!

# 701
  • София
Киа, те и мен ме не щат у ФБ,на "пробен период " сме още  Joy hahaha
Бъди търпелива  Hug
Фортуна,още снощи докато писах,се усетих,че хем влязох да пиша по смешен повод,а в един пост така обърнах нещата,че и на мен ми беше тъжно.Съжелявам,не беше това целта ми  Hug
Бени, и аз гледах вчера по новините,много жалко и тъжно,а в същото време имам приятелка,чийто син беше колоездач и загина така нелепо преди време по време на тренировка  Cry
Май да спра да пиша ,че пак отидох в минорното настроение и растройвам и вас
Простете ми!

# 702
Рехаб, няма проблеми. Такъв е животът.  Hug

# 703
  • КиТ
Много гадно настина за това,което се случва,но тава са рисковете и всеки ги знае!

Киа, те и мен ме не щат у ФБ,на "пробен период " сме още  Joy hahaha

Айде давайте де(знаем,какво е да се пъна да ме аднат,а другия да не ще Mr. Green Crazy Mr. Green),Рехаб ти вече си изпита ша та вземем,Киа съм е срещала тук таме,туй че прибирам Mr. Green Само се кажете как се казвате,ако искате на лични  Rolling Eyes

Ако имате и тлитар и него давайте Mr. Green Joy Joy Joy Joy 

# 704
  • София
Плами,благодаря !  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт